Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 20:53

Ptičice sretno sutra 🤗😍

Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 20:54

Pticaselicazgst

Ptičice sretno sutra 🤗😍

Kriva grupa 😂 pozz svima 🤗

PlavaBorovnica
    19. Lipanj 2018. 21:30

Baby.nb1

Lijepe busice ❤💙
    Vele da ak zgaravicu imas da ce beba imat kose. Mene sinoc ubijala, doslovno sam imala osjecaj da sam progutala benzina pa zapalila sibicu… e sad, ak bude na mene imat ce grivu, ak bude na tatu, nece se bas s kosom usrecit 😂 a te bapske price su mi dosad pola pola, neke tocne, neke bas suprotno…
    Negoooo… isla sam sad do ducana I bankomata I jedva sam se dogegala, nije me nista bolilo, al sam imala osjecaj da se beba tolko uzvrpoljila da sam hodala ko po jajima, a trbuh ko da kamen nosim ispred sebe… I hodam nazad I prdnem, onak, samo od sebe, bez moje privole 😂😂😂😂 sreca pa nikog nije bilo u blizoni da cuje… dođem do haustora, provjeravam sanducic, opla, opet 😂 srecom opet bez svjedoka… uglavnom, evo otisla na wc, kakala, pa pretpostavljam da je bilo do toga 🙆 al sta ce to sad tako biti? Samo cu prdnut kad se najmanje nadam? 😂😂😂

Hahahahaha baby.nb1 
    Been there, done that 
    Anusha, evo i jednog fana rakije ovdje ali sam se ipak odrekla. Samo ju nekad pomirišem :)

19. Lipanj 2018. 21:51

PlavaBorovnica

Hahahahaha baby.nb1
    Been there, done that
    Anusha, evo i jednog fana rakije ovdje ali sam se ipak odrekla. Samo ju nekad pomirišem :)

Ja sam skuzila da ona toliko soka od aronije popije, 1 tu malu casicu...

Baby.nb1 bas si me nasmijala s pricom. Ti si bar bez svjedoka, mene bi kcer izdala u sekundi da nitko i nije cuo/vidio, obicno i u ducanu vice stvari koje se nikog ne ticu.

• anusha
    19. Lipanj 2018. 22:11

Da, mjera je shooter  ali i ja sam potezala do nedavno plavaborovnica

• Anđeo_
    19. Lipanj 2018. 23:08

Pozdrav cure, znam da vas je par s mora i neznam da li vam noge otiću i ruke meni su u zadnje vrijeme ako bi hodala po zg baš jako natekle svaki dan bar jednom ... Danas skoro ništa nisam ležala/mirovala  išla sam u Šibenik prošetat vodila od dragog nečakinju i buraza pošto su oni samnom izvozali su me sad vamo sad tamo 😂 još kad smo došli doma išli smo do trampolina i nazad cca 15 min pa veliki krug cca pola sata šetnje maaa baš sam se nahodala I NISTA NI RUKE NI NOGE MI NISU NATEKLE NEVJEROJATNO jel to do pritiska klime ili se potrfilo da u 3 dana kolko sam tu nisam ni jednom natekla  🤨🤔

Endzrue
    20. Lipanj 2018. 00:29

Ja sam na moru i nateknem pa ne nateknem na dane.. Ovisi o vremenu.. Aktivna sam a nisam primjetila da mi je jače ko više hodam i stojim.. Ovisi i šta jedeš taj dan.. Što se žgravice tiče ja je imam kad jedem kasno ili neke stvari koje me smetaju.. Tipa mlijeko ili salame.. Tako da te stvari izbjegavam.. Ako se potrefi to bude jutro.. Ja sam se vratila crossfitu pa ćemo vidjet kako će ić jer ovo dom što odvježbam niti ne osjetim a šetnje s psom po sat vremena mi smetaju za leđa tako da ćemo vidjet.. Za kosu bebinu i žgaravicu su priče.. Ista stvar čisto lice dečko.. Nisko stomak dečko.. Nisi povraćala dečko... Ugl dosadašnje teorije mi baš ne drže vodu osim ako je doktorica krivo pretpostavila... Vidjet ćemo uskoro na 4D.. Btw. Meni je beba poprečno i to osjetim kad sjedim za ručkom a kad ležim onda lupa dijagonalno.. Dolje lijevo od pupka i gore desno od pupka tako da mislim da su to unutra vratolomije 

20. Lipanj 2018. 00:55

Endzrue

Ja sam na moru i nateknem pa ne nateknem na dane.. Ovisi o vremenu.. Aktivna sam a nisam primjetila da mi je jače ko više hodam i stojim.. Ovisi i šta jedeš taj dan.. Što se žgravice tiče ja je imam kad jedem kasno ili neke stvari koje me smetaju.. Tipa mlijeko ili salame.. Tako da te stvari izbjegavam.. Ako se potrefi to bude jutro.. Ja sam se vratila crossfitu pa ćemo vidjet kako će ić jer ovo dom što odvježbam niti ne osjetim a šetnje s psom po sat vremena mi smetaju za leđa tako da ćemo vidjet.. Za kosu bebinu i žgaravicu su priče.. Ista stvar čisto lice dečko.. Nisko stomak dečko.. Nisi povraćala dečko… Ugl dosadašnje teorije mi baš ne drže vodu osim ako je doktorica krivo pretpostavila… Vidjet ćemo uskoro na 4D.. Btw. Meni je beba poprečno i to osjetim kad sjedim za ručkom a kad ležim onda lupa dijagonalno.. Dolje lijevo od pupka i gore desno od pupka tako da mislim da su to unutra vratolomije

Ma da, crossfit? I uspijes izvodit te vjezbe sad? Meni to izgleda vrlo zahtjevno i van trudnoce, iako ja nisam neki aktivni tip bas osim ako racunamo setanje psa.

Schinin
    20. Lipanj 2018. 01:21

pozdrav cure  ja se zadnja dva dana trudim prezivit, ne sjecam se kad me je ovako jako uhavtila prehlada i  sinusitis zadnji putajos je sve to i astmu aktiviralo pa imam napade jedan za drugim i "uzivam" u carima da nemamo nikoga od obitelji blizu da mogu malu nekome uvaliti. i ona je kao prehladjena a ima energije kao atomska bomba osrednje jacine ali mi je muzic jos prosli tjedan zakazao kod frizerke, cak me danas i odvezao tamo, tako da se odmah bolje osjecam 
    malo osam vas preletila i citam pisete opet o kolicima. mi imamo od male, ja sam razmisljala da uzmemo ona dupla (mala ce imati 25mj kad se braco rodi) ali sad ne znam koliko bi se to isplatilo posto gospodjica ne zeli vise u kolica... meni bi nekad bilo lakse, ali se stvarno opire, sad ne znam sto bi. sto vi mislite???
    hvala svima na savjetima za wish, rekla sam sada da cu naruciti par jeftinijih sitnica pa vidjeti sto ce ispasti. ja narucujem redovno sa amazon pa i sa ebay, ali express jos nisam, cula sam dobre recensije, hocu tu naruciti torbu za kolica u sllijedecih par tj. btw tu torbu/ruksak mogu svakome preporuciti, ja sam narucila slicnu sa ebaya, ali sam vidjela na ali express jednu sto mi se po dezeneu vise svidja
    curke sve mi divno izgledate  sve su busice predivne  i cestitke svima na dobrim pregledima, samo nek tako i ostane
    stvari koje ste u medjuvremenu nabavile su isto vrh, sad smo stvarno u problemu sto kupiti, kad je sve, bas sve toliko ultra slatko 
    ove price predvidjanja spola po obliku trbuha, stanja koze itd. su  po meni babske price, ponekad zabavne ali ipak samo babske price - evo meni je prva curka sad decko i nisam niti jednom povratila, rekla bi da je oblik trbuha prilicno isti, pristice sam dobila na pocetku i jedne i druge T, sa curom ih je bilo vise, ali sad sa deckom su bas bili bolni i gnojni, kosa i nokti isti u obe trudnoce.... to zgaravica i kosica isto ne drzi vodu, u prvoj sam imala bas cesto zgaravicu, a maloj nema pol godine da je kosica pocela pravo rasti

Schinin
    20. Lipanj 2018. 01:21

Looda_vila kako si ono opisala situaciju oko frakcija koje se bave svojim dupetom, imas potpuno pravo  ali eto ako ikome mogu pomoci, bar informacijom, bila bi sretna da mogu to uciniti
    Jelena vidim kolegice smo u muci imamo istu dioptriju. miopija kao takva nije problem nikakav za porod, samo je preporuka kao da ako nosis kontaktne da njih izvadis i ides na porod sa naocalama. iskreno ja sam na prvom na to zaboravila, ja sam iz ureda isla radjat i iako sam nosala naocale u tasni ni na kraj pameti mi nije bilo da sad idem vadit kontaktne i sve proslo u redu. da imas poviseni ocni tlak to bi vec bio problem, ali miopija zasebno nije. btw nemoj sad u trudnoci raditi nikakve pretrage oko dioptrije, zna se pogorsati tijekom trudnoce i poslije se unormali opet. meni se toliko u prosloj t pogorsalo da negdje od 18tt nisam vise vozila, 3mj poslije poroda opet bila na staroj dioptriji.
    Justme dojim malu jos, iako imam osjecaj da imam dosta mlijeka, ali nemam srca srkroz prestati kad smo prosle citavu kalvariju dok smo uspjele  a njoj je sisa najvaznija na svijetu....preporuka je da se najkasnije do 20tt prestane jer se tijekom dojenja luce hormoni koji se luce i tijekom poroda i pospjesuju kontrakcije uterusa, naravno u dosta manjoj kolicini i u najgorem slucaju mogu izazvat prijevremeni porod. ja ne osjecam bas nista dok je ona na cici, sad il je uterus neosjetljiv ili lucenje hormona nije adequatno (sto bi djelomicno i probleme objasnilo) ili sve pomalo nemam pojma
    Lak za nokte to za promjenu ne sikaniraju rodilje  stvarno bi se na porodu trebali imat "vidljivi" nokti bez laka iz tog razloga, da ako dodje do kakvih komplikacija uslijed kojih bi zasicenost krvi kisikom opala to bi se prvo vidjelo na noktima jer bi poceli plaviti, sto naravno ne vidis ispod crvenog laka...nokti na nogama nisu toliko kriticni, ali na rukama bi trebali biti bez farbe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.