Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    25. Lipanj 2018. 23:18

Dija, kod mene sestra ide doktoru prvo, a ona samo isprinta. Nazvat ću sutra zamjenu pa pitati.
    Nina, tako sam odnijela jedan put poslije prvog, pa mi je teta u hzzo-u očitala bukvicu da joj to moram nositi do kraja mjeseca.

Schinin
    25. Lipanj 2018. 23:57

Jelena M

Schinin cestitam na muzevoj nagradi!

Funfact, primjetila sam da sam sad dlakavija oko pupka nego li po rukama. Ovo mi je definitivno najkomicnija nuspojava trudnoce. Sta je najgore nisu bas ni svijetle.

Hvala 😊 
    A sto se dlakavosti tice, ja vec vicem da se pretvaram u muskarca... 🤔 oko pupka sam full dlakava a i ostatak... s malom kad sam bila trudna brijala se svaka 3tj, a sad ni ispod tusa ne izadjem a vec se dlake vrate...
    Nina absolutno je siguran, procitala sam desetke znanstvenih radova, jer sam I ja u problemu😥 nisam alergicna, bar ne po definiciji, ali za moju “divnu” bolest su antihitaminici terapija....

Baby.k
    26. Lipanj 2018. 00:09

Potpisujem za dlakavost, pogotovo sam primijetila za trbuh! A ostalo sam i inače jako čupava😂

Elza
    26. Lipanj 2018. 01:02

Cure, koliko cesto vi idete pipi? Zadnjih dana mi se desi da moram svakih 15 - 20 min ici i ispiskim dosta malo, oko 1 dec. Je to normalno? Ne pece me nista, urin je bistar i svjetlozut, ne smrdi tako da mislim da nije upala mjehura..

PlavaBorovnica
    26. Lipanj 2018. 03:39

Pssst...svi spavaju.
    Lea, želim brz oporavak. Žao mi je što te boli, neka čim prije prođe, a bebu posve zaobiđe. 
    Ja ne mogu spavati Noćima, satima. 
    Ujutro imamo pregled, možda je i uzbuđenje radi toga.
    Stomak mi je malo bolan posljednjih dana i osjećam nekakav pritisak dolje, boli me stidna kost. Pitat ću sutra dok.o tome. Nadam se da vi svi spavate...

petrapp2605
    26. Lipanj 2018. 06:28

Ja se vrtim cijelu noć, malo na lijevi pa malo na desni bok, i sad više stvarno ne mogu, čak mi se čini da sam ljepše spavala dok su bile vrućine. 
    Kalanhoja ja mogu ić svakih 5 minuta popiškiti par kapljica, već sam sama sebi smiješna, al mislim da je to kod mene zato što nisko nosim pa mi je beba na mjehuru veći dio dana, dobro je jedino to što me preko noći ne tjera na wc.
    PlavaBorovnica sretno na pregledu! 

26. Lipanj 2018. 07:17

Dobro jutro!
    PlavaBorovnica, sretno na pregledu! :)
    Lea i Jelena, nadam se da ste bolje 😘
    Kalanhoja, ja ne idem precesto piskiti, ali cesce nego prije trudnoce, mozda zbog pritiska bebe na mjehur. Vjerojatno je sve ok ako te ne pece :)
    Petrapp, odspavaj malo kroz dan ako mozes 😘
    Ja sam isto rano ustala, ali bolje spavam otkad je malo zahladilo :) Evo pijem kavicu pa idem do ducana. Danas idem na pregled, ne mogu docekati, bas sam uzbudjena! Beba je jako aktivna zadnjih tjedan dana, od ujutro do navecer neprestano boksa i osjetim ju skoro stalno :) :)
    Stavim kasnije slikicu za puni tjedan i javim se popodne nakon pregleda :)
    Imajte lijepi dan! 😘

PlavaBorovnica
    26. Lipanj 2018. 07:51

Hvala Petraapp :) Suosjećam, nisam ni ja ništa spavala sinoć i baš sam izmorena.
    Teta90, sretno na pregledu! 
    Mene zadnjih dana muči kako dati ime bebi, našem curetku. Imam dva imena za dečka koja su mi super, a za djevojčicu mijenjam mišljenje iz dana u dan i odjednom mi se nijedno s našeg popisa ne sviđa, a niti van popisa.
    Znam da imam još dovoljno vremena, ali me to trenutno izluđuje..

Dea_Rene
    26. Lipanj 2018. 07:59

Dobro jutro. Ja vec i gotova sa pregledom  kaze da je sve u najboljem redu. Curica ljepo napreduje i odgovaraju mjere tjednima. Jedino kaze da pripazim na prehranu jer sam dobila od zadnji put 4kg( sveukupno 7 do sada) . I da posalo me na ogtt tako da cu sutra to ici rijesiti 

Nas_bebac
    26. Lipanj 2018. 08:12

Dobrooo jutroo
    Lea i Jelena nadam se da ste danas dobro 🙂
    Za dlakavost potpisujem i ja nemogu se rijesit dlaka nikako... 
    Za soavanje također ovu noc koma cak mi u dva tri navrata bilo hladno oa se okrecem pa trbuh malo boli 
    Za wc također i ja mogu svakih 20 min  a kada se bebo pocne igrat s mjehurom ee onda mogu i svake 2 min... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.