Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Lipanj 2018. 18:00

Ti si barem doma :-)
    Meni sad rekli da će mi ujutro u viziti reci kakvi su nalazi ali sestra je rekla da ništa ne vidi i da joj se čini da je sve u redu. Mene i dalje boli pa je rekla ako se nastavi da je pitam nešto za bolove da mi da. Nadam se sutra kući.

Nas_bebac
    24. Lipanj 2018. 18:05

Lea1202 - super da je sve sa bebicom uredu  javi se kada stignes
    Onaj krevetic goreee je preeesladak  i jastuk je isto meden a za robicu da ne pricam 🙂🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Jelennnna
    24. Lipanj 2018. 18:05

Ocito je danas dan od bolnica. 
    Ja se taman isto vratila s hitne. Nakon stolice popodne imala neki rozi iscjedak. Kazu da je sve ok, vjerojatno kako je osjetljivo popucalo par kapilara.
    Isto ovako mi je bilo i pocetkom 4 mjeseca. 
    Ugl na mirovanju sam (kaze bez setnji, mora i dizanja teskog). 
    Ovaj put me cak vise prepalo nego kad sam bila na pocetku 4. Mj. No eto, glavno da je sve ok. 

24. Lipanj 2018. 18:10

Onda miruj maksimalno! Ja mislim da je mene more zeznulo ja sam u vodi 0/24 iako čim izadjem se osusim u promjenim badic. Ko će ga znati. Sad mi bas kaže sestra pametnu stvar “trudnica čim osjeti ikakvu bol mora doći Radje došla za ništa” 
    Stvarno ima pravo Radje biti na oprezu. 
    Sretno i miruj! Ja se nadam sutra doma!

Jelennnna
    24. Lipanj 2018. 18:15

LEA1202

Onda miruj maksimalno! Ja mislim da je mene more zeznulo ja sam u vodi 0/24 iako čim izadjem se osusim u promjenim badic. Ko će ga znati. 

Moguce da ti je od mora. Nadam se da ce te sutra otpustiti. 
    Mene danas je bas sokiralo jer imala sam tako rozi iscjedak pocetkom 4 mj, al tad je ka bilo nisko i sl. I sad svi nalazi zadnja 3 puta ok i kao da vise nije ni nisko. Al eto osjetljivo. 

Jelennnna
    24. Lipanj 2018. 18:17

Sreca sta mi je bez bolova, ne mogu uopce zamislit da imam ikakav spotting i da me uhvate bolovi. 

24. Lipanj 2018. 18:18

Bitno da je sve ok!!! Ovdje kod nas u Puli te uvijek zadrže ako si trudna dok ne budu sigurni da je sve ok! Ako su nalazi dobri idem caaa 🤣🤣🤣
    Kad bi se beba trebala okrenuti!?? Ja sad čitam po nalazima sto su mi ujutro napravili da piše da je beba na zadak. 

24. Lipanj 2018. 18:19

Mene još uvijek boli... 

Jelennnna
    24. Lipanj 2018. 18:23

LEA1202

Mene još uvijek boli…

Rekli bi ti da nesto nije u redu. Glavno da si zatvorena i ctg da je ok. 

24. Lipanj 2018. 18:57

Da da istina to je sve ok i ultrazvuk radili isto ok! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.