Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea_Rene
    25. Lipanj 2018. 15:05

Lea brz oporavak ti želim. Nadam se da će ubrzo proći bolovi a znam da si ti hrabar za svoju bebu. 

25. Lipanj 2018. 15:09

Lea brz oporavak! Drago mi je da je s bebicom sve ok iako tebe muce bolovi, drzi se 🤗
    Puno pozdrava s mora djevojke, malo je hladno pa se ne kupamo, ali svejedno uzivamo

Baby.k
    25. Lipanj 2018. 16:41

Lea, drži se, želim ti brz oporavak😗
    Tea, dobrodošla, prekrasna okrugla pupa😊😊

25. Lipanj 2018. 17:09

Hvala cure na lijepim riječima! Nalaz urina još nije gotov a krv je ok! Kaže sestra sad te boli kao trudovi mislim si ja gadno će onda biti 😂 i ovdje je oblačno i hladnjikavo!

Baby.k
    25. Lipanj 2018. 20:00

Ženice, znate li da li mogu od ginekologa koji mijenja moga dobiti doznake za komplikacije? Nisam znala da si je moj spojio cijeli ovaj tjedan godišnji.

Dija85
    25. Lipanj 2018. 21:10

Baby.k

Ženice, znate li da li mogu od ginekologa koji mijenja moga dobiti doznake za komplikacije? Nisam znala da si je moj spojio cijeli ovaj tjedan godišnji.

Ja vjerujem da da jer meni moje doznake da sestra kod ginekologa a ne on. Ako je i kod tebe tako

Dija85
    25. Lipanj 2018. 21:11

LEA1202

Hvala cure na lijepim riječima! Nalaz urina još nije gotov a krv je ok! Kaže sestra sad te boli kao trudovi mislim si ja gadno će onda biti 😂 i ovdje je oblačno i hladnjikavo!

Brz oporavak! 😙

Schinin
    25. Lipanj 2018. 21:41

Pozdrav cure 😊 mi na kongresu a ja jos uvijek prehladjena, pa se slabije javljam... suosjecam za mokre gacice, svaki put kad kihnem ili kasljem malo pobjegne... otislo je toliko daleko da sam kupila uloske za inkontinenciju I s tim hodam 🙈 dragi mi je jucer dobio nagradu za “zivotno djelo” I doprinose znanosti, bas je bila lijepa ceremonija, iako je princezica tati skoro ukrala svu paznju 😂 a mala je u svom elementu, dobija paznju na svakom koraku 😂 I ima novog najboljeg prijatelja: kolega poveo sina koji je autist, 5god I njih dvoje sad jedno drugo vodaju .... 😍😍😍 
    Lea zelim ti brz oporavak! Moja sogi je rodila 3 I imala je 4x bubrezni kamenac i kaze potpisala bih da ide odmah rodit
     jos jedno bez epi ili bilo cega neg da ima jos jednom kamenac... tak da te malo utjesim 😉 
    Jelena nadam se da ne budu vise nikakve krvi... slusaj sebe i miruj koliko ti treba 
    Nina loratadin je absolutno siguran u trudnoci. Na kraju bebacu potencijalno alergijska stanja mogu vise stetiti nego sto bi loratadin mogao ( nama nikakvih naznaka da je stetan u T)

Nina ❤
    25. Lipanj 2018. 22:29

Schinin evo upravo citam za loratadin, znaci Claritine i Rinolan bi bili relativno sigurni. Pitat cu doktoricu u petak sto misli o tome jer bas tesko funkcioniram ovakva. 
    Baby k ja mislim da ce ti sestra dat doznake, al imas vremena do 5. tako da ih i sljedeci tj mozes uzeti kad ti dr radi 😉

Jelennnna
    25. Lipanj 2018. 23:02

Schinin cestitam na muzevoj nagradi!

Funfact, primjetila sam da sam sad dlakavija oko pupka nego li po rukama. Ovo mi je definitivno najkomicnija nuspojava trudnoce. Sta je najgore nisu bas ni svijetle.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.