Curke citam vas iz prikrajka ali ne komentiram :) mene zanima da li ijedna planira porod u kadi? Mene moja babica nagovara a ja se predomisljam 🤣
Ima li koja iskustva?
Ljubomorno vas citam kad komentirate velicinu beba, meni babica samo izmjeri trbuh i kaze pa ovo napreduje super i to je to.. zadnji put cak ni ultrazvuk nije radila, morat cu privatno otici pa da sve vidim kako treba 😁
Dobrodošla! Slobodno se javi i češće! 😊 ja mislim da tu opciju u mojoj bolnici ni nemaju pa mi nije ni palo na pamet. Mozda bi ti bilo i lakse u vodi, netko je od cura napisao da je na ledjima najneprirodniji polozaj za roditi. Moj ginekolog svaki, ali svaki put napravi barem mali pregled ultrazvukom i meni bude puno lakse kad vidim bebicu. Kad ti je termin?
Ovdje kod mene je ako je sve ok s tobom i s bebom mozes birati jel zelis da brigu o tebi vode babice ili doktori.. ja sam izabrala babicu pa sad imam mogucnost radanja u kadi.. koliko sam ja skuzila imam svoju sobicu s onom loptom za pilates, kadom, nekom meditacijskom muzikom i onda mogu vidit jel zelim samo trudove imati u kadi pa izaci vani dok radam ili cili proces obaviti u kadi.. vidit cu jos, rekla je da joj moram javiti do tjedan prije termina 😁 Termin mi je 20.9 :)
Ja uopće neću kupovati posteljinu jer ip ako u krevetić ne mislim stavljati ništa osim djeteta zbog opasnosti od gušenja. Dakle, samo nekoliko plahti s gumicom i vreće za spavanje. Mislim da je sigurnije a i jeftinije!
Morate biti vezane..postoji od besafe neki nastavak koji se stavi na pojas da ne steže..ja si rukom držim donji dio ako ne vozim,kad vozim ni ne razmisljam o tome..nekako mi je sigurnost bitnija..
Zavrsila s pregledom..ništa se nije promijenilo,ne povećava se sto je najbitnije,ali sam narucena u četvrtak kod dr.Veček na 3D..u Petrovu jel.. zna koja kakav je on? Mm je na go od srijede,do tad i malac ide u vrtic..samo sad čekamo taj pregled u četvrtak pa ćemo nekud malo zbrisati izvan zg,na 3 dana samo da se maknemo..a pravi go je uzeo tek krajem 7mj,ne može ranije zbog posla a tad meni već kasno za putovat bilo gdje..
Aktivna sam i ja dosta..stalno nešto raduckam,ne idem bas puno autom jer mm uzme za posao ali tu je klinac od god i 8mj koji bi stalno akciju tako da ako mama i legne,on mi doslovno skače po glavi😂
Ako se dobro osjećate nema razloga za pretjerano mirovanje..još bolje da ste aktivne,bit će lakši porod🙈
Petrapp sretan imendan!
Lijepe busice i mamice! Da, da, bebani svasta izvode, nekad bi voljela imati neki prijenosni uzv da vidim sta radi.
Nisam narucivala s te stranice, al cini mi se slicno ko ekupi.
A rucak, kad pogledam ovo vrijeme sarma mi padne na pamet 😂😂
Al idemo kod mojih na lazanje.
url=https://lilypie.com]
Meni se porod u kadi jako jako sviđa ali mislim da s obzirom na uvjete u nasim bolnicama bolje je ne filozofirati, samo padnes u nemilost.
Netko je napisao da mu se opet spava kao u 1. trimestru.. meni se ne spava ali sam jako gladnaaaaa
Vidim da ste pricale o izdajalicama... a sto mislite o sterilizatorima? Jesu li potrebni ili ne, da li postoji vise vrsta, jeste li ih vi koristile?
Petrapp sretan imendan!
Lijepe busice i mamice! Da, da, bebani svasta izvode, nekad bi voljela imati neki prijenosni uzv da vidim sta radi.
Nisam narucivala s te stranice, al cini mi se slicno ko ekupi.
A rucak, kad pogledam ovo vrijeme sarma mi padne na pamet 😂😂
Al idemo kod mojih na lazanje.
Hvala ti ! Meni svekrva kuha ručak, mislim da će neki pohani šnicli biti, a ja ću si još onda za prilog napraviti blitvu na lešo.
https://kodnas.hr/kategorija-proizvoda/bebe/posteljina-za-bebe/6-dijelni-setovi-posteljina/
Jel koja možda naručivala s ove stranice? Ovi sniženi kompleti posteljine s jastučićem i poplunom mi se čine skroz povoljni.
Sretan imendan 😀
Gledala sam taj set, presladak je ali sam jučer u Lesnini kupila poplon, jastuk i 3 seta posteljine i 3 plahte za 500kn
Super su vam buškice
Crna191 bitno je da sve to miruje i da se ništa ne povećava..dr. Veček je super doktor što se tiče ultrazvuka i reći će ti sa sigurnošću točno kako stvari stoje..
Ali samo pozitivno i sve će biti super..
Meni se porod u kadi jako jako sviđa ali mislim da s obzirom na uvjete u nasim bolnicama bolje je ne filozofirati, samo padnes u nemilost.
Netko je napisao da mu se opet spava kao u 1. trimestru.. meni se ne spava ali sam jako gladnaaaaa
Vidim da ste pricale o izdajalicama… a sto mislite o sterilizatorima? Jesu li potrebni ili ne, da li postoji vise vrsta, jeste li ih vi koristile?
Hahah nakon sto sam citala postove o porodima u hrv bolnicama nikad nisam bila zahvalnija sto nisam tu 🤣🤣 ja radam u irskoj :) cilo vrime sam se zalila muzu kako bih ja doma da me mama mazi i pazi, i onda pocela citati i rekla sam mu da se ja ne micem odavde 🤣🤣
https://kodnas.hr/kategorija-proizvoda/bebe/posteljina-za-bebe/6-dijelni-setovi-posteljina/
Jel koja možda naručivala s ove stranice? Ovi sniženi kompleti posteljine s jastučićem i poplunom mi se čine skroz povoljni.
Sretan imendan 😀
Gledala sam taj set, presladak je ali sam jučer u Lesnini kupila poplon, jastuk i 3 seta posteljine i 3 plahte za 500kn
E kakav im je taj dječji asortiman općenito? Ja sam se mislila zaletiti do lesnine... I netko je bio napisao da je sve na 20%... Jel znaš do kad je akcija i na šta je sve akcija?
Sortiraj odgovore
Najstariji