U Splitu je 500kn privatno moja preko hzzo-a ga nema... I najbolje je ić od 22-24 tjedan a prosjek od 21. Do 27..inače.. Da se beba može dobro uhvatit.. Ovo za zadak i 4D prvi put čujem.. Po ton ispada da ti br može ni običan ultrazvuk radi a radi ga.. Ja idem radi anomaly scana žekim vidjet organe srce krvne žile i sve kako funkcionira.. Uspit da i dobijem koju sliku.. Inače koja bije bila na trudničkom tečaju savjetujem svakako pogotovo prvorotkinjama.. U Splitu ima 5 dana u klubu trudnica s tim što ima i po domovima zdravlja.. Pomoći će Vam sigurno.. Bilo je cura koje su mj. Dana do poroda i vidi se da pojma nemaju što je meni nepojmljivo uz toliko videa i informacija danas dostupnih
U Splitu je 500kn privatno moja preko hzzo-a ga nema… I najbolje je ić od 22-24 tjedan a prosjek od 21. Do 27..inače.. Da se beba može dobro uhvatit.. Ovo za zadak i 4D prvi put čujem.. Po ton ispada da ti br može ni običan ultrazvuk radi a radi ga.. Ja idem radi anomaly scana žekim vidjet organe srce krvne žile i sve kako funkcionira.. Uspit da i dobijem koju sliku.. Inače koja bije bila na trudničkom tečaju savjetujem svakako pogotovo prvorotkinjama.. U Splitu ima 5 dana u klubu trudnica s tim što ima i po domovima zdravlja.. Pomoći će Vam sigurno.. Bilo je cura koje su mj. Dana do poroda i vidi se da pojma nemaju što je meni nepojmljivo uz toliko videa i informacija danas dostupnih
Radi mi obican ultrazvuk.. ali je beba svaki put okrenuta guzicom prema ultrazvuku, pa nema smisla da dajem 400 kn na pregled a ne vidi ni lice ni prednju stranu. Nista. Tako je on rekao.. Nije rekao da ga ne moze napraviti nego da bi morali cekati da se okrene, pa da uhvati snimke lica i svega ostaloga bolje. A to bi trajalo oko 2 sata sve skupa..
Hej cure dali je kojoj uplacena komplikacija tj otp banka?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure kad su vam rekli kako je beba okrenuta tj jel na zadak ili nije? Ja sam trudna pet i pol mjeseci i nitko mi ništa ne govori ....
Lea1202 - ni meni nije nikad nis rekla.. Al meni nije nikad ni rekla koliki je cerviks ni veličina bebe nista... Pa sada neznam do čega je dal do gin ili? Boo
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure kad su vam rekli kako je beba okrenuta tj jel na zadak ili nije? Ja sam trudna pet i pol mjeseci i nitko mi ništa ne govori ….
Meni je zapisao u trudnicku da je na zadak 18.5 na pregledu, ali mi je to rekao jos u 4 mj. Znaci sa 3, 3 i pol mjeseca trudnoce mi je rekao. Rekao je da ce se okrenuti, ima vremena. Kod mene je i zbijen skroz gore u gornji dio trbuha ispod sisa, donji dio mi prazan kaze. Također kaze da ce se spustiti.
Lea1202 - ni meni nije nikad nis rekla.. Al meni nije nikad ni rekla koliki je cerviks ni veličina bebe nista… Pa sada neznam do čega je dal do gin ili? Boo
Pa kako to da su tako škrti sa informacijama?!
Nisam možda mjerodavna jel trudnocu vodim privatno, no frendica koja vodi kod soc.ginekologa isto uredno svaki put dobije mjere djeteta, kaže ti kolika je dužina cerviksa, kakvo je ušće, jel T obliki ili neki drugi; kako je posteljica smjestena i naravno kako je beba okrenuta.
Moja curka je isto na zadak zadnji put bila, no ja točno osjetim da se ona rotira. Jučer me skoro pa ispod desne sise lupala ko luda :D A i doktor mi kaze da ona još ima ohoho mjesta do nekih 35 tjedana, a da cak i kasnije pred sam porod se znaju okrenut :)
tako da mislim da jos uvijek rano govorit o polozaju bebe za porod.
U Splitu je 500kn privatno moja preko hzzo-a ga nema… I najbolje je ić od 22-24 tjedan a prosjek od 21. Do 27..inače.. Da se beba može dobro uhvatit.. Ovo za zadak i 4D prvi put čujem.. Po ton ispada da ti br može ni običan ultrazvuk radi a radi ga.. Ja idem radi anomaly scana žekim vidjet organe srce krvne žile i sve kako funkcionira.. Uspit da i dobijem koju sliku.. Inače koja bije bila na trudničkom tečaju savjetujem svakako pogotovo prvorotkinjama.. U Splitu ima 5 dana u klubu trudnica s tim što ima i po domovima zdravlja.. Pomoći će Vam sigurno.. Bilo je cura koje su mj. Dana do poroda i vidi se da pojma nemaju što je meni nepojmljivo uz toliko videa i informacija danas dostupnih
Radi mi obican ultrazvuk.. ali je beba svaki put okrenuta guzicom prema ultrazvuku, pa nema smisla da dajem 400 kn na pregled a ne vidi ni lice ni prednju stranu. Nista. Tako je on rekao.. Nije rekao da ga ne moze napraviti nego da bi morali cekati da se okrene, pa da uhvati snimke lica i svega ostaloga bolje. A to bi trajalo oko 2 sata sve skupa..
Ja sam bila u 22. tjednu na 4d, tj. anomaly scanu, sve smo vidjeli i pregledali, ali je posteljica sprijeda i beban je okrenut prema mojim ledima i uopce se nije htio pokazati, znaci, vidjeli smo mu samo straznju stranu glavice i leda, a sat vremena smo bili na uzv.
Tea, PlavaBorovnica, Baby nb.1 predivni trbuscici 😘
Teta bravo za odlican nalaz! 😘
Hej cure dali je kojoj uplacena komplikacija tj otp banka?
Frendica mi radi u banci i bas je pricala da je danas neka zena dosla vikat di su njeni novci i zasto joj komplikacije nisu sjele, tako da izgleda da nisu danas sjele kad su ljudi tako ljuti bili...ali ja nisam na bolovanju pa nisam pouzdan izvor
Sortiraj odgovore
Najstariji