Lea 😘 da sve prode cim prije...
Petra ma trcim sjesti, krizam noge, dizem jednu pa drugu, vec sam sama sebi smijesna dok kisem. A nekako cu istrpit... rekla mi je odmah na pocetku da prekinem sa svime za alergiju. 😣
Lea kako god da ti je mrsko bit u bolnici ali bolje da si pod kontrolom, brz oporavak 😘
Nina jedino kaj bi ti malo moglo smanjiti tegobe alergije je da više puta na dan ispireš nos, da ispereš alergene iz dišnog sustava 😎
Lea 😘 da sve prode cim prije…
Petrama trcim sjesti, krizam noge, dizem jednu pa drugu, vec sam sama sebi smijesna dok kisem. A nekako cu istrpit… rekla mi je odmah na pocetku da prekinem sa svime za alergiju. 😣
Tako je i meni bilo samo sto sam bila u nizim tjednima tj na početku drugog trimestra pa je beba bila manja i manje je pritiskala mjehur. Tako da nije bas svaki put pobjeglo u gace. Mijenjala sam gace 5x na dan i bok.
Issa ispirem sa fizioloskom i spricam sterimar 😊 ma proci ce i to...
Tako je i meni bilo samo sto sam bila u nizim tjednima tj na početku drugog trimestra pa je beba bila manja i manje je pritiskala mjehur. Tako da nije bas svaki put pobjeglo u gace. Mijenjala sam gace 5x na dan i bok.
🤣🤣 i ja mijenjam gace i uloske 😂 kihnem, a mali vice jesi se opet upisala 😂🙈
Lea proci ce to kroz par dana. Nadam se da su se bolovi smanjili.
Meni isto kad kihnem malo zna pobjec.
Teta evo danas mi je sve ok.
Uzivajte cure u danu.
Lea nadam se da ce proc brzo pa cete brzo doma, a do tada bolje da si pod kontrolom ljecnika stisni zube i hrabroo napred!!!
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hvala cure na divnim riječima! Nastala je panika jer sam na papiru vidjela krv! Odveli me brzo na pregled i ustanovili da su bubrezi. Kamenac. Sutra idem snimati da budu sigurni. Meni je najvažnije da je beba super i rekla je dr da na nju to ne može utjecati samo da pokušam bar malo trpiti bol ne odmah uzimati protiv bolova. Mirnija sam pa ću trpiti koliko god mogu a sutra ću znati vise.
Protrnula sam kad sam vidjela krv. Ali dugo gledali bebu sve mjerili i sve je super! Mama će izdržati kako tako
pozdrav cure, čitam vas redovito samo nisam baš neka pisalica. čuvajte se, glavno da je sve u redu s bebicama😘 ja zasad nemam nekih tegoba hvala bogu, jedino me žgaravica tu i tam muči i dosta sam umorna pa odmaram i tako...evo i naše slikice za punih 27tt
Lea1202 drži se! Nadam se da će ti što prije biti bolje i da nemaš i neku zločestu bakterija koja bi mogla biti uzrok svemu tome poput e.coli, ali moraju sve mogućnosti istražiti!
Lea bome ti nije lako, koliko sam cula bubrezni kamenci znaju boliti vise i od poroda. Glavno s bebicom da je sve ok.
Tea bas sladak drobac. Cestitam na punom tjednu.
Sortiraj odgovore
Najstariji