Ja se nakon drugog vađenja krvi borim s tim da se ne ispovraćam, i da ne padnem u nesvjest, danas mi je baš loše...kad smo bili u 8.tj bilo mi je ok. Treba izdržati još 20 minuta da ne moramo sve ponovo...
Schinin bas mi je zao sta te tako jako ulovila prehlada, nadam se da ces uskoro biti skroz zdrava.
Trudnasam ajme koju ti snagu volje imas, ja ne znam kako bi ja izdrzala da zivim u vremenu bez uzv-a i da ne znam kojeg mi je beba spola.
Jelena lijepa busica, bas si fit trudnica
Christyy meni se nikad nije izravnao pupak, uvijek iskoci i vidi se kroz majicu i to mi je uzas, uvijek mi djeca odluce vratit ga natrag unutra pa stisnu i umiru od smijeha; ali od prve trudnoce iskace tako iako sam ja mislila da ce mi se izravnat samo.
Hej curke, imam pitanje za vas koje ste na komplikacijama. Jeste li vec ispucale godisnji ili to namjeravate pred porodiljni? Ja sam trenutno na obicnom bolovanju al mi ne zeli produziti jos 20 dana do pisanog godisnjeg (iako je obecala al ne mogu joj nista). Sto da cinim? Sa bolovanja na komplikacije pa na godisnji pa na porodiljni ili?
Ja se nakon drugog vađenja krvi borim s tim da se ne ispovraćam, i da ne padnem u nesvjest, danas mi je baš loše…kad smo bili u 8.tj bilo mi je ok. Treba izdržati još 20 minuta da ne moramo sve ponovo…
Ja gotova. I meni je bilo zlo poslije drugog vadenja ali jer sam bila jako gladna. A i bilo mi vruce u laboratoriju. Ali evo proslo je. Nalazi sutra ali salje ih odmah mom doktoru.
Petraapp, diši nos/usta, nasloni se negdje ili ih pitaj da legneš. Vjerujem da je do sad i prošlo?
Justme123, em sam krivo shvatila anushu, em se nasmijah na to da bi tebe kćer izdala Mene bi vjerojatno muž. Ti moji iznenadni topovski udari su nam trenutno glavna tema za smijeh. Krivi me čak i za lažne zvukove pucketanja parketa u stanu
Anusha, oprosti krivo sam te shvatila ali nisam loše mislila, haha. I ja sam, da i fali mi :)
Hej curke, imam pitanje za vas koje ste na komplikacijama. Jeste li vec ispucale godisnji ili to namjeravate pred porodiljni? Ja sam trenutno na obicnom bolovanju al mi ne zeli produziti jos 20 dana do pisanog godisnjeg (iako je obecala al ne mogu joj nista). Sto da cinim? Sa bolovanja na komplikacije pa na godisnji pa na porodiljni ili?
Bruncili, nisam dobro upućena ali upravo sam razgovarala sa svojom tajnicom, pa mi je rekla ako sam 3 mjeseca na bolovanju da dobijem čak neku ekstra naknadu. Možda da nazoves socijalno i njihov ured za komplikacije/trudnoću/ porodiljni pa pitaš za savjet, ili računovodstvo s posla.
Bruncili, nisam dobro upućena ali upravo sam razgovarala sa svojom tajnicom, pa mi je rekla ako sam 3 mjeseca na bolovanju da dobijem čak neku ekstra naknadu. Možda da nazoves socijalno i njihov ured za komplikacije/trudnoću/ porodiljni pa pitaš za savjet, ili računovodstvo s posla.
To je po kolektivnom ugovoru. Ma mene samo zanima dal da idem sad odmah na komplikacije ili da prvo ispucam godisnji odmor
PlavaBorovnica hahhahahaha eto vidis, nas 2 ne bi dobro prosle jer imamo drukere doma pa bi svi znali sa nam se dogodilo
Bruncili ovisi o tome sta zelis, a i o tome kolika ti je placa jer na komplikacijama dobijes max 4200 (koju kunu vise) i dal ti je to dovoljno za zivotne troskove. Npr ja bi si godisnji cuvala za nakon porodiljnog pa ga koristila za privikavanje u vrtic ili malo duzi ostanak doma s djetetom nakon zavrsetka porodiljnog (odlazak na more eventualno).
Cure, koja je ono pisala da ima problema sa sindromom nemirnih nogu? Meni se cini da je mene isto to pocelo mucit, cijelu noc se nisam mogla namjestit i ustajala sam svako malo, osjecala kao trnce neke u nogama, zivcani slom sam dobila od umora, a nisam lezat mogla. Na kraju sam si uzela slobodan dan danas i sad odmaram.
PlavaBorovnica hahhahahaha eto vidis, nas 2 ne bi dobro prosle jer imamo drukere doma pa bi svi znali sa nam se dogodilo
Bruncili ovisi o tome sta zelis, a i o tome kolika ti je placa jer na komplikacijama dobijes max 4200 (koju kunu vise) i dal ti je to dovoljno za zivotne troskove. Npr ja bi si godisnji cuvala za nakon porodiljnog pa ga koristila za privikavanje u vrtic ili malo duzi ostanak doma s djetetom nakon zavrsetka porodiljnog (odlazak na more eventualno).
Veca od tog maksimuma, a godisnjeg smijem prebaciti samo 5 radnih dana u iducu godinu. S obzirom da ce Bruna doc 1.10 il ranije, bit cu jos uvijek na porodiljnom za privikavanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji