Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majchi511
    19. Lipanj 2018. 18:17
    Pisale ste o 4d-u mi smo bile prije tjedan dana baš mi je smjesna tu
    Pisale ste o 4d-u mi smo bile prije tjedan dana baš mi je smjesna tu
    Gold👑
    19. Lipanj 2018. 18:27

Ja imam ova, meni su super, bome sam ih navozala, pogotovo sportski dio... 

Baby.nb1
    19. Lipanj 2018. 18:30

Ja ova kolica sa sarenim tockicama su mi prekrasna, vec sam ih par puta gledala na stranici. 
    Majchi I tvoja su mi prekrasna 😊 ocito sam slaba na tockice 😂
    A vidjela sam ovo za malenog Cesarea I bas me pogodilo. Ne mogu vjerovati da se to dozvoljava na takav nacin. Na silu vuci bosonogo dijete koje vristi I place da ne zeli?! Po kojim je to pravilima I zakonima? Di su dj. prava, pravobranitelji, psiholozi, udruge I svi ostali? U odnos roditelja necu ulaziti, ali istraumatizirati dijete na ovakav nacin, za ostatak zivota? Kako ce on vise ikada ikome vjerovati? Nije ga uspjela zastititi ni majka ni obitelj,doktor,odvjetnik I nekoliko kombija policajaca?  Svi su stajali, dok je on urlikao da ne zeli ici. A tu se ipak radi o djecaku od 9 god koji zna verbalizirati svoje zelje. Ne osporavam pravo ni oca ni majke, ali njegova prava su trebala biti ispred svih ostalih. Oprostite na dugackom postu, ali bas me to uzrujalo

url=https://lilypie.com]

• anusha
    19. Lipanj 2018. 18:36

Ej, sad upadam jer vidim da su druge teme o kojima baš ne znam ništa, ali ide pitanje - sok od aronije u trudnoći? Pijem ga često u životu pa sam tako nastavila i u trudnoći jer mi je fin i zdrav, a sada slučajno vidim na nekim stranicama da se ne preporučuje ili da se pije s oprezom. Pa zbog čega? Ma jel to laž? Ispada da treba guglati doslovno svaku namirnicu..  Petrapp ti sigurno znaš jel to nebuloza 

• anusha
    19. Lipanj 2018. 18:45

E i btw - sjela naknada u zabi  

Baby.k
    19. Lipanj 2018. 18:53

I ja upadam kao padobranac. Danas cijeli dan osjećam probadajuću bol dolje, ni sama nisam sigurna što točno. Nije bolno, više neugodno. Svakih par minuta kao da mi netko zabode iglu. Trebam li se brinuti ili je normalno?

• anusha
    19. Lipanj 2018. 18:58

Joj i ja često imam svakakve bolove. Menstrualne, probadanja, žiganja ... Sve redom. Zna mi tako biti nekoliko dana onda opet tjedan dana ništa i tako ukrug. Doktor mi je rekao da maternica sada  nešto stalno radi a i više smo fokusirane na taj dio tijela. Nemoj brinuti ako ne traje dugo i nije stvarno jako

Baby.nb1
    19. Lipanj 2018. 19:10

Bas sam isla citati za aroniju I stvarno pise da treba oprezno s njom u trudnoci. Iako mi se cini da se sve te zabrane odnose na nekakve velike kolicine. Mozda ce stvarno Petra znati vise.
    A bolovi, bas tako kako velis, svaki dan nesto 😂

url=https://lilypie.com]

• Josey2807
    19. Lipanj 2018. 19:15

Da se i ja ukljucim na temu kolica. Kupili smo i mi Bebetto Holland i pozitivna stvar je sta se zbilja lako s njima upravlja, konstrukcija cvrsta, ima posebno jos neke adaptere ako se zeli jaje na konstrukciju instalirati, meni su osobno prekrasna. Negativna stvar: zbilja su velika... međutim vjerujem da su istih dimenzija i vecina drugih tog stila o kojima se pisalo na forumu... 

mimmyx
    19. Lipanj 2018. 19:21

anusha

Ej, sad upadam jer vidim da su druge teme o kojima baš ne znam ništa, ali ide pitanje - sok od aronije u trudnoći? Pijem ga često u životu pa sam tako nastavila i u trudnoći jer mi je fin i zdrav, a sada slučajno vidim na nekim stranicama da se ne preporučuje ili da se pije s oprezom. Pa zbog čega? Ma jel to laž? Ispada da treba guglati doslovno svaku namirnicu.. Petrapp ti sigurno znaš jel to nebuloza

Hej, moji roditelji se vec par godina bave aronijom i mogu ti reći da ju i ja pijem u trudnoći sada. Poboljšava i tvoj i bebin krvotok i unosi vitamine. Tako da ne brini se, smiješ konzumirati i dalje. Ja ju čak i vodom malo razrjedim kad mi je pregorka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.