Ovo smo joj pripremili za izlazak iz rodilišta.. Inače samo u jaje autosjedalici izlazim iz bolnice i u auto.. Nikakve košare neću niti ću kupovat.. Želim bit sto posto osigurana
Bok cure evo mi danas završili u bolnici
Ujutro se ustala s užasnim bolovima u križima koja su se prebacila na trbuh. Išla na hitnu, s bebačem kažu sve ok meni dali protiv bolova i rade mi nalaze krvi i urina. Eto sama sam na katu skoro.. strpljen spašen bitno da je beba ok! 23tj 800grama maleni mis ima!
Sretno, nadam se da je sve ok, javi nam se 😘
Lea, drago mi je da je s bebicom sve u redu, nadam se da će i tebe brzo proći. Javi se😊
Endzrue, ajme preslatko je😍😍
Ovo smo joj pripremili za izlazak iz rodilišta.. Inače samo u jaje autosjedalici izlazim iz bolnice i u auto.. Nikakve košare neću niti ću kupovat.. Želim bit sto posto osigurana
Predivna je bebina opremica. Blago ti se sta znas siti i jos kad sam napravis nesto za svoju bebu to ti je vjecna uspomena.
Ajmee ovo je prekrasno 😍
Hej cure samo da vas pozdravim, imam goste, ne stignem bas pisati al vas citam, pusa svima 😘
Pozdrav svima! Ja odmaram nakon svadbe, izdržala od 4 do pola 5 ujutro, na iznenađenje svih prisutnih, čak sam 6 sati bila u štiklama od 10 cm
😂. Sve u svemu bilo nam je lijepo, malo sam i plesala, društvo su mi bili muževi vjenčani kumovi tak da nam je bilo super.
Hvala cure na lijepim riječima
Ostavili me u bolnici dobivam antibiotik. Kasnije idem na ctg a kad će biti nalazi krvi i urina ne znam.
Prekrasne su stvarčice koje ste kupile!!! Ja još nisam ništa! :-( sve ću u zadnji čas kao i uvijek!
Lijepo provedite ovaj produženi vikend i ko se kupa Nek se okupa i za mene!!!
Drage cure, cestitam svima na bebicama i zelim vam dobru trudnocu :). Citam forum vec dulje no moram priznati da sam preskocila dosta zadnjih strana.
Trudna sam 20 tjedana i cekam curicu :). Sve je s bebicom super lupa vec kao velika pogotovo kad lezim.
Lea1202 zelim ti brz oporavak.. potaknula si me da se danas javim zapravo. Meni se jutros dogodilo isto. Jaka bol u donjem djelu leda s desne strane sve jace i jace pa probadanje naprijed.. isla u bolncu dobila 2 infuzije dali mi voltaren injekciju i sad me popustilo. Nadam se da se nece vratiti kad prode injekcija.. urin i krv uredni.. sad lezim doma..
Sortiraj odgovore
Najstariji