Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    19. Lipanj 2018. 15:00

Nas_bebac

Foraa kolicaa mi cemo bebetto vulcano naručit sada tih dana 🤩🤩🤩

Jesi ti bila napisala da si ih gledala u trgovini u nedjelju? Znaci zadovoljna si? 

Dija85
    19. Lipanj 2018. 15:03

Lanaa11

Pozdrav buduce i sadasnje mamice :)

Evo, nakon puno listanja po forumima, odlucila sam se i ja ukljuciti.
    Pa imam pitanje, neznam dal je vec bilo aktualno, ali me zanima kad ste poceli osjecati svoje malisane u trbuhu i kojim intenzitetom?

Mi smo sad u 21tt, i tu i tamo nesto slabo osjetim, nemogu rec da je konkretno udarac, a vec sam cula od par zena da su u tom tjednu bas osjetile postane udarce.

Dobrodošla! Evo baš unazad par stranica smo pisale o tome. Ja sam osjetila prije otprilike 2, 2 i pol tjedna baš udarce. Od tad osjetim svaki dan. Posteljica mi je sprijeda, čini mi se da onda malo kasnije osjetiš udarce ako je i tebi posteljica tako

Dija85
    19. Lipanj 2018. 15:13

Cure upravo sam dobila poruku od banke, naknada sjela

Delilah
    19. Lipanj 2018. 15:42

Evo i mene 😀 dobrodosle nove, 
    Lana ja sam 21+1, i jucer, prekjucer sam pocela osjecat bas udarce udarce, a vec neko vrijeme osjetim bebu, makar sam jaca trudnica s posteljicom sprijeda i prvorotkinja...trebalo bi do 24 tjedna svakako krenut.
    Kod mene je uzas, u 2 tjedna potrosila 10 000 kn na vodoinstalatera i materijal za dovod i odvod vode u kupaoni, glazuru, ormar...dodje mi da placem 😔
    Osjećam Sofiju redovito, skužila sam da se najjace javlja nakon speka i kobasa 😂 to ce bit prava zenska...
    I duzna sam sliku punog tjedna 😀, a 27.6. Sam narucena na 4D anomaly scan.

19. Lipanj 2018. 15:49

Majchi551 super su ti kolica!
    Nas_bebac u kojem ducanu ih se moze vidjeti? Ja sam linkala jedna kolica od Slovenaca, al nema vise tih sivih pa trazim dalje jer sam poklonila ona koja sam koristila za prvo 2. Znam da su Stokke trenutno jako popularna, ali meni su ruzna (isprike svima koji ih imaju i planiraju imati) i zato zelim neka malo klasicnija, googlala sam sad ova bebetto tvoja i svida mi se izgled.

Delilah
    19. Lipanj 2018. 15:52

Just me123 slažem se s tvojim komentarom za stokke kolica, imala sam ih priliku vozit oko sat vremena s djetetom 2 mjeseca starim u njima i iskreno ruke su me bolile, jer je rucka premala i nekak je cudno povezana s ostatkom da moras ulozit veliki napor kod skretanja, ko s prepunim kolicima u ducanu...a i ruzna su mi...da si kupujem koluca kupila bi bebetto holland ili adamex vico kolica, ali cu kolica dobit od prijatelja, iskreno neznam koje marke su, ali su besplatna, a sad kad imamo radove pazimo na svaku kunu.

• tincicaoss
    19. Lipanj 2018. 16:00

Bok dali zna neko dali je sjela naknada u pbz-u?

19. Lipanj 2018. 16:05

Delilah ma naravno, ionako je najvaznije imat ih da mozes s bebicom u setnju, a ne kaj na njima pise. Ja sam za prvo dvoje imala dosta jeftina kolica u odnosu na ova na nasem trzistu i cak sam sad htjela takva, ali nemaju vise na stanju. Uostalom, imas radove doma i svakako ti dobro dode da ne moras jos i 6-7 tisuca kuna za kolica davati. 
    Drago mi je da postoji jos netko tko se slaze sa mnom u vezi Stokke kolica jer sam ispljuvana svaki put kad sam rekla da su meni ruzna.

Delilah
    19. Lipanj 2018. 16:16

Justme123

Delilahma naravno, ionako je najvaznije imat ih da mozes s bebicom u setnju, a ne kaj na njima pise. Ja sam za prvo dvoje imala dosta jeftina kolica u odnosu na ova na nasem trzistu i cak sam sad htjela takva, ali nemaju vise na stanju. Uostalom, imas radove doma i svakako ti dobro dode da ne moras jos i 6-7 tisuca kuna za kolica davati.
    Drago mi je da postoji jos netko tko se slaze sa mnom u vezi Stokke kolica jer sam ispljuvana svaki put kad sam rekla da su meni ruzna.

Stisnula bi lajk al nemamo tu opciju, vaznije da imam kupaonu da imam svoju slobodu u njoj, neg kolica doslovce za pokazivanje...👍👍👍

Dija85
    19. Lipanj 2018. 16:17

Justme123

Delilahma naravno, ionako je najvaznije imat ih da mozes s bebicom u setnju, a ne kaj na njima pise. Ja sam za prvo dvoje imala dosta jeftina kolica u odnosu na ova na nasem trzistu i cak sam sad htjela takva, ali nemaju vise na stanju. Uostalom, imas radove doma i svakako ti dobro dode da ne moras jos i 6-7 tisuca kuna za kolica davati.

I meni su bljak.. iskreno.  Ali ova bebetto holand mi se bas cine ok. Imala sam kolica koja planiram kupiti dok sam bila sigurna da je decko. Lijepa crno plava Adbor Ultimo. Sad kad vise nisam sigurna u spol ta otpadaju zasad. Do 9. Mj cu ih izabrati valjda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI