Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    25. Lipanj 2018. 11:10

Lea 😘 da sve prode cim prije...
    Petra ma trcim sjesti, krizam noge, dizem jednu pa drugu, vec sam sama sebi smijesna dok kisem. A nekako cu istrpit... rekla mi je odmah na pocetku da prekinem sa svime za alergiju. 😣

Isssa
    25. Lipanj 2018. 11:31

Lea kako god da ti je mrsko bit u bolnici ali bolje da si pod kontrolom, brz oporavak 😘
    Nina jedino kaj bi ti malo moglo smanjiti tegobe alergije je da više puta na dan ispireš nos, da ispereš alergene iz dišnog sustava 😎

Elza
    25. Lipanj 2018. 11:38

Nina ❤

Lea 😘 da sve prode cim prije…
    Petrama trcim sjesti, krizam noge, dizem jednu pa drugu, vec sam sama sebi smijesna dok kisem. A nekako cu istrpit… rekla mi je odmah na pocetku da prekinem sa svime za alergiju. 😣

Tako je i meni bilo samo sto sam bila u nizim tjednima tj na početku drugog trimestra pa je beba bila manja i manje je pritiskala mjehur. Tako da nije bas svaki put pobjeglo u gace. Mijenjala sam gace 5x na dan i bok.

Nina ❤
    25. Lipanj 2018. 11:45

Issa ispirem sa fizioloskom i spricam sterimar 😊 ma proci ce i to... 

Kalanhoja

Tako je i meni bilo samo sto sam bila u nizim tjednima tj na početku drugog trimestra pa je beba bila manja i manje je pritiskala mjehur. Tako da nije bas svaki put pobjeglo u gace. Mijenjala sam gace 5x na dan i bok.

🤣🤣 i ja mijenjam gace i uloske 😂 kihnem, a mali vice jesi se opet upisala 😂🙈

Jelennnna
    25. Lipanj 2018. 11:49

Lea proci ce to kroz par dana. Nadam se da su se bolovi smanjili. 

Meni isto kad kihnem malo zna pobjec. 

Teta evo danas mi je sve ok. 

Uzivajte cure u danu. 

Nas_bebac
    25. Lipanj 2018. 12:54

Lea nadam se da ce proc brzo pa cete brzo doma, a do tada bolje da si pod kontrolom ljecnika stisni zube i hrabroo napred!!! 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

25. Lipanj 2018. 13:52

Hvala cure na divnim riječima! Nastala je panika jer sam na papiru vidjela krv! Odveli me brzo na pregled i ustanovili da su bubrezi. Kamenac. Sutra idem snimati da budu sigurni. Meni je najvažnije da je beba super i rekla je dr da na nju to ne može utjecati samo da pokušam bar malo trpiti bol ne odmah uzimati  protiv bolova. Mirnija sam pa ću trpiti koliko god mogu a sutra ću znati vise. 
    Protrnula sam kad sam vidjela krv. Ali dugo gledali bebu sve mjerili i sve je super! Mama će izdržati kako tako 

Tea686
    25. Lipanj 2018. 14:04

pozdrav cure, čitam vas redovito samo nisam baš neka pisalica. čuvajte se, glavno da je sve u redu s bebicama😘  ja zasad nemam nekih tegoba hvala bogu, jedino me žgaravica tu i tam muči i dosta sam umorna pa odmaram i tako...evo i naše slikice za punih 27tt

petrapp2605
    25. Lipanj 2018. 14:23

Lea1202 drži se! Nadam se da će ti što prije biti bolje i da nemaš i neku zločestu bakterija koja bi mogla biti uzrok svemu tome poput e.coli, ali moraju sve mogućnosti istražiti! 

Jelennnna
    25. Lipanj 2018. 14:55

Lea bome ti nije lako, koliko sam cula bubrezni kamenci znaju boliti vise i od poroda. Glavno s bebicom da je sve ok. 
    Tea bas sladak drobac. Cestitam na punom tjednu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.