Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    25. Lipanj 2018. 11:06

Jelena- tako je samo odmaraj ❤
    Lea- sad bar znaš od čega je, znam da bi najviše volila odmah doma al možda bolje da si malo tamo dok se sve ne smiri, kao što si sama rekla slušaju bebu i bar znaš da je S bebicom sve ok doma bi se samo brinula.. Šaljemo sve ono najbolje da sto prije ozdraviš 🙏❤

Nina ❤
    25. Lipanj 2018. 11:10

Lea 😘 da sve prode cim prije...
    Petra ma trcim sjesti, krizam noge, dizem jednu pa drugu, vec sam sama sebi smijesna dok kisem. A nekako cu istrpit... rekla mi je odmah na pocetku da prekinem sa svime za alergiju. 😣

Isssa
    25. Lipanj 2018. 11:31

Lea kako god da ti je mrsko bit u bolnici ali bolje da si pod kontrolom, brz oporavak 😘
    Nina jedino kaj bi ti malo moglo smanjiti tegobe alergije je da više puta na dan ispireš nos, da ispereš alergene iz dišnog sustava 😎

Elza
    25. Lipanj 2018. 11:38

Nina ❤

Lea 😘 da sve prode cim prije…
    Petrama trcim sjesti, krizam noge, dizem jednu pa drugu, vec sam sama sebi smijesna dok kisem. A nekako cu istrpit… rekla mi je odmah na pocetku da prekinem sa svime za alergiju. 😣

Tako je i meni bilo samo sto sam bila u nizim tjednima tj na početku drugog trimestra pa je beba bila manja i manje je pritiskala mjehur. Tako da nije bas svaki put pobjeglo u gace. Mijenjala sam gace 5x na dan i bok.

Nina ❤
    25. Lipanj 2018. 11:45

Issa ispirem sa fizioloskom i spricam sterimar 😊 ma proci ce i to... 

Kalanhoja

Tako je i meni bilo samo sto sam bila u nizim tjednima tj na početku drugog trimestra pa je beba bila manja i manje je pritiskala mjehur. Tako da nije bas svaki put pobjeglo u gace. Mijenjala sam gace 5x na dan i bok.

🤣🤣 i ja mijenjam gace i uloske 😂 kihnem, a mali vice jesi se opet upisala 😂🙈

Jelennnna
    25. Lipanj 2018. 11:49

Lea proci ce to kroz par dana. Nadam se da su se bolovi smanjili. 

Meni isto kad kihnem malo zna pobjec. 

Teta evo danas mi je sve ok. 

Uzivajte cure u danu. 

Nas_bebac
    25. Lipanj 2018. 12:54

Lea nadam se da ce proc brzo pa cete brzo doma, a do tada bolje da si pod kontrolom ljecnika stisni zube i hrabroo napred!!! 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

25. Lipanj 2018. 13:52

Hvala cure na divnim riječima! Nastala je panika jer sam na papiru vidjela krv! Odveli me brzo na pregled i ustanovili da su bubrezi. Kamenac. Sutra idem snimati da budu sigurni. Meni je najvažnije da je beba super i rekla je dr da na nju to ne može utjecati samo da pokušam bar malo trpiti bol ne odmah uzimati  protiv bolova. Mirnija sam pa ću trpiti koliko god mogu a sutra ću znati vise. 
    Protrnula sam kad sam vidjela krv. Ali dugo gledali bebu sve mjerili i sve je super! Mama će izdržati kako tako 

Tea686
    25. Lipanj 2018. 14:04

pozdrav cure, čitam vas redovito samo nisam baš neka pisalica. čuvajte se, glavno da je sve u redu s bebicama😘  ja zasad nemam nekih tegoba hvala bogu, jedino me žgaravica tu i tam muči i dosta sam umorna pa odmaram i tako...evo i naše slikice za punih 27tt

petrapp2605
    25. Lipanj 2018. 14:23

Lea1202 drži se! Nadam se da će ti što prije biti bolje i da nemaš i neku zločestu bakterija koja bi mogla biti uzrok svemu tome poput e.coli, ali moraju sve mogućnosti istražiti! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI