Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    28. Lipanj 2018. 12:35

Ne znam jel još imam vremena za paniku, ali zasad nemam nikakve strahove osim dojenja zbog mojih glupih bradavica😣😁 ali vjerujem da ćemo i to nekako uspjeti. Samo jedva čekam da dođe, da je pokraj mene👶
    I bravo svima za pregledee❤

christyy
    28. Lipanj 2018. 12:54

Baby.k

Ne znam jel još imam vremena za paniku, ali zasad nemam nikakve strahove osim dojenja zbog mojih glupih bradavica😣😁 ali vjerujem da ćemo i to nekako uspjeti. Samo jedva čekam da dođe, da je pokraj mene👶

Jao ni ja ne znam kako ću to. Naježim se svaki put pri pomisli samo na dojenje.. Naletila sam prije neki dan u Kauflendu na Avent izdajalicu, bila je 50% snižena. Sa 300 na 150 kn i kupila ja nju i gledam ju doma i onak neee zašto to moramo raditi 

Baby.k
    28. Lipanj 2018. 12:59

christyy

Baby.k

Jao ni ja ne znam kako ću to. Naježim se svaki put pri pomisli samo na dojenje.. Naletila sam prije neki dan u Kauflendu na Avent izdajalicu, bila je 50% snižena. Sa 300 na 150 kn i kupila ja nju i gledam ju doma i onak neee zašto to moramo raditi

Ja još nisam kupila, ali morati ću jer sumnjam da će bebač moći sam navući bradavice. Moram malo prošvrljati po netu da vidim koju ćemo.

Baby.nb1
    28. Lipanj 2018. 13:02

Zaboravih napisati, bravo za preglede. Nase veselo drustvance napreduje punom parom. Meni je u utorak pregled, al u trudnickoj, nadam se da nece biti 3 sek i da ce mi ipak nesto reci. 

url=https://lilypie.com]

christyy
    28. Lipanj 2018. 13:02

Baby.k

christyy

Baby.k

Ja još nisam kupila, ali morati ću jer sumnjam da će bebač moći sam navući bradavice. Moram malo prošvrljati po netu da vidim koju ćemo.

https://www.babycenter.hr/avent-izdajalica-za-mlijeko-11007-14751.html
    Ovu sam ja kupila. Možda je još popust u Kauflandu. Sad vidim da je oko 400 kn inače 

petrapp2605
    28. Lipanj 2018. 13:07

christyy

Baby.k

christyy

Baby.k

https://www.babycenter.hr/avent-izdajalica-za-mlijeko-11007-14751.html
    Ovu sam ja kupila. Možda je još popust u Kauflandu. Sad vidim da je oko 400 kn inače

Tu sam i ja planirala uzeti, a ovo je fakat povoljna cijena, budem se zaletila i pogledala jel još na akciji

petrapp2605
    28. Lipanj 2018. 13:11

Dani prolaze, susret s bebama nam se svima bliži, a bome ćemo još malo i po trudničkim ambulantama hodati, nadam se da ću što duže biti kod svoje ginekologice. Možda smo već pisale o tome, ali kad obično šalju u TA?

• Cekalica123
    28. Lipanj 2018. 13:15

Meni se od neki dan pocela motat sto i iedno pitanje kako cu ovo, kako ono i onda sam sama sebi rekla ma kako sve tako i ti. Raduje me jer sam tu s vama pa znat da ce puno dobrih savjeta pogotovo za prve dane u bolnici i kod kuce dobit i od cura koje imaju termin prije mene. Sve mi to mozemo :) 

Gold👑
    28. Lipanj 2018. 13:17

Koliko sam se ja sa prvim izdajala bilo bi mi najbolje kupit električnu i to duplu, ja sam imala neku iz mullera rucnu, prvih par mjeseci je il mali bio na sisi il izdajalica, stvarno sam puno mlijeka imala, al necu za sad kupovat elektricnu dok ne vidim kako ce ovaj put biti, al mogla bi ovu aventovu, to u kauflandu je super cijena... 

Looda_vila
    28. Lipanj 2018. 13:21

svekyca

Koliko sam se ja sa prvim izdajala bilo bi mi najbolje kupit električnu i to duplu, ja sam imala neku iz mullera rucnu, prvih par mjeseci je il mali bio na sisi il izdajalica, stvarno sam puno mlijeka imala, al necu za sad kupovat elektricnu dok ne vidim kako ce ovaj put biti, al mogla bi ovu aventovu, to u kauflandu je super cijena…

I meni frendica uzela aventovu rucnu, veli zadovoljna jako al joj je ruka otpala kad se morala izdajat. Veli da ce mi za prvu ruku posudit pa nek vidim sama, al da mi radije preporuca uzet elektricnu ako ce mi trebat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.