Ovo je link od videa šta sam gore pisala https://www.google.hr/amp/s/m.24sata.hr/amp/news/mucan-video-djecaka-vuku-a-on-se-otima-urlice-i-zapomaze-578787
Ovo je link od videa šta sam gore pisalahttps://www.google.hr/amp/s/m.24sata.hr/amp/news/mucan-video-djecaka-vuku-a-on-se-otima-urlice-i-zapomaze-578787
Gledala sam da... strašno kako mali vrišti.. krivi su obadvoje, ne možeš preko djeteta nista dokazivati i svetiti se. Nijedno od njih nije postupilo kako treba
Uf, uf...koliko me nije bilo, svasta ste pisale. Evo mene nazad nakon duzeg izbivanja. 😃
Trbuscici su vam slatki 😍 bas rastemo 🤩
Mi smo jucer bili na pregledu, bebac je jos uvijek poprecno, glava na desnoj strani a noge lijevoj strani, doktor kaze da se ima vremena okrenuti. Otvorena sam 1cm, rekao mi je da moram malo mirovati kako se nebi pocela otvarati. Bebica ima 430gr 😃
Teta u tablici ispravi da ipak nije decko nego je jucer potvrdno, kaze doktor 100% cura 🤣 stize nam Noemi 😍
Dobili smo uputnicu za ogtt, ovaj put cu raditi u Grizanskoj.
Pitala sam ga jel smijem voziti 500km posto sam otvorena, rekao je da trebam paziti tj. da stajem vise puta kako bi se odmorila. Tako da mi idemo 02.07. a vracamo se oko 30.08. pregled mi je sljedeci tek 31.08. ali mi je rekao da si obavezno napravim privatno izmedu, jel nismo u Zgbu do tada.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Majchi551 super su ti kolica!
Nas_bebac u kojem ducanu ih se moze vidjeti? Ja sam linkala jedna kolica od Slovenaca, al nema vise tih sivih pa trazim dalje jer sam poklonila ona koja sam koristila za prvo 2. Znam da su Stokke trenutno jako popularna, ali meni su ruzna (isprike svima koji ih imaju i planiraju imati) i zato zelim neka malo klasicnija, googlala sam sad ova bebetto tvoja i svida mi se izgled.
U tower centru imas za vidjet i tete suu full susretljive i sve ce ti pokazat
Hvala ti! Bas cu ic pogledat ovih dana! Ja volim da imaju velike kotace 😍. Zato su mi ona s 3 kotaca uvijrk bila favorit.
Andeo a jadno dijete, sta drugo reci, ali krivim roditelje koji nisu uspjeli naci zajednicki jezik i rijesiti sve za njegovu dobrobit, znam da ta prica ide daleko u proalost kad je mama, navodno, bez tatinog znanja s malim otisla iz Italije i tko zna sto je tu se bilo i prije toga i nakon. Roditelji se natezu javno, a dijete pati. Neki ljudi ne bi smjeli imati djecu jednostavno (znam za jednu zenu koja ima 5 djece s idiotom koji ju malo malo istuce, ali ona ne poduzima nista jer je on jedini koji radi - pazi koji razlog! I kaj kad jednog dana klince izmlati? A vec su imali posla i s centrom za socijalnu skrb i svasta)
Palcica daj mi reci, jel osjetis ti da je ona poprecno? Jel ima razlike u odnosu na uobicajeni polozaj djeteta, u smislu neke neugode ili zatezanja? Da ti nije dr rekao, bi li znala da je Noemi u tom polozaju ili ne bi ni skuzila, to pokusavam pitati.
Palcicadaj mi reci, jel osjetis ti da je ona poprecno? Jel ima razlike u odnosu na uobicajeni polozaj djeteta, u smislu neke neugode ili zatezanja? Da ti nije dr rekao, bi li znala da je Noemi u tom polozaju ili ne bi ni skuzila, to pokusavam pitati.
Da mi nije rekao nema sanse da bih znala jel u biti ona mene lupa i desno od pupka i lijevo i kako se okrece bocno pa me lupa dolje po sredini od pupka i gore ama bas svugdje. Tako da trenutno nema razlike, bar meni.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Bok cure ja se duuugo nisam javljala ali čitam vas redovno, vidim da je netko pitao za bebetto kolica, ja sam kupila bebetto holland i odma ih išla isprobati (imam malu seku, pa smo ju staviti u sportski dio) i mogu vam reci da sam ja prezadovoljna. Kolica su jako lagana za upravljanje, skreću bez ikakvog napora i nisu teška što je meni bilo bitno jer sam ja sitna. Vidim da je netko pitao za kotače, veliki su ali meni je to plus jer bas zbog toga kolica idu lagano i nije problem ako se ode u park ili negdje gdje nije betonirano
Bok cure ja se duuugo nisam javljala ali čitam vas redovno, vidim da je netko pitao za bebetto kolica, ja sam kupila bebetto holland i odma ih išla isprobati (imam malu seku, pa smo ju staviti u sportski dio) i mogu vam reci da sam ja prezadovoljna. Kolica su jako lagana za upravljanje, skreću bez ikakvog napora i nisu teška što je meni bilo bitno jer sam ja sitna. Vidim da je netko pitao za kotače, veliki su ali meni je to plus jer bas zbog toga kolica idu lagano i nije problem ako se ode u park ili negdje gdje nije betonirano
Super! Hvala na podijeljenom iskustvu! Znam da su veci kotaci bolji, moja seka ima velike kotace ali ova su bila jos veca i bas nikakva. Pa mislim da su ta od bebetta vjerovatno kao sekina. I daj mi reci, ja sam 162 a dragi skoro 2 metra. Visina kolica je ok? Nisu preniska?
Super! Hvala na podijeljenom iskustvu! Znam da su veci kotaci bolji, moja seka ima velike kotace ali ova su bila jos veca i bas nikakva. Pa mislim da su ta od bebetta vjerovatno kao sekina. I daj mi reci, ja sam 162 a dragi skoro 2 metra. Visina kolica je ok? Nisu preniska?
Ja sam ti 163 i meni su Oke, dečko je 175 njemu su isto super, nismo bas mjerodavni za visinu ali kad ih usporedim s drugim kolicima nisu niska tako da vjerujem da bi bila oke
Sortiraj odgovore
Najstariji