Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    24. Lipanj 2018. 14:24

Ovo  smo joj pripremili za izlazak iz rodilišta.. Inače samo u jaje autosjedalici izlazim iz bolnice i u auto.. Nikakve košare neću niti ću kupovat.. Želim bit sto posto osigurana 

Isssa
    24. Lipanj 2018. 14:32

LEA1202

Bok cure evo mi danas završili u bolnici
    Ujutro se ustala s užasnim bolovima u križima koja su se prebacila na trbuh. Išla na hitnu, s bebačem kažu sve ok meni dali protiv bolova i rade mi nalaze krvi i urina. Eto sama sam na katu skoro.. strpljen spašen bitno da je beba ok! 23tj 800grama maleni mis ima!

Sretno, nadam se da je sve ok, javi nam se 😘

Baby.k
    24. Lipanj 2018. 14:40

Lea, drago mi je da je s bebicom sve u redu, nadam se da će i tebe brzo proći. Javi se😊
    Endzrue, ajme preslatko je😍😍

Jelennnna
    24. Lipanj 2018. 14:41

Endzrue

Ovo smo joj pripremili za izlazak iz rodilišta.. Inače samo u jaje autosjedalici izlazim iz bolnice i u auto.. Nikakve košare neću niti ću kupovat.. Želim bit sto posto osigurana

Predivna je bebina opremica. Blago ti se sta znas siti i jos kad sam napravis nesto za svoju bebu to ti je vjecna uspomena. 

• Anđeo_
    24. Lipanj 2018. 14:42

Endzrue

Ovo smo joj pripremili za izlazak iz rodilišta.. Inače samo u jaje autosjedalici izlazim iz bolnice i u auto.. Nikakve košare neću niti ću kupovat.. Želim bit sto posto osigurana

Ajmee ovo je prekrasno 😍

Gold👑
    24. Lipanj 2018. 15:15

Hej cure samo da vas pozdravim, imam goste, ne stignem bas pisati al vas citam, pusa svima 😘

Baby.k
    24. Lipanj 2018. 15:16

Moreeee😍😍 ja biiii

petrapp2605
    24. Lipanj 2018. 15:56

Pozdrav svima! Ja odmaram nakon svadbe, izdržala od 4 do pola 5 ujutro, na iznenađenje svih prisutnih, čak sam 6 sati bila u štiklama od 10 cm 
    😂. Sve u svemu bilo nam je lijepo, malo sam i plesala, društvo su mi bili muževi vjenčani kumovi tak da nam je bilo super. 

24. Lipanj 2018. 16:21

Hvala cure na lijepim riječima 
    Ostavili me u bolnici dobivam antibiotik. Kasnije idem na ctg a kad će biti nalazi krvi i urina ne znam. 
    Prekrasne su stvarčice koje ste kupile!!! Ja još nisam ništa! :-( sve ću u zadnji čas kao i uvijek! 
    Lijepo provedite ovaj produženi vikend i ko se kupa Nek se okupa i za mene!!! 

Ornica
    24. Lipanj 2018. 17:32

Drage cure, cestitam svima na bebicama i zelim vam dobru trudnocu :). Citam forum vec dulje no moram priznati da sam preskocila dosta zadnjih strana.
    Trudna sam 20 tjedana i cekam curicu :). Sve je s bebicom super lupa vec kao velika pogotovo kad lezim. 
    Lea1202 zelim ti brz oporavak.. potaknula si me da se danas javim zapravo. Meni se jutros dogodilo isto. Jaka bol u donjem djelu leda s desne strane sve jace i jace pa probadanje naprijed.. isla u bolncu dobila 2 infuzije dali mi voltaren injekciju i sad me popustilo. Nadam se da se nece vratiti kad prode injekcija.. urin i krv uredni.. sad lezim doma.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.