Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    17. Lipanj 2018. 18:42

Žemske, imam pitanjce😊
    Imate li neki popis po kojem kupujete opremu i sve što vam treba za bebača ili kupujete "iz glave"? Ja sam tako u nekom strahu da ću nešto zaboraviti, a rado bi sve kupila sljedeći mjesec tako da sam mirna. Poslije eventualno neku sitnicu ili nešto što mi se svidi.

Baby.nb1
    17. Lipanj 2018. 19:07

Baby.k

Žemske, imam pitanjce😊
    Imate li neki popis po kojem kupujete opremu i sve što vam treba za bebača ili kupujete "iz glave"? Ja sam tako u nekom strahu da ću nešto zaboraviti, a rado bi sve kupila sljedeći mjesec tako da sam mirna. Poslije eventualno neku sitnicu ili nešto što mi se svidi.

Ja sam krenula s nekim opcenitim popisom svega sto bi trebali kupiti, za stan, ne samo za bebu. Jer znam da cu inace zaboraviti. Planirali smo otici u jedan veci soping pa uzeti sve. Za bebicu jos morat dobro proucit cega mi sve treba I koliko.

url=https://lilypie.com]

Isssa
    17. Lipanj 2018. 19:13

Hej klokanice, raspisale ste se o porodu i planu a ja ko tele 😂, nekak imam povjerenja u Petrovu, nadam se naj boljem 😊, zasada kak stvari stoje čeka me carski (mali je na zadak), od prvog dana je tako, nadam se da će se okrenuti, ali zasada se psihički pripremam za carski 😟, nisam nikad bila u bolnici osim u posjetama i neznam kaj me čeka 🤬
    Danas smo kupili kinderbet 😀😀😀😀, još su kolica ostala i to bi bilo sve za maloga od velikih stvari 😀

Ssanja
    17. Lipanj 2018. 19:26

Baby.k

Žemske, imam pitanjce😊

Ja sam napravila spisak svih potrebnih stvari i prvo kupila namještaj za sobicu, a nakon toga u kupovinu sve ostale opreme. Ono što mi se očekivano desilo je to da nisam uspjela da odlolim svim tim malenim stvarima i dosta toga na prvom mjestu robice sam kupila previše a neke stvari sam zaboravila, mada sam većinu kupila. Nakon toga sam doradila spisak i sad pomalo dokupljem stvari, obilazim radnje i kako šta kupim tako sredim spisak. Mada mi se u svakoj radnji desi da kupim i nešto što mi realno ne treba ali bude mi preslatko 😊 i da, definitivno sam postala svjesna koliko sve to košta 😁 

Baby.k
    17. Lipanj 2018. 20:20

Ja sam sad u razmišljanjima koje pelene uzeti, koju veličinu, koju kremu za guzu, trebaju li mi kupke i ulja, pa sebi koje uloške poslije poroda, gdje ću kupiti spavaćicu koja nije bapska, a da ne košta kao suho zlato. Možda sam otišla malo predaleko😂😂 a za ostalo sam već sve našla, samo ćemo sljedeći mj sve pokupovati.

Isssa
    17. Lipanj 2018. 20:45

Baby.k

Ja sam sad u razmišljanjima koje pelene uzeti, koju veličinu, koju kremu za guzu, trebaju li mi kupke i ulja, pa sebi koje uloške poslije poroda, gdje ću kupiti spavaćicu koja nije bapska, a da ne košta kao suho zlato. Možda sam otišla malo predaleko😂😂 a za ostalo sam već sve našla, samo ćemo sljedeći mj sve pokupovati.

Spavaćice probaj potražiti na placu, ja sam potpuno istu kao u mamanovi platila 70 kn, za dojenje baš sa bebačem naprijed 😀 ima na placu i po 50 kn

Looda_vila
    17. Lipanj 2018. 20:56

Evo cure s ovog foruma, imate dvije liste, priblizno su iste pa sad vidite.
    http://www.ringeraja.hr/forum/Dajanina_lista/m_2766/tm.htm
    Odlicna ideja kako iskoristit ostatak rizota😋 ajmeee sad mi se bas jede teleci rizot😑🤗🤗

Nas_bebac
    17. Lipanj 2018. 21:16

Hejj curee mu danas bili vidjet kolica ona šta se nude u trgovinama koje rade nedeljm 🙈🙈 i bas mi zapale za oko Bebetto vulcano jel zna neka dali su dobra? Jer u trgovinu su izgledala super... Teska jesu ali meni to nije bitno jer nemam stepenica pa ih necu ni nosit al izgledaju dosta sigurno... Pa ako koja zna visee plizz kazite i + i - jer ja vise neznam svega sam se nagledala i stvarno se ne mogu odlučiti 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.nb1
    17. Lipanj 2018. 21:18

Looda_vila super su liste, bas ti hvala. Za sad sam samo slikala, a budem proucila ovih dana. 

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    17. Lipanj 2018. 21:36

Baby.nb1

Looda_vila super su liste, bas ti hvala. Za sad sam samo slikala, a budem proucila ovih dana.

Ja sam si kopirala ovu drugu (opsirniju) listu u word, malo doradila i sad samo stavljam kvacice sto sam kupila/dobila/nabavila:)
    Ne volim gomilat stvari, a opet nekih sitnica se nebi opce sjetila 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.