Jutro svima i sretno danas sa pregledima!!!
Ja sam danas bolje, gladujem i čekam uzv bubrega pa ako to bude ok sutra kaže doktor da sam kući!!! Bolova nemam jeeee🌺🌺🌺
Sretno svima na pregledima!
Sto se tiče dlakavosti na trbuhu, imam trimer za intimne dijelove iz Mullera (109kn) i s njim se šiškam po trbuhu i prije pregleda dolje. Ful mi lijepo i kratko osiska i bude bas uredno uz 0 patnje. Na trbuhu cak izgleda kao da sam se s britvicom obrijala. Prije prva dva pregleda sam se sa britvicom dolje i poslije me danima koza pekla.
Lejci bas mi je drago da te vise ne boli, jer to kad boli onda stvarno boli. Mama je rekla da goru bol nije iskusila, a rodila je 4 puta.
Tako da nek te ne boli I jos malo pa domeka.
Kaj se tice pisanja, vise ni ne brojim 😂😂 moj wc I ja prijatelja dva. U normalnim okolnostima svakih 45min-sat vremena, a ako se malac odluci tako namjestiti I poigrati, e onda selim na wc.
Trbuh je isto dlakavac, ali I na cicama mi uvijek tri iste, crne dlake izbiju 😂😂😂😂
Kad sam vec kod cica, neku vecer su fakat izgledale monstruozno. Velike, nabrekle, one ogromne, tamne bradavice, jos one zile sta su ih prosarale. Vec sam razmisljala da zaradim koju pinkicu u Playboyu. 🙈
A s kilama sam na +11 🙄🙄 moj standard, od pregleda 2 kile gore orilo gorilo 🙆
url=https://lilypie.com]
PlavaBorovnica, a mi bas za curku imamo ime dok za decka nikako smisliti, daj mi ideju 😬😁
DeaRene, bravo za pregled i napredak! Koliko ti sad ima beba? Mi se pratimo u dan, pa da znam otprilike..
Lea, drago mi je da si bolje :)
Dobro jutro!
Dea_Rene cestitam na pregledu!
Drugim curama sretno danas!
Mene dlakavost ne muci, isto mi je kao i prije trudnoce, cak me ni piskenje ne tjera cesto. Stigne. 🤣
Lea bas super da ti je bolje te da ces sutra mozda i doma. 😃
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Teta ovo mi je zapisao u knjizicu sto se mjera tice
Ja sam neki dan na hitnoj na tom pregledu skroz slicne mjere imala.
23 plus 4 sam tad bila.
Bpd 5.9
Ac 16.8
FL 4.1
Tad mi je rekla da sve velicinom skroz odgovara
Evo i nas sa punim tjednom 😀
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Evo moj trudnički mozak se javlja ponovo, jučer sam kuhala rižoto s lignjama i sve je bilo gotovo i samo sam htjela popapriti, i tako fino uzmem ja mlinac s paprom koji mi je puknuo u ruci i sav papar završio u rižotu...ručak se zvao potraga za blagom 🤣
Sinoć govorim mužu da ja moram jutro ići s njim da ga ostavim u radioni i da ću si ja onda uzeti auto jer moram danas popodne kod zubara i nemam kako drugačije ići, al da mi se ne da vraćati doma nego ću do popodneva biti kod svoje mame, evo i sad prije par min shvatila ja da ne moram danas kod zubara nego sutra 😂.
Palcica lijepi trbuh al tetovaze joj ja jedva cekam iducu jesen da se odem sarati malo
Sortiraj odgovore
Najstariji