Ej curke..nije me bilo jedno vrijeme..svašta se nešto izdešavalo i zakompliciralo..
prestala sam raditi,cerviks mi se bas bas skratio,zatvorena jesam no dobila sam utrogestan..isto kao i sa prvom trudnoćom..onda su bebi našli neku deformaciju moždanih komora i to me bas bas skrsilo,kao sve je u granicama normale no mora se kontrolirati..
U pon sam bila privatno kod dr.Kos i same pohvale imam za njega,čovjek stvarno zna znanje. Ugl,postoji ta prirođena deformacija no to je sve ok i imao je puno slučajeva već takvih i sve je završilo sasvim u redu. Ja sam naravno googlala i najgore scenarije si zapisala,no onda sam se zbog svog drugog djeteta spustila na zemlju i rekla sto bude,bude.. moramo pratiti i dalje no dr.Kos kaže da nema razloga za brigu. Mihael je jako živahan,lupa i okreće se stalno pa me i to smirilo da je sve ok..raste, već smo na 1410gr,veći je po svim mjerenjima za 28-29tt..
Tako da po svemu sudeći,ja ću na carski opet. No dobro..
Ne stignem pratiti sad sto ste sve pisale unazad tva/tri tjedna,malac mi je doma jer moramo cijepljenje obaviti pa da bude zdrav.
Nadam se da ste sve super,i da bebice super napreduju😘😘😘
Crna baš sam te se sjetila prije neki dan, kako se dugo nisi javila... Žao mi je zbog stresa koji si prošla, pretpostavljam da si se baš uplašila... Ja bi na tvom mjestu pokušala biti što smirenija da bebica ne osjeti i poslušala doktora jer je rekao da nema razloga za brigu... Inače ćeš se samo mučiti...
Bit će sve u redu
Bude najvise robe ali bude i ostalih stvari tipa alata i sve sto inace prodaju za kucu, svakojake potrepstine.
Odlicno! Stvarno si super prosla a i robica je prekrasna!
Ja sam na moru i nateknem pa ne nateknem na dane.. Ovisi o vremenu.. Aktivna sam a nisam primjetila da mi je jače ko više hodam i stojim.. Ovisi i šta jedeš taj dan.. Što se žgravice tiče ja je imam kad jedem kasno ili neke stvari koje me smetaju.. Tipa mlijeko ili salame.. Tako da te stvari izbjegavam.. Ako se potrefi to bude jutro.. Ja sam se vratila crossfitu pa ćemo vidjet kako će ić jer ovo dom što odvježbam niti ne osjetim a šetnje s psom po sat vremena mi smetaju za leđa tako da ćemo vidjet.. Za kosu bebinu i žgaravicu su priče.. Ista stvar čisto lice dečko.. Nisko stomak dečko.. Nisi povraćala dečko… Ugl dosadašnje teorije mi baš ne drže vodu osim ako je doktorica krivo pretpostavila… Vidjet ćemo uskoro na 4D.. Btw. Meni je beba poprečno i to osjetim kad sjedim za ručkom a kad ležim onda lupa dijagonalno.. Dolje lijevo od pupka i gore desno od pupka tako da mislim da su to unutra vratolomije
Ma da, crossfit? I uspijes izvodit te vjezbe sad? Meni to izgleda vrlo zahtjevno i van trudnoce, iako ja nisam neki aktivni tip bas osim ako racunamo setanje psa.
Ne radim sa utezima eventualno samo šipka i čučnjevi.. Ne trčim nego veslam na spravi nedaju mi skakat tako da eventualno male skipove.. Čučnjevi girja step up na kutiju.. Sklekovi ugl treneri su obrazovani pa znaju šta se smije šta ne a i ne želim ja sad tu nabijat neku formu više da se krećem radi leđa i kukova uz šetnje sa psom koje mi stvarno nekad smetaju i moram baš ojačat leđa a doma je to sve nešt lagano i stvarno se osjećam dobro.. Malo umorno budem al ne radim pa mogu odspavat s tin što je trening ujutro u 8 pa sam svježa.. Popodne ne želim biti probat ić
Ne osudujem ja vjezbanje u trudnoci, DAPACE, nego sam fascinirana zenama koje vjezbaju opcenito u zivotu, a pogotovo u trudnoci. Nije da ja lezim cijeli dan, setam i slicno, ali daleko je to od vjezbanja nekog. Cekam nalaze za ureaplazmu pa da mogu na more. Jel se smijemo kupati u moru ako ju imamo?
Crna baš sam te se sjetila prije neki dan, kako se dugo nisi javila… Žao mi je zbog stresa koji si prošla, pretpostavljam da si se baš uplašila… Ja bi na tvom mjestu pokušala biti što smirenija da bebica ne osjeti i poslušala doktora jer je rekao da nema razloga za brigu… Inače ćeš se samo mučiti…
Bit će sve u redu
Slažem se s Christyy.. žao mi je što si to doznala i zbog stresa koji je zbog toga došao. Ali kao što Christyy kaže biti ce sve u redu čim i doktor tako kaže. ❤
Ja sam na moru i nateknem pa ne nateknem na dane.. Ovisi o vremenu.. Aktivna sam a nisam primjetila da mi je jače ko više hodam i stojim..
Ma da, crossfit? I uspijes izvodit te vjezbe sad? Meni to izgleda vrlo zahtjevno i van trudnoce, iako ja nisam neki aktivni tip bas osim ako racunamo setanje psa.
Ne radim sa utezima eventualno samo šipka i čučnjevi..
Ne osudujem ja vjezbanje u trudnoci, DAPACE, nego sam fascinirana zenama koje vjezbaju opcenito u zivotu, a pogotovo u trudnoci. Nije da ja lezim cijeli dan, setam i slicno, ali daleko je to od vjezbanja nekog. Cekam nalaze za ureaplazmu pa da mogu na more. Jel se smijemo kupati u moru ako ju imamo?
I ja se divim onima koji vježbaju u trudnoći, a i onima koji vježbaju van trudnoće. Ja sam uvela nedavno (čitaj: prije 3 dana) vježbanje, da vidimo tu moju snagu volje. Pitajte me za tjedan dana jel se držim plana. :P
Justme123, kad će ti nalaz?
Vidiš, ne znam ništa za kupanje i ureaplazmu, al ja sam se kupala i dok nisam znala dali sam je se uspješno riješila. Sad kad se toga sjetim pomislim jel to baš ok bilo od mene... jesam li je mogla tako nekome prenijeti. Iako je bilo 1-2 put kupanje, a onda su došli sterilni nalazi. Sretno, samo da budu čisti nalazi.
Crna, žao mi je što se zakompliciralo. Nadam se da ćeš čim prije čuti dobre vijesti.
Hej curke, imam pitanje za vas koje ste na komplikacijama. Jeste li vec ispucale godisnji ili to namjeravate pred porodiljni? Ja sam trenutno na obicnom bolovanju al mi ne zeli produziti jos 20 dana do pisanog godisnjeg (iako je obecala al ne mogu joj nista). Sto da cinim? Sa bolovanja na komplikacije pa na godisnji pa na porodiljni ili?
Ja sam prvo iskoristila godisnji, pa onda odmah na komplikacije. A novi go,za godinu u kojoj pocinjes radit,imas svakako nakon odradjenog jednog dana. A i za komplikacije dobijes naknadu nakon 90 dana
PlavaBorovnica ti si bar uvela, meni se ne da. Ma otisla sam privatno jucer na bris jer mi je ova pomakla termin pregleda radi nemam pojma cega pa rekoh da saznam vise to, rekli su za 10-ak dana nalaz pa cekam sad. Izludit ce me cekanje, od pon sam na GO pa cemo na more tjedan dana i nadala sam se da se smijem kupati s tim cudom. Ne mislim da ju mozemo nekome prenijeti tako nego zbog nas samih jel utjece to, meni je rekla spolnim putem se to prenese i zato lijece partnera, ali ne mozes npr djetetu prenijet koje dojis i slicno (jos sam dojila kad su mi je tek nasli). Znam da je meni u prosloj trudnoci dr rekla nek se ne kupam ako je prehladno more (a tad nisam imala nikakve bakterije)
Crna zao mi je sta si imala toliko stresa u zadnje vrijeme, bit ce sve super s Mihaelom na kraju. Mene su sa prvim sinom (druga trudnoca) isprepadali da ima srcanu manu i na kraju smo isli na 2 fetalne ehokardiografija i radili nakon poroda EKG i UZV srca i mali je bio savrseno zdrav i ni traga nikakvim manama. Sigurna sam da ce i kod tebe sve biti savrseno unatoc pocetnom stresu i zastrasujucoj dijagnozi, razumijem u kolikom si strahu radi svega.
Evo i nas pošto nisam stavila sličicu na puni tjedan, ja nekako nemogu odredit jel moj trbuh plosnat ili... (bapske priče al zanima me jel bi pogodile da je cura)
Sortiraj odgovore
Najstariji