Dija85bas super da si Erste, imam pitanje, nevezano uz trudnocu, kako si zadovoljna tom bankom, ja zelim prebaciti primanja u neku drugu banku pa trazim opcije, trenutno sam u PBZ, ali vec sam imala nekoliko neugodnih situacija s njima. Imam frendice u ZABA-i i u Splitskoj banci, ali ne znam bi li u koju od tih presla.
Ja sam ti u erste već godinama i poprilično sam zadovoljna. Imam i net banking i mob banking i sve super funkcionira. Kod njih imam otvoren i tekući i žiro račun. Isto mi svaki mjesec pošalju na kučnu adresu mjesečni izvadak iako ja uvjek provjeravam na netu ili preko moba. Doduše do sada nisam tražila nikada nikakve kredite pa neznam kako im taj dio funkcionira, i isto tako sam stavila da ne mogu ići u minus
Srecom krediti me ne zanimaju 🙂
A kakva im je politika s minusom, osim vjerojatno da primanja moras imati kod njih. Ja kod ovih sad imam dopusteno prekoracenje 3 place i nisam nikad isla u taj minus, ali mislim da nije na odmet imati mogucnost ako ti zatreba.
Ja sam isto u erste. Presla iz Pbz-A radi niza propusta s njihove strane. Muz je jos uvijek u pbz-u i privanti računi i poslovni. No, on isto se planira prebacit u erste jer su nekoliko mjeseci za redom na poslovnom racunu obračunavali uslugu koju ne koristi i jos isto tako nekoliko propusta, a oboje smo bili u pbzu preko 12 godina.
Sa erste sam trenutno jako zadovoljna, imam i internet bankarstvo i mobilno bankarstvo, stednju prebacila kod njih, devizne racune u eurima i francima imam kod njih. Imaju manju naknadu kad placas racune, 2 kn ako racun nije u istoj banci, dok je u pbz-u ili 2,25 ili 2,5 nisam sigurna. Mislim, to su sitnice...al ja gledam sve:D Minus ti je isto 3 place.
Ladydi19 krasan trubuscic:))

Heloo cure 🙂🙂 Koliko ste kg do sada dobile?
Ja sam dobila 2 kg i bas si me podsjetila da se važem sad nisam od prošlog pregleda i evo još sam na istom, ti?

Heloo cure 🙂🙂 Koliko ste kg do sada dobile?
Ja sam dobila 2 kg i bas si me podsjetila da se važem sad nisam od prošlog pregleda i evo još sam na istom, ti?
Ja sam jos uvijek u minus,ali samo 1 kg. Zbog teskog povracanja sam izgubila 7 kg. Ali, cim sam malo pocela jesti,dobivala sam po tjednu 2 kg. Sad je i to stalo,tako da sada stojim na tih -1kg. Ali nisam bas ni bila mrsavica na pocetku trudnoce, startala sa 73 kg, tako da se nadam da necu puno ni dobiti. U prve dvije trudnoce sam dobila po 25 kg,ali sam tada startala sa 56 i 62 😩😩😩😩
🌸 2011
🌸2015
💙2018
Ja se več jedno 2 tjedna nisam vagala... malo me strah te vage a tada sam bila na +5

Ja sam zadnji put bila na pregledu bila na +3 sada cemo vidit strah me moje vage hah
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bok cure! Samo da vas pozdravimo danas smo 22tt ,juce smo bile bebica i ja jako sretne stigla su nam kolica i kupile smo njihaljku 😁 sto se kila tiče srećom smo na 0 cijelo vrijeme, al nas je bilo od prije, pogotovo kad sam u 11 mj isla na potpomognutu dobila sam 5 kg 😭😭 tako da sad stojimo na 78 cijelo vrijeme, nadamo se ne više od 10 dobiti do kraja trudnoće. Veliki pozdrav svima 😘
Foraa kolicaa mi cemo bebetto vulcano naručit sada tih dana 🤩🤩🤩
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pozdrav buduce i sadasnje mamice :)
Evo, nakon puno listanja po forumima, odlucila sam se i ja ukljuciti.
Pa imam pitanje, neznam dal je vec bilo aktualno, ali me zanima kad ste poceli osjecati svoje malisane u trbuhu i kojim intenzitetom?
Mi smo sad u 21tt, i tu i tamo nesto slabo osjetim, nemogu rec da je konkretno udarac, a vec sam cula od par zena da su u tom tjednu bas osjetile postane udarce.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji