Justme- taj badić je star 2 god i najbolji mi je najudobniji i izgleda ko novi, ove godine sam kupila 2 da imam za presvlačit al ovaj mi je najdraži 😂
Šta se tiče bakterije i kupanja u moru, meni
Ja se bas ne usudim kupat. Na pocetku sam imala 2 losa nalaza e coli i onda jedan neke sa p bakterije. Evo sad sricom u zadnje vrime su mi ok nalazi. A i jedna poznanica mi je rekla da je u trudnoci odma nakon kupanja skupila bakteriju nakon sta se kupala na Znjanu.
Nisam bas na cisto ovdi u Stu di bi mi ok bilo za kupat se a da je bas cisto.
Tako da namjeravam otic koji put Omisa ili iza Trogira kad jos bas uprzi s duplim kupacim.
Super ulov u Lidlu!
Cure divne su busice! Crna ma bice to beban samo takav, samo pozitiva 💙
Meni je danas bio bas lijep dan, dosla mi poslije posla starija sestra da se malo druzimo. Jako smo povezane, a rijetko se vidimo. Zivi iza samobora I ovisis o autu da bi dosao tamo. A dok uskladimo smjene, ona dvoje djece. Tako da se vise manje vidimo kad oni dođu nedjeljom na rucak, a dok se pohvatamo to ispadne jednom mjesecno, nekad I dulke. Tako da uvijek iznova shvatim koliko mi zapravo nedostaje. Ali bilo nam je lijepo, iskoristila sam je da mi namaze nokte 😂😂😂 veli jel te treba I obrijat ili cemo sljedeci mjesec 😂😂😂 otisle smo malo I do mame pa na klopicu. I jos u konzum, veli ajde da ti kupim sta ti treba kad ti vec mogu ponijeti vrecice, da se ne mucis sama I tako ne mozes vuc po stepenicama puno. ❤
url=https://lilypie.com]
Sto se kupanja tice, kupam se svaki vikend, da me strah bakterija jest, ali opet toliko je zdravo kupanje da mi ga je zao propustit...a jednom kad se vec kupam, plivanje je obavezno, svi stilovi...to je valjda jedina aktivnost koju provodim intenzivno i bez imalo straha dok se na kopnu drzim setanja i to je to..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Curke koje ste se vec kupale, jel cudno plivati s trbuscicem? 😁
url=https://lilypie.com]
Jelena M- nebi se ni ja kupala di je puno ljudi nema šanse, ovdje ima cca 15 ljudi na plaži i tako duž cijele obale svugdje po malo, urinokultura mi je uredna u ponedjeljak došao nalaz na mail..
Baby.nb1- jao meni je zamahnem 2-3 puta i odustanem 😂 nekako mi nije ko vani "težak" kao da ga nema a osjetim ga ma nezz kako bi ti objasnila, al nismo svi isti vidiš da Hortensia pliva "bez problema" sve stilove ja sam ko babica neka 🤣
Prvo ću o sisama/ cicama. I moje su inače 75B, i uvijek malo propuh u tim košaricama, a sad su se povećale za broj i pol, tako da sam na 75/80C, bez propuha. Pune su mi grudi popucalih žilica, to se tako brzo dogodilo, vjerojatno su naglo i brzo rasle. Mažem ih uljem, rijeđe nego trbuh, ali ovo su pucanja ispod kože.
A kupanje, kupam se i dok plivam razmišljam o bakterijama drugih ljudi i svakakve mi bedastoce prolaze glavom. Bez obzira, volim se kupati, plivam i super mi je biti u moru s trbuscicem. Osjećam se kao ljudska bova.
Kupili smo i kolica 😊 a mama se počastila novim patikama. Svi se žale na grudi u trudnoći a meni je obuća najveći problem, sa broja 36 sam došla na 39. Doslovno ne znam šta da nosim.
Pitanje, da li ste već počele kupovati stvari za bolnicu za sebe? Zna li neko šta ustvari trebamo sve nositi. Bebi sam pripremila sve što treba ali sebi nisam još ništa i pojma nemam ni šta da kupim.
Nisam rađala, ali od prijateljica znam sljedeće: barem jednu spavačicu(za rađanje) s gumbima, ako ne voliš spavaćice onda još jedna ili dvije pidžame, a ako ih voliš, onda još jedna ili dvije spavaćice. Japanke za tuširanje. Svoje ručnike. Vlažne maramice za guzicu i za ruke. Vir ulošci od vate i one mrežaste gaće u koje ćeš poslagati te uloške nakon poroda. Navodno i svoj toaletni papir (to je valjda kao u kojoj bolnici). Za sada.mi samo to pada na pamet. Ja se još nisam počela ni p od pakirati.
Sise - male bile, male ostale, za sada.
Crna, šaljem pozitivu! Kos je vrhunski doktor ako je on rekao da je ok, vjeruj mu! Nije lako opustiti se, svaka od nas bi šizila ali barem je doktor rekao d a nema razloga za brigu a to je najvažnije.
Crna- drago mi je da si se javila, razumijem da se brineš al pokušaj što manje misliti o tome dr. KOS je vrhunski doktor tako da ga poslušaj odeš poslije još jednom kod njega ako će te to umiriti mene bi.. šaljemo ti pozitivne vibre ❤
Jutro klokanice
Kako planirate provesti produženi vikend? Mi idemo na moreee jeeejjj 5 dana odmora napokon. Ne mogu dočekati podne, stvarno mi treba malo odmora od posla...
Ssanja ja sam tek sad počela polako pripremati za bebicu... Al sve stignemo još.. Planirala sam sljedeći tjedan si spavačice ići kupiti (rekli su mi da sutradan čak možemo i običnu pidžamu obuči samo da je gore otvorenija da možemo dojiti).
Kupila sam par bodija vel 62-68 tako da moram još manjih kupiti i još kompletića i tih sitnica za higijenu i to...
Netko je bio stavio link za sve što nam treba za 1. ruku. Vodit ću se okvirno prema tome da ne bih nešto zaboravila.
Šaljem slikicu za puni tj
Sortiraj odgovore
Najstariji