Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    29. Lipanj 2018. 10:00

Dobro jutro cure! Buše su prekrasne 🤗 cure sretno na pregledima 🙂
    Isssa koliko ja znam nigdje u zakonu ne pise da se trudnice ne moraju vezati, svi se moraju vezati ali eto vecina policajaca progleda kroz prste trudnicama ☺️ ja se vezem cim sjednem u auto bila vozac ili suvozac, jednostavno se ne osjecam ugodno bez pojasa, i zasad mi ne smeta, mislim ne stisce me nista... Ali bas maloprije pricam muzu kako mi se u zadnjih 5 dana 3 puta ugasio, eto izgleda da mi se promjenio osjecaj u nogama, kao da su trome (ja sam pokusala okrivit kvacilo 😝) al ako se tako nastavi necu vozit ... 

petrapp2605
    29. Lipanj 2018. 10:02

Jutro svima! Sretno danas na pregledima! 
    Dija85 i Crna191 preslatke bušice 😍!
    Ne znam sad koja je napisala, al da i meni se non stop spava, a možda je i do ovog glupog kišnog vremena. 
    Isssa tak i ja, zapravo sam sretna kad mi muž uzme auto da ne idem nikuda, jer i ak me ostavi kod mame onda tati ukradem auto 😂. A što se tiče vezanja, vezanje je obavezno, a bome bi me i izludilo da mi stalno nešto cvili u autu jer nisam vezana... 

Dija85
    29. Lipanj 2018. 10:04

christyy

Isssa ja i vozim i radim svaki dan od pola 8 do pola 5 i čistim doma ko manijak i svašta nešto baš kao što ti kažeš kao da nisam trudna. Priklješti me često u leđima, pogotovo ako baš pretjeram onda se primirim tek… Mislim da je i bolje što smo u pokretu, ja ne znam šta bi sa sobom da sam po cijele dane doma ili da nemam nekih obaveza. Za vezanje ti ne znam, ja se švercam kad sama vozim pa se ne vežem jer me steže al kad sam s mužem on vrišti svaki put da se izvolim vezat pa si onda rukom onaj donji dio olabavim

Ja isto tako, drzim donji dio pojasa olabavljen. Ili recimo, zavezem pojas dok jos nisam sjela na sjedalo pa kad sjednem samo gornji dio pojasa prebacim preko glave pa mi je donji dio onaj koji me i steze meni iza ledja. Ispod guzice jel. Izgleda kao da sam vezana ako me zaustavi policija a nista me ne steže. Znam da nije sigurno ali cini mi se da je opasnije da mi u slucaju sudara donji dio pojasa stegne trbuh

christyy
    29. Lipanj 2018. 10:12

Dija85

christyy

Isssa ja i vozim i radim svaki dan od pola 8 do pola 5 i čistim doma ko manijak i svašta nešto baš kao što ti kažeš kao da nisam trudna. Priklješti me često u leđima, pogotovo ako baš pretjeram onda se primirim tek… Mislim da je i bolje što smo u pokretu, ja ne znam šta bi sa sobom da sam po cijele dane doma ili da nemam nekih obaveza. Za vezanje ti ne znam, ja se švercam kad sama vozim pa se ne vežem jer me steže al kad sam s mužem on vrišti svaki put da se izvolim vezat pa si onda rukom onaj donji dio olabavim

Ja isto tako, drzim donji dio pojasa olabavljen. Ili recimo, zavezem pojas dok jos nisam sjela na sjedalo pa kad sjednem samo gornji dio pojasa prebacim preko glave pa mi je donji dio onaj koji me i steze meni iza ledja. Ispod guzice jel. Izgleda kao da sam vezana ako me zaustavi policija a nista me ne steže. Znam da nije sigurno ali cini mi se da je opasnije da mi u slucaju sudara donji dio pojasa stegne trbuh

E da da hahah stalno mi je pojas zapravo zavezan iza jer me ubija kad pišti i sad- nekad onaj gornji dio prebacim preko sebe nekad ne..

christyy
    29. Lipanj 2018. 10:14

Petrapp sretan imendan 

Nas_bebac
    29. Lipanj 2018. 10:15

Jutro cure ja sam danas ukomirana neki tmuran i oblacan dan je bebo je ljen za se javljat trbuh me steze kao da sam napuhnuta.... 
    Ja sam od muza dobila zabranu voznje autom hahahha vice na mene da zasto bezveze riskiram i tako nabija mi krivnju (to mu uspjeva) al uvijek se vezem ako sam suvozac onda rukom drzim taj donji dio rastegnut a ako vozim onda ga rastegnem max da me ne steze... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

petrapp2605
    29. Lipanj 2018. 10:23

christyy

Petrapp sretan imendan

Hvala 😘

Isssa
    29. Lipanj 2018. 10:24

christyy

Dija85

christyy

E da da hahah stalno mi je pojas zapravo zavezan iza jer me ubija kad pišti i sad- nekad onaj gornji dio prebacim preko sebe nekad ne..

Super ideja za pojas, i ja ću tako, uopće mi nije palo napamet 😂, meni baš smeta taj pojas, steže me, a dok vozim nemogu ga stalno držati olabavljenog 😂
    Do volana imam još 2 prsta mjesta, kratke noge 😂 a nemogu ga više podić, još kratko ću moći voziti.
    Neki dan sam od šogorice uzela auto, lijepo ja parkiram kad ono nemogu van iz auta, vrata su joj OGROMNA, i morala sam tražiti parking tak da je do vozačeve strane parking prazan😂😂😂😂 STRAŠNO

petrapp2605
    29. Lipanj 2018. 10:27

https://kodnas.hr/kategorija-proizvoda/bebe/posteljina-za-bebe/6-dijelni-setovi-posteljina/

Jel koja možda naručivala s ove stranice? Ovi sniženi kompleti posteljine s jastučićem i poplunom mi se čine skroz povoljni. 

petrapp2605
    29. Lipanj 2018. 10:30

Ma cure, najbolje da zaposlimo osobne vozače 😂, al nema šanse opet da me netko dobije da se vozim otraga sad još dok mogu biti naprijed. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.