Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Lipanj 2018. 16:32

Delilah da, bas bi bilo super da ima opcija lajk, mozda nam ju uvedu. To si super rekla - kolica za pokazivanje
    Dija85 mene je sad isto strah da mi ne kaze ipak drugi spol na pregledu s obzirom da je nekoliko cura tu s Klokanice imalo takvu situaciju (navodno je decko) iako bi koja mala najsretnija bila da ipak seku dobije ..i isto ko ti si razmisljam, valjda cu do 9.mj nesto odabrat konacno
    Andeo mi smo u istoj situaciji s autom ko i vi, moramo mijenjat jer nam u sadasnji nece stat 3 sjedalice

Nas_bebac
    19. Lipanj 2018. 16:34

Dija85

Nas_bebac

Foraa kolicaa mi cemo bebetto vulcano naručit sada tih dana 🤩🤩🤩

Jesi ti bila napisala da si ih gledala u trgovini u nedjelju? Znaci zadovoljna si?

Da da ja sam ih gledala da full sam zadovoljna viđenim izgledaju jako čvrsto ☺️

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dija85
    19. Lipanj 2018. 16:38

Nas_bebac

Dija85

Nas_bebac

Jesi ti bila napisala da si ih gledala u trgovini u nedjelju? Znaci zadovoljna si?

Super, hvala ti. Sad sam sigurnija u njih. Samo jos pitanje jesu ti se točkovi cinili preglomaznima? Gledala sam uzivo neka kolica, cini mi se peg perego i tockovi su ooogromni. Bas mi to bilo ružno

Dea_Rene
    19. Lipanj 2018. 16:39

ja sam preko neta naručila ova kolica

Delilah
    19. Lipanj 2018. 16:40

Anđeo_

Delilah- lijepa bušica ❤danas je sve skupo majstor, materijal a tek kad se krene postavljati pločice oni ormari za kupaonu 800 kn nemaš ga šta vidit a i lošije kvalitete strašno
    Mi bi trebali auto promijenit a ne daje mi se sav ušteđen novac za auto, kredit nebi dizali ne znamo ni sami potrošili smo dosta na kapare za svadbu 😏 Moramo i stvari za princezu kupiti… I TAKO U KRUG UVIJEK NESTO TREBA…

Mi smo digli kredit prije pola godine kupili auto, al rabljeni. skoda rapid, vozili do sad octaviu, a od prodaje auta radimo kupaonu, a kako ne zivimo u gradu, najesen moramo jos jedan uzet nes tipa corse isto rabljeni jer ne zelim s malom bebom ovisit o nikome. Hvala bogu imam trgovinu u kojoj ce mi sve za kupaonu dat po veleprodajnoj cijeni. velika kutna kada 1400 kn, ormar modernog izgleda s umivaonikom i velikim ogledalom 1450 kn širine 80 cm, blok wc skoljka s odvodom u zid 1300 kn i ima keramicki predivan vodokotlic(klasicne su mi ruzne, a geberit nebi)...tak da ce me dio sa sanitarijama kostat puno manje nego sto bi trebao...sad smo prodali prakticki novu kutnu garnituru jer mi je prevelika za novi prostor (srce me boli sto je dajem za 2400 kn kad smo ju platili 6000, a nema ni jedno jedino ostecenje...pa moramo kupit neku puno manju garnituru...

• Anđeo_
    19. Lipanj 2018. 16:49

Delilah- dobro si rekla hvala Bogu, to ti puno znači
    Ne znam koliko ste pratile ali naišla sam na index.hr na snimku gdje odvode (bolje reć na silu vuku) dijete od majke kako kažu novinari ovršuju u Splitu, sva sam se naježila oci pune suza baš me potreslo kolike će samo to traume ostavit na jadnom djetetu 😭

19. Lipanj 2018. 16:56

Evo nas na 23+0 :)
    Rastemoooo 💪💪
    S kilama sam na +3 :)

Nas_bebac
    19. Lipanj 2018. 16:56

Justme123

Majchi551 super su ti kolica!
    Nas_bebac u kojem ducanu ih se moze vidjeti? Ja sam linkala jedna kolica od Slovenaca, al nema vise tih sivih pa trazim dalje jer sam poklonila ona koja sam koristila za prvo 2. Znam da su Stokke trenutno jako popularna, ali meni su ruzna (isprike svima koji ih imaju i planiraju imati) i zato zelim neka malo klasicnija, googlala sam sad ova bebetto tvoja i svida mi se izgled.

U tower centru imas za vidjet i tete suu full susretljive i sve ce ti pokazat

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    19. Lipanj 2018. 17:01

Dija85

Nas_bebac

Dija85

Nas_bebac

Super, hvala ti. Sad sam sigurnija u njih. Samo jos pitanje jesu ti se točkovi cinili preglomaznima? Gledala sam uzivo neka kolica, cini mi se peg perego i tockovi su ooogromni. Bas mi to bilo ružno

Uh da nozda pročitam sve oa odgovaram ha? Hahah da kotači su veliki ali na kolica koja su isto velika ne izgledaju preveliko ali ionako nama za naš teren  i pašu veliki kotači 😊😊 uglavnom vauu su mi... A ajmorec i pristupačni cijenom... Nisu ono bezobrazno skupa kolica... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Nsrm30
    19. Lipanj 2018. 17:10

tincicaoss

Bok dali zna neko dali je sjela naknada u pbz-u?

Sjela je naknada u pbz-u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.