Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Lipanj 2018. 18:57

Da da istina to je sve ok i ultrazvuk radili isto ok! 

Baby.k
    24. Lipanj 2018. 19:46

O danas je baš dan bolnice. Drago mi je da ste sve dobro i da su bebice u redu😗

Baby.nb1
    24. Lipanj 2018. 20:07

A cure moje kakve bolnice 😧 ajde nek svo zlo bude u odlasku na hitnu... Leanadam se da si brzo doma. Jelena odmor I mirovanje. Endzrue ajme preslatko ti je sve, rastopila sam se na sliku

url=https://lilypie.com]

• Cekalica123
    24. Lipanj 2018. 20:55

Jelena i Lea mislim na vas i vjerujem da ce sve biti uredu 😊😊 pozitivne misli privlace pozitivne stvari 😊

Nas_bebac
    24. Lipanj 2018. 21:01

Curee šaljem pozitivee i sve će bit ureduu 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    24. Lipanj 2018. 21:12

Lea- nadam se da ćeš brzo doma, i neka što prije prestane bol 🙏🙏 možda ti se neki živac uklještio rekli bi ti da nedo Bog nešto nije s bebicom uredu..
    Jelena - meni je tako bilo nakon što 3 dana nisam išla na wc rekli mi od napinjanja nezz ni sama a baš me nešto zaštopalo.. 
    Pazite meni je doktor na hitnoj reko da se za to ne dolazi na hitnu, citiram: prije jakog krvarenja i bolova velikih nemate šta dolazit nećete sad svaki čas do kraja trudnoće bit tu 😡
    Moja ginekologica nije mogla vjerovat i veli naravno da si išla 🤔

24. Lipanj 2018. 21:13

Hvala vam cure drage s bebicom hvala Božić sve ok a vizita će mi ujutro reci ostalo iako sestra kaže da je sve ok!!! ❤️❤️❤️

24. Lipanj 2018. 21:14

Bogu* mob mi sam piše 🤣🤣🤣

Jelennnna
    24. Lipanj 2018. 22:04

Anđeo_

Lea- nadam se da ćeš brzo doma, i neka što prije prestane bol 🙏🙏 možda ti se neki živac uklještio rekli bi ti da nedo Bog nešto nije s bebicom uredu..
    Jelena - meni je tako bilo nakon što 3 dana nisam išla na wc rekli mi od napinjanja nezz ni sama a baš me nešto zaštopalo..
    Pazite meni je doktor na hitnoj reko da se za to ne dolazi na hitnu, citiram: prije jakog krvarenja i bolova velikih nemate šta dolazit nećete sad svaki čas do kraja trudnoće bit tu 😡
    Moja ginekologica nije mogla vjerovat i veli naravno da si išla 🤔

Meni je isto nakon stolice. No moja mi je ginicka zadnji put na regularnom rekla da ako se ista pojavi svakako da dodem na pregled. 
    S obzirom da mi 3 miseca je ok bilo danas me bas sokiralo a i cinilo mi se vise no tad. 
    No evo vcrs nema nista Bogu hvala. 
    Pojavi li mi se sad opet sacekat cu koji sat da vidim pojacaje li se. A bas sam mislila da je gotovo s tim. 
    A vise ne znam kog bi slusala, danas ova kaze da ni u setnju ne idem. Moja mi je rekla da mogu setat predvecer al da po suncu bolje da ne idem.
    Najvise me muci u kojoj mjeri mirovat. 

• hortensia
    24. Lipanj 2018. 23:13

Curke hvala Bogu da je sve ok i neka tako i ostane...mogu mislit kako ste se isprepadale..kad to vidim dodje mi da preventivno mirujem, doduse drzi me po ure...bit ce to ok!!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI