Meni je isto u 20. tjednu rekao da je na zadak ali da to apsolutno nista sada ne znaci. A za cerviks (tj cervikometriju) mi je dr rekla da se radi od 22-26 tjedna i da ce mi raditi na iducem pregledu. Lea, pogledaj si u trudnickoj mozda pise ali ako ti nisu nis rekli vjerojatno je sve u redu.
Prekrasne bušice😍😍
Teta, super za ogtt! Nadam se da će i moj biti barem u dozvoljenim granicama.
Nas_bebac, ni meni još nisu sjele komplikacije.
Hej cure dali je kojoj uplacena komplikacija tj otp banka?
Samo brzinski da odgovorim, poslije ću ostalo komentirati :)
Nas_bebac, nisu ni meni sjele, računam da će sutra. Meni su rekli otprilike 20.u mjesecu.
Lea1202 - ni meni nije nikad nis rekla.. Al meni nije nikad ni rekla koliki je cerviks ni veličina bebe nista… Pa sada neznam do čega je dal do gin ili? Boo
Pa kako to da su tako škrti sa informacijama?!
Nisam možda mjerodavna jel trudnocu vodim privatno, no frendica koja vodi kod soc.ginekologa isto uredno svaki put dobije mjere djeteta, kaže ti kolika je dužina cerviksa, kakvo je ušće, jel T obliki ili neki drugi; kako je posteljica smjestena i naravno kako je beba okrenuta.
Moja curka je isto na zadak zadnji put bila, no ja točno osjetim da se ona rotira. Jučer me skoro pa ispod desne sise lupala ko luda :D A i doktor mi kaze da ona još ima ohoho mjesta do nekih 35 tjedana, a da cak i kasnije pred sam porod se znaju okrenut :)
tako da mislim da jos uvijek rano govorit o polozaju bebe za porod.
Ako i je upisala ja ne kuzim njen rukopis ja nemogu procitat jedno slovo 🤣🤣
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Frendica mi radi u banci i bas je pricala da je danas neka zena dosla vikat di su njeni novci i zasto joj komplikacije nisu sjele, tako da izgleda da nisu danas sjele kad su ljudi tako ljuti bili…ali ja nisam na bolovanju pa nisam pouzdan izvor
Ma šta viču na jadne ljudo ko da je bankar kriv da uplata nije sjela jaoo jaooo 😣😣 nisu nikome valjda da ce sutra boo cemo vidit 😊😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Frendica mi radi u banci i bas je pricala da je danas neka zena dosla vikat di su njeni novci i zasto joj komplikacije nisu sjele, tako da izgleda da nisu danas sjele kad su ljudi tako ljuti bili…ali ja nisam na bolovanju pa nisam pouzdan izvor
Ma šta viču na jadne ljudo ko da je bankar kriv da uplata nije sjela jaoo jaooo 😣😣 nisu nikome valjda da ce sutra boo cemo vidit 😊😊
Valjda su ocekivali jadni da ce im bit danas, pa se moraju na nekome iskalit, dozive radnici u banci stvarno svasta, ja sam se iznenadila koliko se deru na njih. Bas smo na kavi bile pa mi je pricala za tu zenu danas, ali kaze da je najgore onih dana kad su isplate mirovina.
Zaboravila sam koja je sto napisala po imenu, ali super za 4D, bas ste se lijepo podruzili 😊
Meni je 4d definitivno jedna od najdrazih dogodovstina u ovoj trudnoci. Vidjela sam to malo liceko, vidjela muza ozarenog od srece kad je cuo srceko I saznao da cemo dobiti sina. Mi smo platili 550kn u suncu, ali sto se mene tice vrijedilo je svake kune.
Kao sto je netko rekao, prerano je za polozaje. Pa ja imam osjecaj da se moj malisa okrene 5 puta dnevno za 360° mozda da ti provjeri.na obicnom uzv kako se postavio, pa ako je na zadak nista, a ako se slucajno okrene moze ukljucit 4D
Naknada nije sjela, znam da mi je rekla teta u hzzo između 18. I 20.
A vidi rukopisa 😂😂 pitala sam nedavno sogicu jel ih to jos na faksu uce ruzno pisati, al veli da ne. Tako da, mame ako necije dijete ruzno pise, mozda pokazuje tendencije prema medicini 😂😂😂 iako kad slusam njene price I kako se prema njima odnose, ne znam zasto bi to itko htio
url=https://lilypie.com]
Pozzz cure da se i ja javim...nama su se skomplicirali termini pregleda pa ce iduci biti tek iduci tjedan...6 tjedana razmak :-(( predugoo osobito zato jer se mrva jos ne javlja...znam da je o tome vec bilo rijeci ali ako netko vec nije napisao zanima me od vas kojima je prva trudnoca kada ste i kako taj prvi put osjetile bebicu..nestrpljiva saam!!!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Meni je isto bebach okrenut put organa zadnji put bio. Na predzadnjem pregledu dosta je organe gledala i objasnjavala mi te cekali da uslika ga. Slika je presmijesna - samo se kraljeznica vidi. Hahhha. I kad mi ju je dala kaze a evo da imate za uspomenu, vidite kako mu je kraljeznica super razvijena. XD
Muz je zakljucia da izgleda ka kostur od ribe.
Ja necu na 4 d, detaljno mi ona objasni i prica dok gleda dio po dio pa nemam neki strah da se sta ne odvija dobro.
Slike mi 4da nisu toliko woow no dobije se i video u nekih kako sam cula. Malo mi je jedino zao radi tog videa. Sigurno da je lipo ga imat za uspomenu.
Pozzz cure da se i ja javim…nama su se skomplicirali termini pregleda pa ce iduci biti tek iduci tjedan…6 tjedana razmak :-(( predugoo osobito zato jer se mrva jos ne javlja…znam da je o tome vec bilo rijeci ali ako netko vec nije napisao zanima me od vas kojima je prva trudnoca kada ste i kako taj prvi put osjetile bebicu..nestrpljiva saam!!!
Ja sam krajem 17. tjedna, prva trudnoća. Ovisi gdje ti je posteljica, ako je sprijeda onda se kasnije osjete pokreti. Vjerojatno ces uskoro osjetiti, meni je samo najednom pocela beba lupati, tako rec preko noci :)
Sortiraj odgovore
Najstariji