Pad dobrodošla!
Baby.nb1 ajooj, bit će sve ok, moraš se čuvati! I ja postajem sve nespretnija i zaboravnija...jučer mi je nasred kuhinje pala daska za rezanje na kojoj je bio nasjeckani luk, pa sam zaboravila da sam stavila lubenicu na duboko smrzavanje, pa zaboravila na oprani veš u perilici...i ja sam poletila neki dan, zapela sam za nešto na tavanu, ali na svu sreću nisam pala, al sam se dobro preplašila.
pozdrav cure mi smo konacno kod kuce, ipak je kuci najljepse
mene prehlada jos nije skroz prosla, sto mi je skoro i normalno - ovo mi je 11.put na tom kongresu i svake godine ssama bolesna
ali sam sad dobila jos herpes na usni i izgleda upalu mjehura
ono kad te jednom krene - krene te
muz mi je depresivan kako je Njemacka ispala sa SP, moram mu danas skuhat nesto fino i napravit kolac da ga utjesim kako vi prozivljavate nogometni fanatizam???
curke koje ste bile na pregledima (da ne nabrajam, jer bi sigurno neku zaboravila) super za napredak, samo nek tako ostane
svakoj je busa na svoj nacin predivna uvijek me nanovo fasciniraju te male razlike ustvari iste stvari
Aurora sto se tecaja tice Looda_vila ti je dobro rekla, po zakonu ne bi smjeli da uvjetuju takvo nesto! na kraju nece te muz poradjat da mora imat tecaj! ako ti kao pacijent trazis prisutsvo bliske osobe, oni ti ga MORAJU dopustiti osim u slucaju da te bas reanimiraju, sto ne vjerujem da ce biti slucaj. kad budes slijedic put isla, pomeni zakon!
mi smo isli u prosloj T na tecaj, cisto da znam gdje moram otici kad krenu trudovi mislim da smo platili 50$ za nas dvoje, ali smo dobili dorucak i rucak (bila subota od 9-3) i kafa/caj/sokovi citavo vrijeme na raspolagnaju. sto se tice prisutsva tate - ja bih 100% preporucila - jeste da sam ja placiPiz* ali mi je stvarno puno znacilo da je on tu i da me zagrli, skloni kosu sa lica, da za piti itd. a i on kaze da mu je najljepsi trenutak zivota kad je ugledao tu malu mrvicu
izdajalica ja sam kupila tu aventovu, ali iskreno, ja sam previse glupa/smotana za tu nisam uspjela 5 kapi mlijeka s njom izvuc. imam i medella elektricnu i s tom sam vise neg zadovoljna bila.
Pad dobrodosla
Pad dobro došla 🙂🙂
Ja sam bila napisala da smo naručili bebetto vulcano 3u1 budem stavila slikice kada dodju za sada jos nisu...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure bok!
Kao prvo da vam zahvalim na svij mogućoj podršci ovih dana! Iako slabo pišem sve vas čitam i trbuščići su prekrasni svima!!
Uglavnom izašla sam jučer popodne iz bolnice i nije situacija bas tako jednostavna kao sto se činilo na prvu- bubrežni kanali su mi dosta rašireni i tić je stvaralo infekciju kako je beba sjela na njih. Urolog kaže da bilo koje čišćenje sada bi bilo opasno i da po njemu će se to rješiti kad rodim. Ni moramo kontrolirati svakih 10 dana. Bolovi si prisutni nekad vise nekad manje a protiv bolova da bas ne izdržim mogu neki paracetamol. Eto samo da sve prodje ok!
Cure bok!
Kao prvo da vam zahvalim na svij mogućoj podršci ovih dana! Iako slabo pišem sve vas čitam i trbuščići su prekrasni svima!!
Uglavnom izašla sam jučer popodne iz bolnice i nije situacija bas tako jednostavna kao sto se činilo na prvu- bubrežni kanali su mi dosta rašireni i tić je stvaralo infekciju kako je beba sjela na njih. Urolog kaže da bilo koje čišćenje sada bi bilo opasno i da po njemu će se to rješiti kad rodim. Ni moramo kontrolirati svakih 10 dana. Bolovi si prisutni nekad vise nekad manje a protiv bolova da bas ne izdržim mogu neki paracetamol. Eto samo da sve prodje ok!
Nek si ti kod kuce i neka nije nesto ozbiljnije. Zao mi je za bolove, sigurna sam da ne znam kakvi su ali izdrzati ces 😘
Schinin hvala na savjetu i informaciji. Sad mi je baš žao cura koje su tražile da mama/suprug bude s njima, a nisu im dali. Baš to nije okej...
Što se tiče kolica, mi smo se odlučili za Bebetto Vulcano 3u1, budem stavila sliku, a i moramo ih napokon otići kupiti😀
Ja sam isto sve smotanija, svako malo mi nešto ispadne ili zapnem, a o zaboravljanju da ne pričam obzirom da sam od hipotireoze i prije bila koma pamćenja, a sadaaa🤔
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Curke citam vas iz prikrajka ali ne komentiram :) mene zanima da li ijedna planira porod u kadi? Mene moja babica nagovara a ja se predomisljam 🤣
Ima li koja iskustva?
Ljubomorno vas citam kad komentirate velicinu beba, meni babica samo izmjeri trbuh i kaze pa ovo napreduje super i to je to.. zadnji put cak ni ultrazvuk nije radila, morat cu privatno otici pa da sve vidim kako treba 😁
Lea ma neka si doma, bar ce ti biti lakse... Samo 💪
Mimmyx onda bi i moj malac mogao biti tu negdje 😊
Prijavljujem novu tegobu - skripanje u preponama 😂
Al doslovno prilikom nekih pokreta zaskripi 😂😂
I znate sta me zanima, ne znam jel se vama desava - osjecaj micanja bebe nalik vibraciji, nije udarac, nego kao da se strese
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji