Christy kakva linija, potpisala bi ovskvu za inace a trudnica ces biti odlicna samo busica!!!
U pogledu tog kupanja mene tsko ljuti sto zbog glupih bakterija ne mozemo uzivati u miru u tsko dobroj aktivnosti za trudnice....ja se ne bojim toliko guzve i drugih ljudi vec svih silnih septickih od restorana itd...koje u vecini Dalmacije lako nadju put u more i onih svih turistickih brodica koji "pustaju " direkt u more i to naravno u uvalama...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Ja sam ovo ljeto odabrala selo u istri za ljetovanje, s par ljudi na plazi...bas me veseli pustoš i mir😀sto se tice kosaric i grudnjaka, moji su se samo popunili 😢😭 narasle su mi mrvicu...
Ja sam ovo ljeto odabrala selo u istri za ljetovanje, s par ljudi na plazi…bas me veseli pustoš i mir😀sto se tice kosaric i grudnjaka, moji su se samo popunili 😢😭 narasle su mi mrvicu…
Koje mjesto? Ja znam par pa da vidim dali je jedno od njih a more prečistoo 😉😉
Ja sam bila stavila sliku sta bi trebalo uzet u bolnicu... Meni su sise samo popunile mjesto u grudnjaku i ajde mozda narasle za broj 😊
Sada cu i ja za puni tjrdan sliku okačit i opet cu stavit popis za u rodilište
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro cure... mi sinoc kasno stigli s mora. Moram vam reci da je ove godine ocito neki baby boom jer toliko trudnica na plazi nisam nikad vidjela 😅 od malih trbuscica do onih pred sam porod 😉 Kupali smo se, plivali, jos nema onih ljetnih guzvi i stvarno je bio uzitak 😊
Ja sam ovo ljeto odabrala selo u istri za ljetovanje, s par ljudi na plazi…bas me veseli pustoš i mir😀sto se tice kosaric i grudnjaka, moji su se samo popunili 😢😭 narasle su mi mrvicu…
Ja sam bila stavila sliku sta bi trebalo uzet u bolnicu… Meni su sise samo popunile mjesto u grudnjaku i ajde mozda narasle za broj 😊
Idemo u Kavran 😀
Ja sam bila stavila sliku sta bi trebalo uzet u bolnicu… Meni su sise samo popunile mjesto u grudnjaku i ajde mozda narasle za broj 😊
Idemo u Kavran 😀
Uuu ljepo je tamo ☺️☺️☺️ uzivat ces 🙂🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Christyy koja linija, svaka čast 😊😊
Gledala sam te spavaćice za bolnicu, ali sve mi te za trudnice izgledaju kao da sam je izvukla iz bakinog ormara. Poznavajući sebe koja ni inače nisam ljubitelj spavaćica znam da se u tome nikako ne bih osjećala ugodno. Imaju li se negdje kupiti odgovarajuće a da izgledaju bar malo modernije, ili poručiti ako ih nema kod nas?
Dobro jutro klokanice
Lijepi su vam trbuscici 🤗 evo i nas, rastemo 😁
Ja se jos nisam kupala iako zivim na moru 😒
Evo nas debelih 🙈🙈
Evo mog popisa...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji