Ja se nisam vec dugo javljala. Saljem sliku za navrsenih 22 tjedna.
Lea, nadam se da je sve ok,
Endzrue mi se pratimo, ja sam jucer bila na 4D kod dr. Đurića preko ponude dana...beba je teska 470 g, manja je 3 dana prema mjerama, a stavila je i ruke i noge preko lica pa smo cekali da makne 😂, a onda je jednu ruku spustila i stavila na trbuh. Glava je smjestena dolje ljevo, a noge gore desno otprilike.
Na svadbi sam izdrzala do 4 ujutro i stvarno sam puno plesala.
Pakiram nas polako za more 😀 jedva cekam nedjelju.
Dobar dan drage mame i trudnice.
Ovdje sam nova forumasica. Nadam se lijepom i dugom tipkanju da nam se skrate trudnicki dani.
Ja sam u 26+4 t.t. Ne znamo sta cekamo, veselimo se iznenadenju. Treca trudnoca. Lijep pozdrav svima.
Teta90 koja si kolica kupila?
I vi ostale koje ste kupile već kolica ili ste zapikirali neka molila bih preporuke jer sam idiot trenutno za to. Ne mogu se nikako odlučiti i ništa mi se skoro ne sviđa
Curke bravo za preglede ❤
Jooj planirala sam ić u Lesninu al niš od toga auto nam se pokvario a majstor ima mjesta tek u ponedjeljak 🤦♀️ ne znam do kad traje akcija, za kolica ću ić gledat u centar Prečko Tamo ima naviše različitih dućana pa se nadam da ću nešto nać 😅 al tamo negdje za mjesec dana 😏
Dobar dan drage mame i trudnice.
Ovdje sam nova forumasica. Nadam se lijepom i dugom tipkanju da nam se skrate trudnicki dani.
Ja sam u 26+4 t.t. Ne znamo sta cekamo, veselimo se iznenadenju. Treca trudnoca. Lijep pozdrav svima.
Dobrodošla!
Nama je danas 26+6 tj, bili na pregledu😊 Uzela nam papu i slikali smo se😀 Danas beba ima 1,100g i 30 cm... Veliki smo vec😉
Dobrodosla Pod!
Cure rasula sam se nasred Ilice danas 😖 ne znam kak, zapela za nesto. Srecom nisam na trbuh, al su koljena i lakat najebali. I tak sad imam zguljena koljena ko 5ogodisnjak 😑 al bome sam se bila prepala
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji