Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Lipanj 2018. 09:10

Dobro jutro!
    Lea, kako si danas? Nadam se da te nakon vizite pustaju doma i da ce biti sve ok 😘
    Jelena, jel jos krvaris, kako si?
    Ornica, dobrodosla! :)
    Nadam se da smo ispucale odlaske na hitnu i u bolnicu sve do poroda 😊
    Kako ste danas cure, sto cete raditi i kuhati?

Jelennnna
    25. Lipanj 2018. 09:41

Anđeo_

Jelena- meni nije čista krv onako baš kako objašnjavas rozo ko sukrvica ima tome već dosta i bas sam se uplašila tako da znam kako ti je, nedo Bog da se ponovi moja ti je preporuka da ideš odmah.
    Ne znam opet možda da miruješ strožije dan- dva pa onda opet "koliko ti tijelo dopušta" ako me razumiješ najbolje mi same znamo koliko možemo… Nekad sam svjesna da pretjeram kao danas naprimjer ustala sam 

Namjeravam kao i tad sta mi je moja rekla, 3 dana strogo mirovat ako ima iscjetka i onda iza ako nema sve polakse no inace al da je ok ic prosetat predvecer i sl lagane stvari. 

Nadam se da i ti stignes sta odmorit danas. 

Moj plan za danas: kava plus 2 epizode djevojka sa sela. Spremit musaku, rucat. Onda popodne s muzem odmarat opet, utakmice gledat. I uvecer malo do ducana na brzake ic kupit spizu. Sreca on mi je stvarno odlican, cile dane sa mnom stoji da mi nije dosadno, kaze da smo prava dva kucna mackica.

Isssa
    25. Lipanj 2018. 09:47

Dobro jutro 😀
    Lea kako di danas, kaj kaže vizita?

Palcica12
    25. Lipanj 2018. 10:11

Dobro jutro!
    Cure saljem vam pozitivne vibre da sve bude ok! 😍
    Evo ja sam se upravo probudila i pijem kavu pa odoh do Citya u shopping. Pocela su snizenje pa idem pogledati jel imaju kakve trudnicke kratke hlace za more. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Nina ❤
    25. Lipanj 2018. 10:32

Pozdrav lijepe moje! 
    Lea nadam se da je danas bolje i da ides doma 😘
    Jelena malo odmiruj i sve ce bit ok 😘
    Mene vec par dana muci alergija i kisem nenormalno, a skoro svaki put dok kihnem se upiskim pa se drzim kuce 🙈 U petak imam pregled i onda cu molit doktoricu da mi da nesto jer ne mogu ovak. 

petrapp2605
    25. Lipanj 2018. 10:39

Jutro svima! Nadam se da je sa svima sve u redu! Nina a dešava se, probaj prekrižiti noge kad kišeš, može pomoći i radi keglove vježbe jer teško da ćeš dobiti nešto za alergiju. 

25. Lipanj 2018. 10:40

Jutro cure moje! 
    Ništa od doma još, bila vizita jak urino infarkt bolovi opet strašni. Evo druga boca infuzije pa će valjda biti bolje. Nadala sam se da me neće vise boljeti i da sam danas kući ali ništa :-( 
    Daju mi antibiotik tri put na dan i slušaju bebu. 
    Lijep ponedjeljak vam želim <3

25. Lipanj 2018. 10:41

* infekt sam mi mobitel piše jer mi desna ruka umrla od te infuzije :-( 

Baby.nb1
    25. Lipanj 2018. 11:02

A jebemu... Lea saljemo puno poljubaca da sto prije prođe I da idete domeka. Koliko god bilo koma jer si u bolnici, bar znas od cega su bolovi I lijecis to, a I sigurna si da je s bebicom sve ok❤

url=https://lilypie.com]

• Anđeo_
    25. Lipanj 2018. 11:06

Jelena- tako je samo odmaraj ❤
    Lea- sad bar znaš od čega je, znam da bi najviše volila odmah doma al možda bolje da si malo tamo dok se sve ne smiri, kao što si sama rekla slušaju bebu i bar znaš da je S bebicom sve ok doma bi se samo brinula.. Šaljemo sve ono najbolje da sto prije ozdraviš 🙏❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.