Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    23. Lipanj 2018. 21:47

Ajme ovo gnijezdo moram na svoj popis dodat zaboravila sam nekako na to 🤔 a ova košara mi se sviđa, jel čvrsta?
    Looda_vila- od čega je? baš fino izgleda 😍

• Lanaa11
    24. Lipanj 2018. 08:57

Sto se tiče teme "samo da je musko", ja imam totalno suprotnu situaciju. Od kad smo saznali da sam trudna, od dragog starci stalno spominju curicu, i oni bi curicu. Nama je bilo svejedno, samo da je zdravo. I kako to bude, naravno da je decko 😇😈

Baby.nb1
    24. Lipanj 2018. 13:18

Sta je ovo? Nigdje nikog danas? 😁

url=https://lilypie.com]

Baby.k
    24. Lipanj 2018. 13:25

Haha, svi uživaju negdje😁

24. Lipanj 2018. 13:29

Bok cure evo mi danas završili u bolnici 
    Ujutro se ustala s užasnim bolovima u križima koja su se prebacila na trbuh. Išla na hitnu, s bebačem kažu sve ok meni dali protiv bolova i rade mi nalaze krvi i urina. Eto sama sam na katu skoro.. strpljen spašen bitno da je beba ok! 23tj 800grama maleni mis ima! 

Endzrue
    24. Lipanj 2018. 13:42

Što se spola tiče ja sam odlučila ne govorit nikome osim dragom baš radi tih pitanja.. Ok ako izraze želju šta bi volili da je al kad me pitaju i koji je spol jel opucao jel muško jel žensko reko za trudnoću ste sviiii upoznati i sviii sve pitaju reko jedina stvar koja je naša je spol i saznali u 20.tog u 25. Il kojem tjednu vi Vama ništa ne znači nit će se nebo otvorit ako saznate tako da sam svima rekla doktorica nije sigurna pa neću ni ja govorit.. Pošto mi mama dolazi na dan 4D ultrazvuka pitat ću je jel bi htjela ić sa mnom pa nek onda ona i sazna.. Što se spavanja tiče beba udara od 11 navečer al kako umrem tako se i probudim.. Nemam problem buđenja nikad pa ni sad u trudnoći.. Ujutro beba spava do nekih 11 opet dok ne doručkujem onda se probudi.. Nek ostane tako i kad rodim da bude spavalica na tatu.. Varalicu ne planiram uzimat tako da ćemo vidjet ako baš bude potrebe uzet ću

Jelennnna
    24. Lipanj 2018. 13:46

LEA1202

Ujutro se ustala s užasnim bolovima u križima koja su se prebacila na trbuh. Išla na hitnu, s bebačem kažu sve ok meni dali protiv bolova i rade mi nalaze krvi i urina. Eto sama sam na katu skoro.. strpljen spašen bitno da je beba ok! 23tj 800grama maleni mis ima!

Hvala Bogu da je s bebacem sve u redu. Javi kad otkriju uzrok. 
    Moguce da je i moj Gogy onda vec toliki. I mi smo 23 tjedna. 
    Bome ste se raspisale, ja jos nista nisam kupila za bebacha. Mislim da cu uzimat po vasem popisu, savjetovala sam se i s prijateljicama sta su rodile i slicni su popisi njihovi. 
    Jos uvik se nisam uspila okupat, taman sad za vikend kad smo mogli vrijeme se pogorsalo prilicno. 
    Uzivajte u vikendu i kolacima vi koje ste pekle, ja sam i dalje u fazi lubenica i sladoled. 

• Anđeo_
    24. Lipanj 2018. 14:10

LEA1202- hvala Bogu da je sve ok s bebačem, javi se kad stigneš, ostavili su te na pretragama?

Elza
    24. Lipanj 2018. 14:11

LEA1202

Super da je s bebicom sve super, nadam se da ce ti brzo proci :)

Endzrue
    24. Lipanj 2018. 14:17
    Ja sam ovo kumici sašila sve i gnijezdo pa pripremam svašta nešto i sebi haha sto ideja.. Inače gnijezda su prenala pa sam ja napravila svoj kroj da beba što duže može u tome biti i da ima mjesta.. Pokušam naći njen ako bide curka
    Ja sam ovo kumici sašila sve i gnijezdo pa pripremam svašta nešto i sebi haha sto ideja.. Inače gnijezda su prenala pa sam ja napravila svoj kroj da beba što duže može u tome biti i da ima mjesta.. Pokušam naći njen ako bide curka

Ja sam ovo napravila kumici sve.. Sebi planiram svašta toga još.. Gnijezdo sam sašila šire i duže jer ove mjere koje su standardi su pre mali beba za 3mj preraste a bolje što duže.. Za početak će samo biti za na kauč neće  u tome spavati u kinderbetu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.