Evo aventov set za izvlacenje bradavica ako ce.kome trebat
https://www.kadulja.hr/trgovina/vasedijete/dijetedojenje/niplette-za-korekciju-uvucenih-bradavica-1kom/
Evo aventov set za izvlacenje bradavica ako ce.kome trebat
https://www.kadulja.hr/trgovina/vasedijete/dijetedojenje/niplette-za-korekciju-uvucenih-bradavica-1kom/
To sam isto gledala, ali ne znam jesam na našoj temi ili na nekoj drugoj pročitala da isti učinak ima obična šprica.
Koliko sam se ja sa prvim izdajala bilo bi mi najbolje kupit električnu i to duplu, ja sam imala neku iz mullera rucnu, prvih par mjeseci je il mali bio na sisi il izdajalica, stvarno sam puno mlijeka imala, al necu za sad kupovat elektricnu dok ne vidim kako ce ovaj put biti, al mogla bi ovu aventovu, to u kauflandu je super cijena…
Bas sam ja to htjela napisati, elektricna je najbolja opcija za svaku zenu koja ce se puno izdajati, a ova rucna za povremeno samo, ako se izdajas cesto i puno, otpadne ti ruka od stiskanja. Aventovu elektricnu ja imam, mislim da smo je malo ispod 1000 kn platili kad sam rodila drugo dijete, iako gospodin niked nije htio flasicu pa sam izdojeno mlijeko koristila za kasice kad je porastao malo.
Uletavam ko padobranac malo, ne stignem na sve odgooriti iako vidim da ste puuno tema prosle. Buse su vam divne, vestitke svima na pregledima i OGTT-u.
Pozz cure :)
PlavaBorovnica, bravo za pregled i ulazak u 3. tromjesecje! :) PS: mozes ici roditi u koju god bolnicu hoces
Anđeo, Endzrue, Cekalica123 i Looda_vila, bravo i vama za pregled!
Lea, kako si danas, jesi jos u bolnici?
Da ne nabrajam svaku posebnu, predivni trbuscici!
Christyy, mi smo kupili kolica i moji su nam uzeli komodu za presvlacenje. Od tih vecih stvari nismo uzeli nista drugo. Kad budemo isli slijedeci put u Zg, uzet cu tetra pelene i jos par stvari u pepcu. Posteljinu, poplun, ogradicu za krevetic, dekice i ostalo cu uzeti u ikei.
Ja sam kupila par bodica, hlacica, kombinezona i pidjamica, ali kad uopce neznam koliko toga od svake velicine treba Zna neka od vas konkretno koliko cega treba?
Isto tako, cure koje znaju, treba li jesenskim/zimskim bebama oblaciti stramplice ispod hlacica?
Rorry, ja pijem onaj magnezij sto se otopi u ustima.
DeaRene, bravo za super nalaz :) Djecja robica u Lidlu je od utorka.
Garavusa, jaoooo ne spominji! 1000 pitanja, od toga sto cu kad se razboli, pa cepici, inhalatori, aspiratori, grcevi, spavanje Znam presvuci, nahraniti, uspavati, ali uvijek me strah kad se razboli da necu znati sto treba..
Petrapp, neznam kad se krece u TA, ja sam uvijek tamo
Cure na komplikacijama, ne zaboravite ici po doznake
Tako je šprica ili kocka leda.. Ja nemam s tim problema fala Bogu i tečaj u kojem je 1 dn bilo dojenje me oduševio i svakako preporučam
Mislim da je za nas prvorotkinje dobra i ova ručna pošto stvarno ne znam koliko ću se izdajati. Ako bude potrebe kao što je napisala Svekyca onda bi def trebala električna. Al nemaju sve žene isti problem tako da ja ju neću kupovati.
Teta90 koja si kolica kupila?
I vi ostale koje ste kupile već kolica ili ste zapikirali neka molila bih preporuke jer sam idiot trenutno za to. Ne mogu se nikako odlučiti i ništa mi se skoro ne sviđa
Teta baš sam neki dan pričala sa frendicom kako neznam kako obuč bebu, kaže ona isto ko što biš obukla sebe.. e sada ja zimi uvjek nosim štrample tako da ču i za bebu kupiti. možda prvih mjesec dana niti ne budu trebale ali ovisi kako će biti hladno i koliko če kod nas u rijeci puhati bura
Hej cure 😀
Čestitam na pregledima, bebice su sve veće i veće 😀😍
Ja sam prala robicu sa arielom i duplo ispiranje bez omekšivača.
Jutros sam bila na sv. Duhu, vadila krv za štitnjaču, bila je još jedna trudnica i bakica invalid iza mene, i one se svađale toliko da se sestra uplela koja ima veću prednost za vaditi krv 😤, a jedine njih dvije čekale, pa strašno 🤯
Išla sam u Lesninu, imaju 20% popusta na sve, kupila sam poplun, jastuk, 3 seta posteljine, 3 plahte, tješilicu, set za nokte, ručnik za malenog, toplomjer i dekicu za 700kn, super cijena za sve 😀
Izdajalicu ne planiram kupovati dok ne vidim dal' će mi uopće trebati, nadam se da ne 😀
Sad planiram otići u DM pokupovali za bolnicu uloške, gaće jednokratne i takve gluposti a poslje do west gate-a u pepko po koju piđamicu, ljetni šlafrog i spavaćicu možda 😀
Danas ću bankrotirati 😂😂😂😂
Kolica bi nam trebala idući tjedan stići u Munchen kod sestre, jedva čekam da mi dođu doma 😀
Teta90 koja si kolica kupila?
I vi ostale koje ste kupile već kolica ili ste zapikirali neka molila bih preporuke jer sam idiot trenutno za to. Ne mogu se nikako odlučiti i ništa mi se skoro ne sviđa
ja sam ova uzela https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver2-crna-rama-novi-model/
samo što sam uzela crna točkasta. Sastavila ih i djeluju mi ok. nisu baš najlakša ali imam lift u zgradi i probala sam ih sklopljena sa sportskim djelom podignut u bunker i nije mi bio problem.
Sortiraj odgovore
Najstariji