Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea686
    20. Lipanj 2018. 01:23

PlavaBorovnica lijepo, kako će se zvati cura? 😊  ja čekam dečka, dominik....😁                                                Također me muči žgaravica skoro svaku večer/noć😐

Dija85
    20. Lipanj 2018. 07:47

Dobro jutro cure! Ja bila na ogtt, popila onu tekucinu, stvarno ne mogu reci da je grozna niti slatka jako. Onako, umjerena, sasvim ok za popiti. Ja sam to zamisljala doslovno kao sirup za sokove , tako gusto samo puno slađe.😂 I nisam morala cekati tamo dva sata nego sad u 8:15 se moram vratiti opet izvaditi krv. 

joNNa
    20. Lipanj 2018. 07:50

Za mene su "bapske price" istinite za sada. (Vidjet cemo kod druge trudnoce javim vam se za par godina  🙂 (volim starije ljude i bapske price jer je ipak to u iskustvu, dok ljuid nisu imali sredstava da saznaju neke stvari pa su sami izucavali i ostalo u drustvu i provlaci se kroz stoljeca ) kod nekog istina kod nekoga ne kao i sve. I doktori pogrijese na procjeni.
    Sljedecu trudnocu ne zelim znati spol. To iscekivanje i onda na porodu kada saznas mislim predivno. 

petrapp2605
    20. Lipanj 2018. 08:11

Dija85

Dobro jutro cure! Ja bila na ogtt, popila onu tekucinu, stvarno ne mogu reci da je grozna niti slatka jako. Onako, umjerena, sasvim ok za popiti. Ja sam to zamisljala doslovno kao sirup za sokove , tako gusto samo puno slađe.😂 I nisam morala cekati tamo dva sata nego sad u 8:15 se moram vratiti opet izvaditi krv.

Jutro! Evo i ja sam na ogtt-u! Ja sam se skoro ispovračala koliko mi je odvratno slatka ta tekućina. Prvo vađenje na tašte sam odradila u 7.30, sad čekamo drugo u 8.30 i zadnje u 9.30. 
    Malo kasnim s odgovorom za aroniju, ali vidim da ste zaključile da je to bedastoća da se ne smije u trudnoći. Male količine od provjerenog proizvođača, i sa što manje aditiva! 

Dija85
    20. Lipanj 2018. 08:12

petrapp2605

Dija85

Jutro! Evo i ja sam na ogtt-u! Ja sam se skoro ispovračala koliko mi je odvratno slatka ta tekućina. Prvo vađenje na tašte sam odradila u 7.30, sad čekamo drugo u 8.30 i zadnje u 9.30.
    Malo kasnim s odgovorom za aroniju, ali vidim da ste zaključile da je to bedastoća da se ne smije u trudnoći. Male količine od provjerenog proizvođača, i sa što manje aditiva!

Ne znam da li se svugdje dobije isto. Zlica bijelog praha sa dva dcl vode. Mene je zbilja ok za popiti. Samo mi je sad zlo jer sam gladna..

christyy
    20. Lipanj 2018. 08:13

Teta baš lijepo rastete, tu smo negdje i po veličini i kilaži :) Bar sam ja bila prije 2 tj od tad se nisam vagala
    Palcica meni su rekli da ne radim ogtt u grižanskoj jer ćeš ostati tamo minimalno 3h a da u Steli to naprave u sat vremena i da nije skupo.. Mene moj još nije slao na to al ako me bude slao mislim da neču imat živaca niti volje u grižanskoj to obavljat..
    Amy divna bušaa  Nama je sutra 25tt pa stavim slikicu :)
    Pitanje... jel se kome još pupak sravnao sa trbuhom hahaha, ja sam mislila da to pred kraj samo iskoči al meni je već evo sad kao da ga nemam, čini mi se još tjedan-dva i da će biti vani 
    Mi smo dobili jučer krevetić i komodicu za prematanje.. Uz to smo i kupili par bodijića i čarapica i to smo sve jučer montirali i sve mi je u sobi sad tak veselo.. Jedva čekam da beba stignee 
    Dea_Rene i tvoj je bušo divan :) Baš lijepo sve napredujemo 

petrapp2605
    20. Lipanj 2018. 08:22

Dija85 evo ja nisam gledala kolko je stavila u čašu, al pretpostavljam da je isto...2 dl bijele vode s šećerom koji se počinje taložiti na dnu koliko ga ima ili prezasićena otopina u kemijskom žargonu...meni je to nešto užasno, svaka čast svima kojima je podnošljivo...

petrapp2605
    20. Lipanj 2018. 08:24

Christyy i moj pupak sve više iskače prema van.
    Moram vam staviti slikicu sa 23+0, budem kad se dočepam bržeg interneta. 

Gold👑
    20. Lipanj 2018. 09:08

Dobro jutro cure
    Moj pupak uopce nije iskocio, nije ni u prvoj t 🤔
    Lijepe su vam busice koje sam vidila 🤗
    Cure koje ste na ogttu sretno, jos malo i gotove ste 😁

Jelennnna
    20. Lipanj 2018. 09:08

Jutrooo zene.

Punih 23 wooohooo
    Punih 23 wooohooo

Schinin txns na info za dioptriju, nadam se da se  nece mjenjati. Oci su mi prenaviknute na lece, najradije bi s njima na porod. 
    Uzivajte u danuuu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.