Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    21. Lipanj 2018. 09:41

Ssanja

Christyy koja linija, svaka čast 😊😊
    Gledala sam te spavaćice za bolnicu, ali sve mi te za trudnice izgledaju kao da sam je izvukla iz bakinog ormara. Poznavajući sebe koja ni inače nisam ljubitelj spavaćica znam da se u tome nikako ne bih osjećala ugodno. Imaju li se negdje kupiti odgovarajuće a da izgledaju bar malo modernije, ili poručiti ako ih nema kod nas?

Meni su ove ok, mislim da cu si narucit, prosli put sam si na pijaci kupila, jedino tamo sam nasla sto mi se svida... 

Gold👑
    21. Lipanj 2018. 09:46

Na popis bi jos dodalala purelan za bradavice, njega cu obavezno nosit u bolnicu i ja cu odma izdajalicu ponijet jer prosli put su mi oni davali svoju neku prastaru s kojom sam se mucila, a mislim da sam sa svojim mlijekom mogla hranit sve bebe u rodilistu koliko ga je bilo ... 

christyy
    21. Lipanj 2018. 09:47

Ssanja ja sam vidjela na stranici od Hm-a da imaju spavačice koje su kao duge košulje. Trebam to ići vidjet uživo..
    Svekyca i Nas_bebac divne buše 
    Delilah bila sam u kavranu i tamo je stvarno mirno. Super će vam bit

Gold👑
    21. Lipanj 2018. 09:54

svekyca

Ssanja

Christyy koja linija, svaka čast 😊😊
    Gledala sam te spavaćice za bolnicu, ali sve mi te za trudnice izgledaju kao da sam je izvukla iz bakinog ormara. Poznavajući sebe koja ni inače nisam ljubitelj spavaćica znam da se u tome nikako ne bih osjećala ugodno. Imaju li se negdje kupiti odgovarajuće a da izgledaju bar malo modernije, ili poručiti ako ih nema kod nas?

Meni su ove ok, mislim da cu si narucit, prosli put sam si na pijaci kupila, jedino tamo sam nasla sto mi se svida…

Zaboravila sam link zaljepit 😆
    https://ma-desire.hr/product/komplet-spavacica-i-ogrtac-s0026-11/

21. Lipanj 2018. 10:07

Dobro jutro!
    Nisam se bas javljala zadnjih par dana pa citam zaostatke :)
    Predivni su vam svima trbuscici, bas lijepo napreduju i rastu 
    Bravo svima za preglede i dobre vijesti :)
    Vidim da ste neke vec kupile ove vece stvari od opreme za bebu :) :) 
    Mi smo narucili kolica, trebaju doci kroz mjesec dana, a moji su nam uzeli komodu za presvlacenje :) 
    4D - mi necemo ici jer ne smatram nuznim, bitno mi je samo da je s bebom sve ok, na pregledu ju doktor detaljno pregleda i izmjeri, nagledat cemo je se kad se rodi 
    Lea i Nas_bebac, beba se jos stigne okrenuti pa je mozda rano za govorenje je li na zadak ili ne, ali cerviks su mozda trebali pogledati. Meni ga je doktorica mjerila u 14tt i 22tt. Isto tako trebalo bi pogledati posteljicu i kolicinu plodne vode. 
    Hortensia, mozda ti je posteljica sprijeda pa jos ne osjetis. Mislim da se od 22tt ili 24tt (tako nesto) nadalje treba osjetiti beba, tako da imas jos vremena, ne brini :) Ja sam osjetila od negdje 17tt mjehurice, a od 18tt udarce.
    Lanaa11, dobrodosla! :)
    Bruncili, cula sam da ako si na komplikacijama ih ne treba prekidati da bi iskoristila godisnji i onda ici na porodiljni, nego direktno s komplikacija na porodiljni, tako cu i ja napraviti. Onda kad mi zavrsi porodiljni (10/2019) cu prvo iskoristiti cijeli godisnji od 2018. i onda jos imam cijeli od 2019.
    Palcica, bravo za super ulov! :)
    Crna, zao mi je za malo losije vijesti. Necu ti pametovati da ne razmisljas i da se ne opterecujes kad bi i sama bila van sebe da cujem lose vijesti, ali malo odtuguj i budi hrabra i pozitivna zbog sebe, bebe i starijeg klinca :) Cula sam da je dr. Kos izvrstan dijagnosticar i ako je rekao da nema mjesta panici, onda ce sigurno sve biti u redu 

21. Lipanj 2018. 10:08

Dija, meni grudi nisu jako narasle, mozda su malo punije, ali i dalje je to cini mi se ista velicina.
    Christyy, mi sutra idemo kod muzeve none na rucak, u subotu na rucak na rostilj kod njegove mame, a nevecer na rodendan. U nedjelju cemo ili u Trst ili na more s barkom :)
    Mi smo dobro, rastemo :) Trbuh mi je dosta tvrd i napet, nisam navikla na taj osjecaj zatezanja. Primijetila sam da se gegam i sporije hodam u setnji, ali bitno je da smo u setnji navecer svaki dan. Beba se javlja svaki dan, cesto i jako i nekad joj smeta kad lezim na boku s jednom nogom na banana jastuku pa se moram premjestiti :) Vec par noci me bude grcevi u listovima i bude bas neugodno, trebala bi piti vise magnezija. Danas idem po nalaze briseva i urinokulture, nadam se da je sve u redu, da napokon mogu na more :) :) Slijedeci tjedan idem na pregled, ali muz nazalost ne moze i full sam tuzna zbog toga, ali sto je tu je. 
    Imajte lijepi dan!  

21. Lipanj 2018. 10:09

Iris2018 - 31.08. 
    Isssa - 05.09. – decko – ZG (Petrova)
    Mimmyx – 07.09. – decko
    BitCuOpetMama - 13.09. - decko
    svekyca - 13.09 – curica - Šibenik
    Ssanja - 16.09. - curica - Mia
    Crna191 - 17.09. – decko – Mihael - ZG (Petrova)
    Pandica1805 - 18.09. – decko
    Rorry – 18.09. – curica
    Looda_vila - 21.09. – curica – Helena - ZG (Sv. Duh)
    PlavaBorovnica - 21.09. – curica - Zadar
    Sunce_malo - 21.09. – decko
    suncica85 - 23.09.
    IvaGljiva - 25.09. - curica
    Nas_bebac - 25.09. – decko
    nestrpljiva25 - 25.09. - decko – Teo
    Tea686 – 25.09. – decko - Dominik
    Lela2018 – 26.09. - decko
    Tinci0 - 27.09. – OB Pula
    anusha - 28.09. – curica
    Amy2018 - 30.09. - decko
    Baby.nb1 - 30.09. - decko
    Bruncili - 01.10. – curica – Bruna
    Josey2807 – 01.10. – decko - Josip
    koskica – 01.10. – OB Varazdin
    Dzennyy123 – 02.10.
    Luca95 - 03.10. – ZG (Petrova)
    Christyy - 05.10. – decko – ZG (Petrova)
    sarajka – 05.10. - decko
    mikica - 07.10. - decko - Marko
    Garavusa005 - 08.10. – decko - KBC Rijeka
    NemamNadimak - 08.10.
    Justme123 – 11.10. – ZG (Sv. Duh)
    Dija85 - 12.10. - decko – Marin - Pakrac
    Nina - 12.10. – decko - Erik
    Schinin - 12.10. - decko – Nicholas – MoBap, St. Louis
    Dea_Rene - 15.10. – curica – Miriam - KBC Rijeka
    Petrapp2605 - 15.10. – curica – Patricia
    Cekalica123 – 16.10. - decko
    Teta90 - 16.10. - OB Pula
    Aurora - 17.10. – curica – ZG (Petrova/Vinogradska)
    Jelena M - 18.10. – decko – Goran - KBC Split
    Trudnasam - 18.10. - decko
    Lea1202 - 19.10. – decko – OB Pula
    Baby.k - 20.10. – decko – Mihael – OB Karlovac
    LaFemme - 20.10. - curica
    veks - 21.10.
    Majchi511 – 23.10. – curica – Nika
    Delilah - 29.10. – curica – Sofija – ZG (Vinogradska)
    Endzrue - 29.10.
    Kalanhoja - 30.10.
    Palcica12 - 30.10. – curica – Noemi - ZG (Petrova)
    Ail - 05.11. – curica – Aria Pia - ZG (Sv. Duh)
    LadyDi19 - 05.11. – curica – Lorena - ZG (Petrova)
    Nsrm30 - 07.11.
    Anđeo – 13.11. - curica – Nika/Lea
    hortensia – 17.11.
    okozeleno - 20.11.
    Ivylee – 24.11. - curica
    Pomalo - 21.11. – blizanci
    Jagoda – 27.11. - Split
    Ljetna_dama - 06.12. - spol? – Allisa/Jakov

Palcica12
    21. Lipanj 2018. 10:25

Ja sam gledala u H&M imaju super spavacice, nisu babske i povoljno se krecu od 79kn do nekih 120kn. Sad ce popust na ljetnu robu a za porod je idealna ljetna jel ti je vruce tijekom poroda. Ja si poslije za sobu uzimam pidame jel ih jednostavno vise volim nego spavacice. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Bruncili
    21. Lipanj 2018. 10:31

Hej curke, prekrasno sve izgledate! Jako su nam trbusi razliciti i to me bas nasmijava. Kad se sprijeda gledam u ogledalu imam tek lijepi trudnicki ttbuh, ali bocno...jos veca guza to potpomaze 😂😂😂 al iskreno, ne briga me ni kad ce se povuc nit ista, hocu samo svoju Brunu zivu i zdravu! Sto se tice kupanja, ja sam trenutno na moru i cudno mi je. Cudan mi je manjak snage, manjak daha dok plivam, a povratak s plaze uz neke stepenice mi je smrtna kazna. Meni je gin preporucio lagano plivuckanje radi skracenog cerviksa, a sve ostalo se zna- ne poslije 10 i ne prije 5. Mijenjati kupaci odmah po izlasku iz vode. Sto se tice bakterija, nikad nista nisam imala, pa ni ne znam kako se treba ponasati. 
    Jeste vidjeli da je baby tjedan od iduceg cetv u lidlu? Doduse sve je kratki rukavic al mozda ne bi bilo lose koji bodic uzet za ispod (kao potkosulja). Kolica idemo uzeti 4.7 kad je zuta srijeda, a mislim da ce to pokrenut i ostale sitnice. Jos se nisam tocno odlucila kako smjestiti kinderbet u sobi pa samim time ne znam tocnu dimenziju komode 😂 
    Misljenja sam da si lagano mozemo printati te popise i mic po mic kupovati jer skoro ulazimo u trece tromjesecje a i valja rasteretiti budzet...et9 toliko od mene danas- pusa svima

Nas_bebac
    21. Lipanj 2018. 10:53

Uhh da ja službeno ušla u 3 tromjesečje jaooo 😮😮😮😮
    I da zaboravila sam neli dan napisat za godišnji meni je knjivovotkinja rekla ovako treba iskoristit stari god ko ga jos ima(u ovom slucaju god iz 2017) do kraja 6 mj2018 a novi god (ovaj iz 2018) se iskoristava kada porođajni istekne dakle ja se vracam radit polovicom 11 mj 2019 kada iskoristim ovaj iz 2018... A ovaj od 2019normalo do kraja 6 mj 2020... Nadam se da nisam zakomplicirala hmm.. I nadam se da sam tocno napisala meni je tako rekla ona... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.