Jutro! Evo mi kafenisemo 😁 kad smo kod udaraca, sinoc je bio show… ono, doslovno mi je trbuh poskakivao, ko da klackalicu ima unutra 😂😂😂 muz je naravno umirao od smijeha, mene cak malo prepalo u jednom trenutku 😬
Muz se sprema na put, ide na tjedan dana kod svojih, iduci vikend mu brat krsti malecku. Tako da sam malo tuzna, ne zato jer sam sama, I tak kad radi sam sama po cijeli dan, ali ne volim kad mi je daleko 😭 ne znam kako one zene ciji muzevi rade na brodu ili negdje na terenu pa ih nema po nekoliko mjeseci…
Vec me htio spakirati kod mojih, ali sam rekla da necu odmah danas, kad mi dosadi budem zvala tatu da dođe po mene. Ipak sam doma nekako najkomotnija, a oni isto rade, pa mi dođe na isto bila tu sama ili tamo… eto sad sam vam se malo pojadala…
Dobra vijest je da je dosao nalaz od urina, sterilan je, nema bakterija. Mislim si koliko sam vode popila sad dok je vruce bilo vjerovatno sam ih kroz mokracu izbacila…
Kako ste mi vi? Kakvi su planovi?
Jutro! Ma proći će ti to brzo, koliko god ja volim da je m kod kuce nekada volim biti i sama. 😁 pa uživaj, ispuni si dane, kuhaj nešto novo, šetaj, čitaj..
Ja evo doručkujem pa ću se spremiti i idem do grada na bankomat vidjeti da li je sjela naknada. Mene već tri noći budi oštra bol u desnom kuku. Znam da je normalno i da se širim ali uhvatim se kako jaučem po noći. Baš jako boli..
Zvuci mi ko moja bol u kuku, pocelo mi je jos u prvoj trudnoci i u svakoj sljedecoj ista bol koja krene u drugo tromjesecju i muci me do kraja, nakon poroda nestane.
Jutro! Evo mi kafenisemo 😁 kad smo kod udaraca, sinoc je bio show… ono, doslovno mi je trbuh poskakivao, ko da klackalicu ima unutra 😂😂😂 muz je naravno umirao od smijeha, mene cak malo prepalo u jednom trenutku 😬
Muz se sprema na put, ide na tjedan dana kod svojih, iduci vikend mu brat krsti malecku. Tako da sam malo tuzna, ne zato jer sam sama, I tak kad radi sam sama po cijeli dan, ali ne volim kad mi je daleko 😭 ne znam kako one zene ciji muzevi rade na brodu ili negdje na terenu pa ih nema po nekoliko mjeseci…
Vec me htio spakirati kod mojih, ali sam rekla da necu odmah danas, kad mi dosadi budem zvala tatu da dođe po mene. Ipak sam doma nekako najkomotnija, a oni isto rade, pa mi dođe na isto bila tu sama ili tamo… eto sad sam vam se malo pojadala…
Dobra vijest je da je dosao nalaz od urina, sterilan je, nema bakterija. Mislim si koliko sam vode popila sad dok je vruce bilo vjerovatno sam ih kroz mokracu izbacila…
Kako ste mi vi? Kakvi su planovi?
Jutro! Ma proći će ti to brzo, koliko god ja volim da je m kod kuce nekada volim biti i sama. 😁 pa uživaj, ispuni si dane, kuhaj nešto novo, šetaj, čitaj..
Ja evo doručkujem pa ću se spremiti i idem do grada na bankomat vidjeti da li je sjela naknada. Mene već tri noći budi oštra bol u desnom kuku. Znam da je normalno i da se širim ali uhvatim se kako jaučem po noći. Baš jako boli..
Zvuci mi ko moja bol u kuku, pocelo mi je jos u prvoj trudnoci i u svakoj sljedecoj ista bol koja krene u drugo tromjesecju i muci me do kraja, nakon poroda nestane.
Da, kažu da nestane kad rodiš. Ali neda spavati. Tesko mi nekad i hodati.. grozno..
Naknade nema.. bila dva puta na bankomatu. Erste banka
Hello curke evo nas s kontrole.. Danas smo na pol puta, odgovaramo tjednu, imamo 300 grama i skvrcena je u zdjelici pa nismo mogli potvrdit curku..☺️
Hello curke evo nas s kontrole.. Danas smo na pol puta, odgovaramo tjednu, imamo 300 grama i skvrcena je u zdjelici pa nismo mogli potvrdit curku..☺️
Presladak trbuščić i čestitke na 20tt ...
Mi idemo 28.6. na kontrolicu , a još malo nam je punih 26tt
Dija85 bas super da si Erste, imam pitanje, nevezano uz trudnocu, kako si zadovoljna tom bankom, ja zelim prebaciti primanja u neku drugu banku pa trazim opcije, trenutno sam u PBZ, ali vec sam imala nekoliko neugodnih situacija s njima. Imam frendice u ZABA-i i u Splitskoj banci, ali ne znam bi li u koju od tih presla.
Dija85bas super da si Erste, imam pitanje, nevezano uz trudnocu, kako si zadovoljna tom bankom, ja zelim prebaciti primanja u neku drugu banku pa trazim opcije, trenutno sam u PBZ, ali vec sam imala nekoliko neugodnih situacija s njima. Imam frendice u ZABA-i i u Splitskoj banci, ali ne znam bi li u koju od tih presla.
Ja nisam nikad imala problema s njima.. redovno mi salju izvadak mjesecni na kucnu adresu, stavila sam si da mi na mob dolazi poruka kad mi sjednu neke pare, kad nesto podignem, sve mi dolazi na mob. Ali nemam internet bankarstvo. To sam si recimo htjela ssda uzeti a nikako da odem do banke jer ju nemam u svom gradu. Kod njih sam vec oko 7 godina i sve mi je ok.
Pozdrav svima! Evo mi se malo hladimo, ovo mi je jedino slatko (a ni nisam stavila šećer) danas što ću popiti da sutra ne bi bilo iznenađenja na ogtt-u!
Justme123 moj muž je u erste, i ja kao imam punomoć na njegov račun, nikad mi nisu karticu dostavili, a tvrde da jesu...tak da nisu ni oni tak divni i krasni, ja sam u pbz-u i nekak sam od svega ponuđenog najzadovoljnija s njima, makar nisu ni oni savršeni, ali slušam neg komentare okolo za sve ostale banke, pa nekak mislim da je pbz još i najbolji od ostalih
Dija85 hvala ti na odgovoru. 😊 Meni je mobilno najprakticnije jer mobitel uvijek imam sa sobom sto s laptopom nije slucaj pa mi je samo vazno da ga imaju u ponudi.
Petrapp bilo bi najbolje da uopce nikad ne moramo imat posla a bankama, izgleda da su svi isti na kraju. Meni su se ovi zamjerili u nekoliko navrata pa sam ih zato mislila promijeniti, al sad kad citam sto pises, ni sama ne znam isplati li se. 🤔
A cula sam svasta i o ovim bankama di su mi frendice, zato i ne znam sta bi.
Dija85bas super da si Erste, imam pitanje, nevezano uz trudnocu, kako si zadovoljna tom bankom, ja zelim prebaciti primanja u neku drugu banku pa trazim opcije, trenutno sam u PBZ, ali vec sam imala nekoliko neugodnih situacija s njima. Imam frendice u ZABA-i i u Splitskoj banci, ali ne znam bi li u koju od tih presla.
Ja sam ti u erste već godinama i poprilično sam zadovoljna. Imam i net banking i mob banking i sve super funkcionira. Kod njih imam otvoren i tekući i žiro račun. Isto mi svaki mjesec pošalju na kučnu adresu mjesečni izvadak iako ja uvjek provjeravam na netu ili preko moba. Doduše do sada nisam tražila nikada nikakve kredite pa neznam kako im taj dio funkcionira, i isto tako sam stavila da ne mogu ići u minus
Sortiraj odgovore
Najstariji