Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    18. Lipanj 2018. 21:07

hortensia

Pozzz cure da se i ja javim…nama su se skomplicirali termini pregleda pa ce iduci biti tek iduci tjedan…6 tjedana razmak :-(( predugoo osobito zato jer se mrva jos ne javlja…znam da je o tome vec bilo rijeci ali ako netko vec nije napisao zanima me od vas kojima je prva trudnoca kada ste i kako taj prvi put osjetile bebicu..nestrpljiva saam!!!

Ne brini se. Ja sam prije 2, 2 i pol tjedna pocela osjecati bebu svaki dan. I bas je udarac. Ne znam kako da ti objasnim. Kad osjetis vjerujem da ces 100% znati da je to beba. Ima jos vremena.

Jelennnna
    18. Lipanj 2018. 21:33

hortensia

Pozzz cure da se i ja javim…nama su se skomplicirali termini pregleda pa ce iduci biti tek iduci tjedan…6 tjedana razmak :-(( predugoo osobito zato jer se mrva jos ne javlja…znam da je o tome vec bilo rijeci ali ako netko vec nije napisao zanima me od vas kojima je prva trudnoca kada ste i kako taj prvi put osjetile bebicu..nestrpljiva saam!!!

Nemas razloga brinuti. Ako ti je prva trudnoca prilicno kasnije se osjeti no kod svake iduce trudnoce. Ja sam prvi put s 16 tjedana osjetila no tek kad bi rukom malo jace stisnula trbuh nisko skroz uz stidnu kost. Osjetis kao da je mjehuric pod rukom. No meni je posteljica straga tako da ako ti je sprijeda ces jos morati cekati.
    A samostalne udarce bez da stavim ruku sam negdje s 21 tj osjetila. 

18. Lipanj 2018. 21:42

hortensia

Draga, tebi je prva beba, ovih dana ces ju pocet osjecat intenzivnije,  mozda si ju cak i osjetila pa nisi bila sigurna jel beba il probava (meni je trece dijete i u pocetku nisam sigurna bila ni sa jednim jel beba il probava!). Nemoj se brinuti toliko, kuzim da si nestrpljiva i da bi najradije uzv doma imala (ja sam tezi paranoik i dok nisam pocela osjecat udarce sam strepila prije svakog pregleda) 😊

joNNa
    18. Lipanj 2018. 21:48

Hortensia  meni je prva trudnoca i osjetila sam u 18 tjednu prve prave udarce bas osjetis razliku. Nemozes pogrijesiti. A sada mi se beba javlja jedno 5 puta na dan oko 5 min je znam osjetiti svaki put, cak i dok hodam. To mi super. Pocela sam snimati udarce mobitelom toliko se vec vidi  Predivno . Sigurna sm da ces ih uskoro osjetiti👣❤️

Nas_bebac
    18. Lipanj 2018. 22:28

Hortensia- i meni je prva beba ali meni je posteljica odiza pa svejedno nisam kuzila te 'baloncice' ali zato kada su u 20-21tt poceli pravi udarci bome ih nemožes fulat 😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    18. Lipanj 2018. 22:37

hortensia

Ja sam u 17 tjednu osjetila da sam bila sigurna da nisu crijeva prije 2-3 dana po prvi put guranje i onako više al osjetim možda 2 puta dnevno po 10-15 sec (mislim da 15 sec traje udarac nego koda se meškolji rasteže i kraj al sve opet s razmacima i to mi je malo 🙊), evo danas ujutro sam ležala sat vremena kad sam se probudila čekam čekam i ništa al sam malo popodne i evo sad prije par min me par puta pogurala nemogu reć da je udarac pravi , prijateljici je prva beba i osjetila je prvi put u 21 + 3 da je mogla reć sigurno nisu crijeva  tako da ne brini se  nismo svi isti 

Baby.nb1
    19. Lipanj 2018. 09:14

Jutro! Evo mi kafenisemo 😁 kad smo kod udaraca, sinoc je bio show... ono, doslovno mi je trbuh poskakivao, ko da klackalicu ima unutra 😂😂😂 muz je naravno umirao od smijeha, mene cak malo prepalo u jednom trenutku 😬 
    Muz se sprema na put, ide na tjedan dana kod svojih, iduci vikend mu brat krsti malecku. Tako da sam malo tuzna, ne zato jer sam sama, I tak kad radi sam sama po cijeli dan, ali ne volim kad mi je daleko 😭 ne znam kako one zene ciji muzevi rade na brodu ili negdje na terenu pa ih nema po nekoliko mjeseci...
    Vec me htio spakirati kod mojih, ali sam rekla da necu odmah danas, kad mi dosadi budem zvala tatu da dođe po mene. Ipak sam doma nekako najkomotnija, a oni isto rade, pa mi dođe na isto bila tu sama ili tamo... eto sad sam vam se malo pojadala...
    Dobra vijest je da je dosao nalaz od urina, sterilan je, nema bakterija. Mislim si koliko sam vode popila sad dok je vruce bilo vjerovatno sam ih kroz mokracu izbacila... 
    Kako ste mi vi? Kakvi su planovi?

url=https://lilypie.com]

Gold👑
    19. Lipanj 2018. 09:22

Baby.nb1

Jutro! Evo mi kafenisemo 😁 kad smo kod udaraca, sinoc je bio show… ono, doslovno mi je trbuh poskakivao, ko da klackalicu ima unutra 😂😂😂 muz je naravno umirao od smijeha, mene cak malo prepalo u jednom trenutku 😬
    Muz se sprema na put, ide na tjedan dana kod svojih, iduci vikend mu brat krsti malecku. Tako da sam malo tuzna, ne zato jer sam sama, I tak kad radi sam sama po cijeli dan, ali ne volim kad mi je daleko 😭 ne znam kako one zene ciji muzevi rade na brodu ili negdje na terenu pa ih nema po nekoliko mjeseci…
    Vec me htio spakirati kod mojih, ali sam rekla da necu odmah danas, kad mi dosadi budem zvala tatu da dođe po mene. Ipak sam doma nekako najkomotnija, a oni isto rade, pa mi dođe na isto bila tu sama ili tamo… eto sad sam vam se malo pojadala…
    Dobra vijest je da je dosao nalaz od urina, sterilan je, nema bakterija. Mislim si koliko sam vode popila sad dok je vruce bilo vjerovatno sam ih kroz mokracu izbacila…

Dobro jutro 
    Super za nalaz 🎉
    I ja pijem kavicu, vrijeme jako vjetrovito, nista se nece moc vani radit tako da cu vjerovatno provest dan u kuci ako se ne smiri vjetar 🤨
    Znam kako ti je, moj dragi 7 mjeseci nije kuci  a i ovih 5 kad dode uvijek ima nekog posla al dobro, sve to radi zbog nas, a i radimo na tome da se nesto promjeni pa da ipak vise budemo skupa ☺️

Dija85
    19. Lipanj 2018. 09:28

Baby.nb1

Jutro! Evo mi kafenisemo 😁 kad smo kod udaraca, sinoc je bio show… ono, doslovno mi je trbuh poskakivao, ko da klackalicu ima unutra 😂😂😂 muz je naravno umirao od smijeha, mene cak malo prepalo u jednom trenutku 😬
    Muz se sprema na put, ide na tjedan dana kod svojih, iduci vikend mu brat krsti malecku. Tako da sam malo tuzna, ne zato jer sam sama, I tak kad radi sam sama po cijeli dan, ali ne volim kad mi je daleko 😭 ne znam kako one zene ciji muzevi rade na brodu ili negdje na terenu pa ih nema po nekoliko mjeseci…
    Vec me htio spakirati kod mojih, ali sam rekla da necu odmah danas, kad mi dosadi budem zvala tatu da dođe po mene. Ipak sam doma nekako najkomotnija, a oni isto rade, pa mi dođe na isto bila tu sama ili tamo… eto sad sam vam se malo pojadala…
    Dobra vijest je da je dosao nalaz od urina, sterilan je, nema bakterija. Mislim si koliko sam vode popila sad dok je vruce bilo vjerovatno sam ih kroz mokracu izbacila…

Jutro! Ma proći će ti to brzo, koliko god ja volim da je m kod kuce nekada volim biti i sama. 😁 pa uživaj, ispuni si dane, kuhaj nešto novo, šetaj, čitaj..
    Ja evo doručkujem pa ću se spremiti i idem do grada na bankomat vidjeti da li je sjela naknada. Mene već tri noći budi oštra bol u desnom kuku. Znam da je normalno i da se širim ali uhvatim se kako jaučem po noći. Baš jako boli..

mimmyx
    19. Lipanj 2018. 10:26

Jutro curke, mi se bacili na dorucak 😃
    Imam pitanjce ,zna koja mozda kako za djecji doplatak ? Prva mi beba a nemam pojma kak to ide ... Se dobi kad se beba rodi il?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.