Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2018. 11:28

christyy

Justme123 predobro- imaš trbušinu, rodiš i za tj dana kao da ništa nije bilo I ja bi tako. Koliko si kg dobila u prošlim trudnoćama?
    Baby.nb1 Tebi je termin par dana prije mene Baš ti je lijepi bušo :) stavim i ja slikicu ovaj tj. 

Mene su mnogi pitali di mi je trbuh, ne znam kak to tak brzo ode kod mene (ali ja ti vec u prva 3 mj dobijem 2 kg iz nekog razloga), dobila sam 14 ukupno u proslim trudnocama, oba puta, a sad cu dobiti vise jer sam prije tjedan dana bila na +6/7kg u 23tt, a i pocetna mi je kilaza bila malo veca nego s prvih 2. Nisam nakon niti jednog poroda vjezbala, ali sam nakon 4 mj s prvim djetetom i 6 mj s drugim bila na staroj kilazi i nosila staru odjecu od prije trudnoce, s tim da sam prvo dojila svega 3 mj, a drugo do punih 20mj i prestala sam jer sam trudna i pocelo me bolit jako (hocu rec da dojenje i ne igra neku ulogu, bar kod mene, u gubitku te tezine). 

Schinin vidim da su tvoja mala i moj mali svega tjedan,dana razlike, jel ti jos dojis, boli li tebe? Mene je pocelo negdje nakon 12 tjedana uzasno boljeti dojenje pa sam morala malog odviknuti jer sam jaukala dok je jadnicak pokusavao sisati.

18. Lipanj 2018. 13:33

Evo stigli nalazi ogtt-a:
    0min -- 4.1, 60min -- 6.7, 120min -- 4.8
    Prezadovoljna sam :D
    Cure, busice su vam predivne 

Ssanja
    18. Lipanj 2018. 14:29

Slikice su vam super, sve divno izgledate 😊😊
    Mi upravo sa pregleda, curica super napreduje, jedva smo je izmjerili jer nikako nije mirovala 😊😊 teska sam 1100 gr ❤, i počela je i kosica da nam raste... kaže da doktor da će imati vjerovatno puno kose čim već sad raste, a tu je na mene 😊 gledali smo se na 4D i mm i doktor kažu da ima moj nos i usta, a ja kažem pravo mamino dijete ❤
    Jedino će nam termin vjerovatno biti ranije 3 tjedna zbog pritiska, doktoru je bitno da prođe 35 tjedan i da već tad trebamo vidjeti šta ćemo i kako al za sad nek u tablici ostane prvobitni termin dok ne budemo sve znali

christyy
    18. Lipanj 2018. 14:41

Cure to na 4D idete privatno ili? I ja bi htjela ići i baš sam mislila pitat gin na sljedećem pregledu dal i on to ima ako ne da odem privatno. I u kojim tjednima je najbolje ići? 

Ssanja
    18. Lipanj 2018. 14:51

christyy ja inače idem privatno, i moj doktor mi je objasnio da 4D upali kad se beba fino okrene licem tako da se fino vidi, da ga nema potrebe paliti često jer realno sve što se vidi na 4D vidi se i na običnom ultrazvuku. Tako da ga je nama danas prvi put upalio, zaista se sve vidi puno bolje meni kao laiku, mada nas je curica zezala i taman kad on upali 4D ona je sakrivala lice rukicama. Ali ipak smo uspjeli napraviti nekoliko slika, a što se tiče cijene ne znam koliko to košta u odnosu na regularni pregled jer nama danas nije naplatio.

• Anđeo_
    18. Lipanj 2018. 15:20

Cure buše su vam prekrasne ❤
    PlavaBorovnica- pre fora fotke 😂 kad sam ih vidla onda sam stala i gledala kolko još mora narast da si ne vidim prste 😬🙊
    Evo ja sam došla s plaže okrenula meso pročitala vas malo i sad idem nazad ležim u debelom hladu i uživam 😍😊

• Anđeo_
    18. Lipanj 2018. 15:22

Ssanja- bravo za pregled pa to je prva curka već, da nama je taj 4D puno bolji bolje vidimo al mislim da je doktorima isto 😂

christyy
    18. Lipanj 2018. 15:30

Ssanja hvala na odgovoru. Pitat ću ja svog dal ima to, ako ne otići ću privatno. I ja bi htjela fotkicu di se beba tako lijepo vidi 

Nas_bebac
    18. Lipanj 2018. 15:38

I ja se premišljam oko 4D nisam sigurna stvarno kazu da to skodi bebicama sada neznam.. Neznam ni dali cu imat jos kakav uz do kraja jaooo ja u četvrtak ulazim u 3. Tromjesečje uff mislim da postajem sve svijesnija toga da kraj je preblizuuu... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dija85
    18. Lipanj 2018. 15:45

Ja sam htjela ici na 4d ali mislim da sam se predomislila.. pošto je beba na zadak, rekao mi je doktor da ce mi trebati poseban termin, da cemo se morati namjestati i šetati da ju/ga možemo vidjeti i da ce samo to namještanje trajati sat vremena. Kad sam ga pitala sto imam od toga rekao je samo lijepu uspomenu. Kod mene je 400 kn. Tako da mislim da neću ići.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.