I zaboravila sam napisati da mi je baka pricala da kad je ona rodila da se isto brinula da nece imati mlijeka jer je imala male sise, a oni su joj rekli da nista ne brine jer da cesto manje sise daju vis mlijeka od velikih, da velicina nije bitna.
Nisam to znala. Mislila sam male su, ne znam gdje bi mlijeko stalo 🤷♀️ ali i boze moj, da ga i nemam nece mi dijete biti gladno. Moja seka je jako kratko dojila
Sve troje. Al njoj je nestalo mlijeka
Mozda od stresa. Dosta je zivcana
I zaboravila sam napisati da mi je baka pricala da kad je ona rodila da se isto brinula da nece imati mlijeka jer je imala male sise, a oni su joj rekli da nista ne brine jer da cesto manje sise daju vis mlijeka od velikih, da velicina nije bitna.
Nisam to znala. Mislila sam male su, ne znam gdje bi mlijeko stalo 🤷♀️ ali i boze moj, da ga i nemam nece mi dijete biti gladno. Moja seka je jako kratko dojila
Po meni, zene s velikim sisama koje nisu trudne imaju velike sise jer imaju puno masnog tkiva i genetsku sklonost da im se tu gomila masno tkivo (a masno tkivo nema veze sa mlijekom). I onda kad zatrudne, malo nabujaju mlijecne zlijezde, jos se malo udebljaju pa i zbog toga sise narastu i to je to.
A ako netko ima manje sise i u trudnoci manje narastu, ne znaci da se nisu stvorile mlijecne zlijezde, mozda se samo manje masti nakupilo. Tako ja razmisljam...
Evo Anđeo mi je ustedio slikavanje buse,otprilike je ista pa si vizualizirajte :-) osim sto ja ukupno imam vise kila...pomakla sam pregled bit ce ranijeeeee....sto se pupka tice moj je u formi rupetine bez dna pa ne znam uopce sto bi tu moglo iskocit ?!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Ni moj pupak nije iskočio, samo se raširio😂 kako hortensia kaže, rupa bez dna😁
Po meni, zene s velikim sisama koje nisu trudne imaju velike sise jer imaju puno masnog tkiva i genetsku sklonost da im se tu gomila masno tkivo (a masno tkivo nema veze sa mlijekom). I onda kad zatrudne, malo nabujaju mlijecne zlijezde, jos se malo udebljaju pa i zbog toga sise narastu i to je to.
A ako netko ima manje sise i u trudnoci manje narastu, ne znaci da se nisu stvorile mlijecne zlijezde, mozda se samo manje masti nakupilo. Tako ja razmisljam…
Ja ne znam, moje nisu inace velike, ali u trudnoci ko da vime dobijem kolike budu na kraju; a inace su mi 75B kad nisam trudna i ne dojim. Zasto se neki mzemama u trudnoci ucetverostruce, a nekima jedva uduplaju, zna li netko?
Ja imam priju koja ima ogromne sise i nije uspjela dobit mlijeko baš.. Greške u startu i uvijek se rugamo šteta sisa a znam jako puno njih s malima koje su dojile dugo i uspješno... Sve je stvar volje i melje.. Ko silno želi, dojit će pa makar se mučio mjesec dva s dohranom pa krenio dojit (bez stajanja izdajanja) ima i takvih.. Ko poklekne i vidi da je lakše bočica neće dojot.. Stvar je stava i koliko možeš tolerirat sve popratne nuspojave i svatko naravno odluči najbolje bez ikakvih osuda..
Vježbat morat jer se cijeli život bavim gimnastikom i onda fitness pa svašta nešta i 2 god crossfita. Imam pupčanu kilu.. Dijastazu trbušnog zida boli me dobji dio leđa i vježbanje i kiropraktičar me spašavaju.. Šetnja me smeta nažalost jer bi trebala šetat sa stisnutim trbuhom sad trudna a to ne želim :D i jednostavno uživat kad se izmorim i uznojim i puno više energije imam za ostatak dana.. Kretnja bilo kakva je dobra i ne smatram ju mučenjem :) kad mogu mogu kad ne mogu ležim i dobro :D
I ja imam pupak vani.. A to mi tako ručno... Još je sav mekan i osjetljiv kad taknem prstom ahahha ljigavo al jbg moj je :D možda ima veze jer je beba naprijed hahaha
Moje isto nisu velike kad nisam trudna, a kad sam trudna ne znam jel od sisa ili od trbuha ne vidim prste na nogama, bas narastu ogromne. Isto su mi inace 75B.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Nisam to znala. Mislila sam
Mislim da ovo s velicinom sisa i kila nije bas uvijek istina. Znam par skroz fit zenskih s ekstra ravnim trbuhom, a ogromnim sisama. Od poznatih npr imate Moniku Kravic. Sjecam se kad sam je davno 2009 uzivo vidila, zena ni 50 kg a sise bas vidljivo prirodne i ogromne, kao i Severinine.
Doduse popratna pojava kila su vecinom i vece sise. Ja dok sam bila deblja imala sam cetvorku, kad sam smrsavila ispuhalo se i stvorile strije prilicne (ostala prazna trica). Sad su najednom u trudnoci ogromne (kad se ispusu nazad bojim se i pomislit na sta ce licit).
Prognoziram im ocajnu buducnost kad se opet ispusu jer vecini se nakon ispusu. Srica pa mom muzu su one najnebitniji zenski dio.
A virujen da i u manjim i u vecim ima dovoljno mlijeka za bebice bez sumnje.
Justme- taj badić je star 2 god i najbolji mi je najudobniji i izgleda ko novi, ove godine sam kupila 2 da imam za presvlačit al ovaj mi je najdraži 😂
Šta se tiče bakterije i kupanja u moru, meni su rekli da se smije ali odmah mokri badić skinut kolko god mislile da je jako sunce i da će se brzo osušit, meni je druga kuća od plaže danas sam se jednom kupala i to 5 min i van presvlačenje badića na jako sunce nejdem uopće i ne plivam puno čudno mi s trbuhom 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji