Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amy2018
    19. Lipanj 2018. 19:25

evo da se i ja ukljucim u padobrance 🤣 nama je danas 25tt, beba aktivna jako udarci su sve jaci do te mjere da me gurka udarcima 😁 da kazem za aroniju i ja sam cula da treba oprezno, ja recimo pijem 100%-tnu aroniju koja je bas bas jaka, i samo jedna malena soljica (za kahvu) ide na dan. Valjda jer je jaka da se inace smije malo ako je 100% aronija, a ne samo u trudnoci. Pa zavisi kakvu pijete, ako je razrijedjena mislim da se moze i casa na dan. Najbolje pitati ginica. Hajte buse da vam vidim 😍 

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

mimmyx
    19. Lipanj 2018. 19:35

Eto i nas sa kindičem...

Kupili u bubamari i supač zadovoljni

joNNa
    19. Lipanj 2018. 19:43

Jeste primjetile cure da su curatrbusi vise plosnati dok se deckotrbusi vise izboceni?
    Koga sam god pitala sta mislis sta nosim skoro svi pogode neznam kako.. Jedna od rzloga je bio trbuh ti je izbocen, drugi sjajis, treci bas ti jesi deckic mama...
    Ali stucam to je strasno... Jos netko sa stucanjem? Beba se sigurno radja sa puno kose🙂pravit cu frizure svom deckicu 

PlavaBorovnica
    19. Lipanj 2018. 19:49

Amy2018

evo da se i ja ukljucim u padobrance 🤣 nama je danas 25tt, beba aktivna jako udarci su sve jaci do te mjere da me gurka udarcima 😁 da kazem za aroniju i ja sam cula da treba oprezno, ja recimo pijem 100%-tnu aroniju koja je bas bas jaka, i samo jedna malena soljica (za kahvu) ide na dan. Valjda jer je jaka da se inace smije malo ako je 100% aronija, a ne samo u trudnoci. Pa zavisi kakvu pijete, ako je razrijedjena mislim da se moze i casa na dan. Najbolje pitati ginica. Hajte buse da vam vidim 😍

Amy, lijep trbuh :)
    Također pijem sok od čiste aronije,  teta koja ga pravi mi je rekla da je super u trudnoći zbog folne i željeza, i savjetovala da pijem samo pola deci dnevno jer može izazvati probavne smetnje. I najbolje ne uzimati odmah prije ili poslije jela.
    Tea, prva mi je trudnoća, baš uživam u njoj i čekamo curicu. Ti, očekujes li dečka ili curu?
    Kilogrami...vage na koje stanem su poludjele, svaka pokazuje različito- ona u doktora, mamina nova vaga, vaga iz ljekarne. Do prije mjesec dana sam bila na +3 cjelokupne trudnoće. Nije moguće da sam sad dobila +7 u mjesec dana koliko pokazuje  ova od jutros iz ljekarne. 😕🤔

mimmyx
    19. Lipanj 2018. 19:50

Trudnasam- neznam kaj bi to trebalo značit, zato kaj je moj plosnat pa je dečko

Dea_Rene
    19. Lipanj 2018. 20:04

Evo i nase busice 

Baby.nb1
    19. Lipanj 2018. 20:32

Lijepe busice ❤💙 
    Vele da ak zgaravicu imas da ce beba imat kose. Mene sinoc ubijala, doslovno sam imala osjecaj da sam progutala benzina pa zapalila sibicu... e sad, ak bude na mene imat ce grivu, ak bude na tatu, nece se bas s kosom usrecit 😂 a te bapske price su mi dosad pola pola, neke tocne, neke bas suprotno...
    Negoooo... isla sam sad do ducana I bankomata I jedva sam se dogegala, nije me nista bolilo, al sam imala osjecaj da se beba tolko uzvrpoljila da sam hodala ko po jajima, a trbuh ko da kamen nosim ispred sebe... I hodam nazad I prdnem, onak, samo od sebe, bez moje privole 😂😂😂😂 sreca pa nikog nije bilo u blizoni da cuje... dođem do haustora, provjeravam sanducic, opla, opet 😂 srecom opet bez svjedoka... uglavnom, evo otisla na wc, kakala, pa pretpostavljam da je bilo do toga 🙆 al sta ce to sad tako biti? Samo cu prdnut kad se najmanje nadam? 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• anusha
    19. Lipanj 2018. 20:42

Hvala na odgovorima za aroniju, drago mi je što i dalje mogu uživati u njoj. Ja pijem jednu čašicu rakije dnevno. 
    Baby.nb1 glavno da nema svjedoka 

Dija85
    19. Lipanj 2018. 20:44

Baby.nb1

Lijepe busice ❤💙
    Vele da ak zgaravicu imas da ce beba imat kose. Mene sinoc ubijala, doslovno sam imala osjecaj da sam progutala benzina pa zapalila sibicu… e sad, ak bude na mene imat ce grivu, ak bude na tatu, nece se bas s kosom usrecit 😂 a te bapske price su mi dosad pola pola, neke tocne, neke bas suprotno…
    Negoooo… isla sam sad do ducana I bankomata I jedva sam se dogegala, nije me nista bolilo, al sam imala osjecaj da se beba tolko uzvrpoljila da sam hodala ko po jajima, a trbuh ko da kamen nosim ispred sebe… I hodam nazad I prdnem, onak, samo od sebe, bez moje privole 😂😂😂😂 sreca pa nikog nije bilo u blizoni da cuje… dođem do haustora, provjeravam sanducic, opla, opet 😂 srecom opet bez svjedoka… uglavnom, evo otisla na wc, kakala, pa pretpostavljam da je bilo do toga 🙆 al sta ce to sad tako biti? Samo cu prdnut kad se najmanje nadam? 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 Bože što me nasmija! Ali da, skroz te razumijem. Kao da guzica nije moja. Samo izleti. Samo od sebe. 😂😂 onda se sama sebi čudim koji ti je vrag?  Kao i što se upiškim malo kad kihnem. 🤣🤦‍♀️ očito više nemamo kontrolu nad svojim tijelom

Gold👑
    19. Lipanj 2018. 20:47

Baby.nb1

Lijepe busice ❤💙
    Vele da ak zgaravicu imas da ce beba imat kose. Mene sinoc ubijala, doslovno sam imala osjecaj da sam progutala benzina pa zapalila sibicu… e sad, ak bude na mene imat ce grivu, ak bude na tatu, nece se bas s kosom usrecit 😂 a te bapske price su mi dosad pola pola, neke tocne, neke bas suprotno…
    Negoooo… isla sam sad do ducana I bankomata I jedva sam se dogegala, nije me nista bolilo, al sam imala osjecaj da se beba tolko uzvrpoljila da sam hodala ko po jajima, a trbuh ko da kamen nosim ispred sebe… I hodam nazad I prdnem, onak, samo od sebe, bez moje privole 😂😂😂😂 sreca pa nikog nije bilo u blizoni da cuje… dođem do haustora, provjeravam sanducic, opla, opet 😂 srecom opet bez svjedoka… uglavnom, evo otisla na wc, kakala, pa pretpostavljam da je bilo do toga 🙆 al sta ce to sad tako biti? Samo cu prdnut kad se najmanje nadam? 😂😂😂

Haha oce to tako, sva sreca ja sam vecinom kuci pa se jos nisam puno osramotila 😄 a sto se tice zgaravice ja sam jedna od sretnica koja ni ne zna sto je to 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.