O danas je baš dan bolnice. Drago mi je da ste sve dobro i da su bebice u redu😗
A cure moje kakve bolnice 😧 ajde nek svo zlo bude u odlasku na hitnu... Leanadam se da si brzo doma. Jelena odmor I mirovanje. Endzrue ajme preslatko ti je sve, rastopila sam se na sliku
url=https://lilypie.com]
Jelena i Lea mislim na vas i vjerujem da ce sve biti uredu 😊😊 pozitivne misli privlace pozitivne stvari 😊
Curee šaljem pozitivee i sve će bit ureduu
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Lea- nadam se da ćeš brzo doma, i neka što prije prestane bol 🙏🙏 možda ti se neki živac uklještio rekli bi ti da nedo Bog nešto nije s bebicom uredu..
Jelena - meni je tako bilo nakon što 3 dana nisam išla na wc rekli mi od napinjanja nezz ni sama a baš me nešto zaštopalo..
Pazite meni je doktor na hitnoj reko da se za to ne dolazi na hitnu, citiram: prije jakog krvarenja i bolova velikih nemate šta dolazit nećete sad svaki čas do kraja trudnoće bit tu 😡
Moja ginekologica nije mogla vjerovat i veli naravno da si išla 🤔
Hvala vam cure drage s bebicom hvala Božić sve ok a vizita će mi ujutro reci ostalo iako sestra kaže da je sve ok!!! ❤️❤️❤️
Lea- nadam se da ćeš brzo doma, i neka što prije prestane bol 🙏🙏 možda ti se neki živac uklještio rekli bi ti da nedo Bog nešto nije s bebicom uredu..
Jelena - meni je tako bilo nakon što 3 dana nisam išla na wc rekli mi od napinjanja nezz ni sama a baš me nešto zaštopalo..
Pazite meni je doktor na hitnoj reko da se za to ne dolazi na hitnu, citiram: prije jakog krvarenja i bolova velikih nemate šta dolazit nećete sad svaki čas do kraja trudnoće bit tu 😡
Moja ginekologica nije mogla vjerovat i veli naravno da si išla 🤔
Meni je isto nakon stolice. No moja mi je ginicka zadnji put na regularnom rekla da ako se ista pojavi svakako da dodem na pregled.
S obzirom da mi 3 miseca je ok bilo danas me bas sokiralo a i cinilo mi se vise no tad.
No evo vcrs nema nista Bogu hvala.
Pojavi li mi se sad opet sacekat cu koji sat da vidim pojacaje li se. A bas sam mislila da je gotovo s tim.
A vise ne znam kog bi slusala, danas ova kaze da ni u setnju ne idem. Moja mi je rekla da mogu setat predvecer al da po suncu bolje da ne idem.
Najvise me muci u kojoj mjeri mirovat.
Curke hvala Bogu da je sve ok i neka tako i ostane...mogu mislit kako ste se isprepadale..kad to vidim dodje mi da preventivno mirujem, doduse drzi me po ure...bit ce to ok!!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Jelena- meni nije čista krv onako baš kako objašnjavas rozo ko sukrvica ima tome već dosta i bas sam se uplašila tako da znam kako ti je, nedo Bog da se ponovi moja ti je preporuka da ideš odmah.
Ne znam opet možda da miruješ strožije dan- dva pa onda opet "koliko ti tijelo dopušta" ako me razumiješ najbolje mi same znamo koliko možemo... Nekad sam svjesna da pretjeram kao danas naprimjer ustala sam oko 9 otišli u dućan pa jeli vam tam onda su klinci bili na plaži brat i od dragog nečakinja prvi je put ja moru od 14h su bili na plaži odmah nakon ručka a same ih ostavit nemogu a žao mi je da su zbog mene u dvorištu pa ja šetam plaža kuca non stop sva sreća imam doslovno 20 sec do plaže nasli su si neko društvo pa ih je ta žena pripazila al opterećenje mi je bojim se da im se nešto ne desi.. predvečer šetali pa na trampolin su išli pa doma i onda opet u šetnju već sam teže hodala i umor osjećala al OPET SAM ISLA 🤦♀️ maloprije me baš strecnulo par put u predjelu pupka i onako nisko 😏 oprosti na dugom postu 😂 al kužiš šta hoću reć samo umjereno 🤣 meni nema sutra ima da odmorim bar sat vremena..
Sortiraj odgovore
Najstariji