E da! Petrapp svida mi se pogled koji imas i ta ledena kava na stolu 😍
Jutro! Evo mi kafenisemo 😁 kad smo kod udaraca, sinoc je bio show… ono, doslovno mi je trbuh poskakivao, ko da klackalicu ima unutra 😂😂😂 muz je naravno umirao od smijeha, mene cak malo prepalo u jednom trenutku 😬
Muz se sprema na put, ide na tjedan dana kod svojih, iduci vikend mu brat krsti malecku. Tako da sam malo tuzna, ne zato jer sam sama, I tak kad radi sam sama po cijeli dan, ali ne volim kad mi je daleko 😭 ne znam kako one zene ciji muzevi rade na brodu ili negdje na terenu pa ih nema po nekoliko mjeseci…
Vec me htio spakirati kod mojih, ali sam rekla da necu odmah danas, kad mi dosadi budem zvala tatu da dođe po mene. Ipak sam doma nekako najkomotnija, a oni isto rade, pa mi dođe na isto bila tu sama ili tamo… eto sad sam vam se malo pojadala…
Dobra vijest je da je dosao nalaz od urina, sterilan je, nema bakterija. Mislim si koliko sam vode popila sad dok je vruce bilo vjerovatno sam ih kroz mokracu izbacila…
Kako ste mi vi? Kakvi su planovi?
Znam kako ti je moj dragi nije mogao ostat samnom na moru a kad smo razgovarali da Idem bez njega nisam ni očekivala da će bit tako teško znala sam da će falit... Sve je bilo ok dovezao nas je prespavao i u nedjelju nakon ručka kaže e sad idem otišao si po nešto mali stvari šta je imao ja ga čekala kod auta i gotovo plač suze krokodilske 😂😳 i njemu su oči bile suzne nikad ovoliko nismo bili jedno bez drugog 😔 bio mi je sladak ko mama kad ostavlja dijete negdje kaže: nemoj bit dugo u moru, presvuci odma badić, pazi mi na dijete i da ne padneš 😂... Opet trebam ić u 8 mjesecu al sam odlučila da neću rađe ćemo se zajedno kupat u kadi u zg nego u moru bez njega..
Dija85bas super da si Erste, imam pitanje, nevezano uz trudnocu, kako si zadovoljna tom bankom, ja zelim prebaciti primanja u neku drugu banku pa trazim opcije, trenutno sam u PBZ, ali vec sam imala nekoliko neugodnih situacija s njima. Imam frendice u ZABA-i i u Splitskoj banci, ali ne znam bi li u koju od tih presla.
Ja sam ti u erste već godinama i poprilično sam zadovoljna. Imam i net banking i mob banking i sve super funkcionira. Kod njih imam otvoren i tekući i žiro račun. Isto mi svaki mjesec pošalju na kučnu adresu mjesečni izvadak iako ja uvjek provjeravam na netu ili preko moba. Doduše do sada nisam tražila nikada nikakve kredite pa neznam kako im taj dio funkcionira, i isto tako sam stavila da ne mogu ići u minus
Srecom krediti me ne zanimaju 🙂
A kakva im je politika s minusom, osim vjerojatno da primanja moras imati kod njih. Ja kod ovih sad imam dopusteno prekoracenje 3 place i nisam nikad isla u taj minus, ali mislim da nije na odmet imati mogucnost ako ti zatreba.
Pozdrav svima! Evo mi se malo hladimo, ovo mi je jedino slatko (a ni nisam stavila šećer) danas što ću popiti da sutra ne bi bilo iznenađenja na ogtt-u!
Justme123moj muž je u erste, i ja kao imam punomoć na njegov račun, nikad mi nisu karticu dostavili, a tvrde da jesu…tak da nisu ni oni tak divni i krasni, ja sam u pbz-u i nekak sam od svega ponuđenog najzadovoljnija s njima, makar nisu ni oni savršeni, ali slušam neg komentare okolo za sve ostale banke, pa nekak mislim da je pbz još i najbolji od ostalih
Super pogled! Uživaj!
Ja isto ujutro idem na ogtt.
Hvala na utjesnim rijecima! Ma to mene uvijek primi kad on ide, a ja ostajem. Evo sad sam vec ok. Srecom pa nisam tip koji ne voli ili ne zna biti sam. A uostalom, da mi se sincic ne naljuti, nisam sama, dvoje nas je 😊
Andeo turu cmizdrenja sam odradila, bez brige. Sad mogu dalje normalno. 😂😂
Sto se tice banke, ja sam trenutno u sberbank frisko presla jer smo tamo dizali kredit. Prije toga erste, s njima sam bila vise manje zadovoljna. Sa rba nisam bila nikako zadovoljna, ali od tog je dosta godina proslo.
url=https://lilypie.com]
Curke pogled je točno prema Sljemenu s terase, iz spavaće sobe imam pogled prema Okić gradu, a pak s druge strane kuće s balkona pogled prema Plešivici...živjeli bregi, šume i zelenilo 😊
Heloo cure 🙂🙂 Koliko ste kg do sada dobile?
Ja sam 4 kg do sada dobila
Dija85bas super da si Erste, imam pitanje, nevezano uz trudnocu, kako si zadovoljna tom bankom, ja zelim prebaciti primanja u neku drugu banku pa trazim opcije, trenutno sam u PBZ, ali vec sam imala nekoliko neugodnih situacija s njima. Imam frendice u ZABA-i i u Splitskoj banci, ali ne znam bi li u koju od tih presla.
Ja sam ti u erste već godinama i poprilično sam zadovoljna. Imam i net banking i mob banking i sve super funkcionira. Kod njih imam otvoren i tekući i žiro račun. Isto mi svaki mjesec pošalju na kučnu adresu mjesečni izvadak iako ja uvjek provjeravam na netu ili preko moba. Doduše do sada nisam tražila nikada nikakve kredite pa neznam kako im taj dio funkcionira, i isto tako sam stavila da ne mogu ići u minus
Srecom krediti me ne zanimaju 🙂
A kakva im je politika s minusom, osim vjerojatno da primanja moras imati kod njih. Ja kod ovih sad imam dopusteno prekoracenje 3 place i nisam nikad isla u taj minus, ali mislim da nije na odmet imati mogucnost ako ti zatreba.
Ja sam isto u erste. Presla iz Pbz-A radi niza propusta s njihove strane. Muz je jos uvijek u pbz-u i privanti računi i poslovni. No, on isto se planira prebacit u erste jer su nekoliko mjeseci za redom na poslovnom racunu obračunavali uslugu koju ne koristi i jos isto tako nekoliko propusta, a oboje smo bili u pbzu preko 12 godina.
Sa erste sam trenutno jako zadovoljna, imam i internet bankarstvo i mobilno bankarstvo, stednju prebacila kod njih, devizne racune u eurima i francima imam kod njih. Imaju manju naknadu kad placas racune, 2 kn ako racun nije u istoj banci, dok je u pbz-u ili 2,25 ili 2,5 nisam sigurna. Mislim, to su sitnice...al ja gledam sve:D Minus ti je isto 3 place.
Ladydi19 krasan trubuscic:))
Sortiraj odgovore
Najstariji