Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Lipanj 2018. 16:46

Andeo nemam pojma je li trbuh plosnat, al htjela sam ti kupaci komentirat, boja mi je super, ja sam ko dijete neko i obozavam tu nijansu, sarenije su moje haljine nego od male 😀

20. Lipanj 2018. 17:00

Pozdrav cure! 
    Crna samo budi pozitivna..bebo će biti super  
    Trbusi su vam prekrasni..evo i nas za puni tjedan  

20. Lipanj 2018. 18:24

.Tinci0.

Pozdrav cure!
    Crna samo budi pozitivna..bebo će biti super
    Trbusi su vam prekrasni..evo i nas za puni tjedan

Imas tako lijepi trbuscic, ne bi nikad pogodila da si vec dvoje rodila

Jelennnna
    20. Lipanj 2018. 18:34

Palcica zavidim na tom satoru, kod nas u Lidlu razgrabe sve cim dode u 8 ujutro, narocito za bebe. Svi su zadovoljni njihovom robom. Vec isti dan popodne jako slabo bude. Bas sutra idem sebi cirnit ako je sta od Heidi klum ostalo, ali sumnjam.
    Endzrue bas ti zavidim sta mozes vjezbati. Ja sam cilu zimu bila cross fit prije trudnoce i onda mi je odmah na pocetku trudnoce rekla da za svaki slucaj ne vjezbam da se malo pricuvam pa da vidimo kako ce ici. I onda sam bas bas zabranu imala pocetkom 4 mj trudnoce jer je beba bila nisko jako pa sam morala mirovat. Sad bas imam osjecaj da vecinu stvari ne bi uopce mogla.
    Tinci, Andeo bas su slatke busice. 
    Crna bome je to vec lijepi bebach, biti ce to sve super. 

Dija85
    20. Lipanj 2018. 18:55

Cure lijepe bušice! 😍
     Zanima me da li su vam svima narasle grudi? Jer meni su bile kao malo na pocetku onako natecene a sad nekako vidim da su iste kao i prije. Male..😣 pitam zbog mlijeka kasnije, znam da stignu jos narasti ali eto nesto sam razmisljala danas o tome pa da pitam

20. Lipanj 2018. 18:59

Dija85

Cure lijepe bušice! 😍
    Zanima me da li su vam svima narasle grudi? Jer meni su bile kao malo na pocetku onako natecene a sad nekako vidim da su iste kao i prije. Male..😣 pitam zbog mlijeka kasnije, znam da stignu jos narasti ali eto nesto sam razmisljala danas o tome pa da pitam

Budi sretna! Moje nabujaju u trudnoci i onda jos dodatno kad dode mlijeko. Bolje da su ti jos uvijek na starom, rast ce sigurno, za to ne brini, ali mozda si jedna od sretnica kojoj nece narast za 3 broja 

Dija85
    20. Lipanj 2018. 19:04

Justme123

Dija85

Cure lijepe bušice! 😍

Budi sretna! Moje nabujaju u trudnoci i onda jos dodatno kad dode mlijeko. Bolje da su ti jos uvijek na starom, rast ce sigurno, za to ne brini, ali mozda si jedna od sretnica kojoj nece narast za 3 broja

Oh onda dobro! Ne moram se vise pitati jel sve ok. Hvala😙

Nas_bebac
    20. Lipanj 2018. 19:29

Uhh ja dans čitam i čitam nikako da napišem ništa 😊😊 meni je rekla patronažna da ako je sve uredu s trudnocom i ako si zatvorena da se smijemo kupati no s obzirom da sam ja imala bakterije je rekla da se konzultiram sa ginekologicom... Tako da danas sam saznala da bakterija vise nema wuuuhuuu 😁😁😁 da sam zatvorena i da je sve uredu pa sam tako  i dobila zeleno svjetlo za KRATKA kupanja tako je rekla... UZ nam je tek za 4 tjedna nikako dočekat iako sam danas bebača vidjela na kratko stajao je kralježnicom prema trbuhu i popreko na to nije nista rekla nije se htio jako micat ali kako je doktorica dala maramicu da si obrisem trbuh poceo je udarat trbuh mi je skakao hahah čim je doktorica došla bliže opet se umirio hahah pa nek mi neko kaže da to nije svojeglavo djete hahaha 😁😁😁😂😂😂😂🤣

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Elza
    20. Lipanj 2018. 19:45

Meni je dr rekla da moze kupanje ako urinokultura dode sterilna, a ako ne onda da ne preporuca dok to ne rijesimo. I da ne forsiram kupanje ako mi temperatura vode nije skroz ugodna i da obavezno netko bude samnom u pratnji. S tim da su meni brisevi bili okej, ne znam sto je ako su oni + .
    Sise su mi jako narasle (s D kosarice na F), pomirila sam se s tim da nema grudnjaka bez zice koji ce mi lijepo to poduprti pa mi sise vise dosta i eto.
    Ovih dana me najvise smeta sto cim hodam vise od pola sata ili malo dulje stojim odmah me počinje pritiskati u trbuhu i moram leci odmoriti. Ako idem kupiti nesto za ručak i jos da ga skuham - to mi je krajnja granica, sve vise od toga sta napravim poslije budem bas slomljena i sve me zateze pa se brinem. Nadam se da je sad to takva faza i da ce proci.

Elza
    20. Lipanj 2018. 19:47

I zaboravila sam napisati da mi je baka pricala da kad je ona rodila da se isto brinula da nece imati mlijeka jer je imala male sise, a oni su joj rekli da nista ne brine jer da cesto manje sise daju vis mlijeka od velikih, da velicina nije bitna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.