Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    18. Lipanj 2018. 09:01

Jutroo curee 😊😊
    Tea686- ljepaa trudnicaa 🤩🤩
    Teta90 - sretnoo na OGTT-u
    Schinin- nisam naručivala preko wisha ja ali jest moja kuma kaze da je slicno ko ebay.. I kaze da je njoj doslo sve sta je narucila u 3 tjedna...
    PlavaBorovnica - nadam se da su noge sada uredu 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dija85
    18. Lipanj 2018. 09:17

Jutro! Tea lijepa si! Teta sretno na pregledu. 
    Ja sam naručivala s wisha, samo se mora paziti koja je krajnja cijena jer nekada za nesto pise 10 kn a ako izaberes.srugu boju i velicinu vec se cijena popne na 30-40 kn. Dobro čitati opis i pogledati cijenu dostave. Također pročitati recenzije odabaranog proizvoda. Ako ih ima. Ako vam nesto ne dodje u roku predviđenom za dostavu ili cak i ako ste krivo nesto narucili i dobili proizvod, a niste zadoboljne samo kontaktirate sluzbu za korisnike i vrate vam novce. Vecinom isti dan. Narucivala sam sitnice, tipa pribor za ribolov, maskice za mobitel, igračkicu za nećaka...

Jelennnna
    18. Lipanj 2018. 09:29

Schinin

Jelena

Ja sam isto iz Splita. Sva iskustva koja sam cula su ista kao sto i Mikica spominje. Zauzmu se zene za sebe i bebice, al oni su toliko na dane podkapacitirani da samo gledaju da vas odrade. Vas plan poroda nema sanse da ce ispostovat. Sve ovisi i do termina kad Vas trud uhvati i kakva je "navala".
    Za epiduralnu je npr teska borba jer ako je na carskom ili nekoj drugoj operaciji nema sanse da cete uspit dobit epiduralnu. Znam zena koje su imale vezu ka anesteziologa, i on opet ne bi im da epiduralnu jer je bija na nekoj drugoj operaciji. A ako je tu anesteziolog onda cete je dobit bez problema bez ikakve veze.

Slazem se s tim da je svaki porod jedinstven i da ne mozemo predvidjeti kako ce teci…
    To za epiduralnu i nema anesteziologa mi se cini, iskreno receno, puno puta kao izgovor i 

Zapravo za anesteziologa je stvarno takva situacija, jedan na sve odjele, ginekologija nema samo svog. Ima par dana je bas na vijestima  bilo ka da Split ceka diplomiranje od 6 anesteziologa na smjeru i ka da se nadaju da ce tit ostat u Splitu radit te da se nitko ne javlja im na natjecaje za to radno mjesto. 

Ja sam jednom slicnu situaciju imala na hitnoj ( kroz vikend mi se razvila upala bubrega iznenadno, od petka bez temperature sub i ned konstantno temp 41). Ugl na Firualama su mi ocaj bili, no koliko sam tad skuzila puna soba bila specijalizanata i oni upirali po nekim idiotskim pitanjima tipa jesan nedavno u Africi bila ili u tropskim zemljama. No eto isti dan su me obradili na Krizinama odmah i ostavili tamo u bolnici ( no sasvim slucajno sam od neke prolaznice saznala da se tamo odradjuju febrilna stanja) di sam imala stvarno odlicno iskustvo s doktorima i ostalim osobljem.

Sta se tice ginekologije ja preglede sve sad radim u bolnici ( ugl pocetak 4 mj imala neki rose iscjedak, ponavljajucu eserihiju i ima par god jedan spontani pa me moja poslala kod ove sad trenutne). Ugl ja sam s mojom doktoricom iznimno zadovoljna i stvarno kad ih vidis jure na sve strane i stalno su u nekom poslu. Opcenito i zene s kojima sam pricala zadovoljne su tretmanom (a vecina ih je i lezala ili su vec prije radjale). Mislim da nitko ne bi treba ic radjat s grcem i strahom unaprid da ce to bit koma na osnovu icijeg iskustva (osim ako su same lose imale), vec kao sta si i ti rekla zauzet se za sebe ali virovat u svoje tilo a i cili proces da je to prirodno. 

Jelennnna
    18. Lipanj 2018. 09:32

Jutro svima!. 
    Teta sretno na pregledu. 
    Ja sam se probudila s jakim grcevima u nogama. 
    Valjda ce se dan sta bolje odvit no sta je zapocea.

Nas_bebac
    18. Lipanj 2018. 09:39

Evo cure sta se grčeva tice ja naletila na članak
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/trikovi-protiv-grceva-u-nogama-6634?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=6634&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status
    Nadam se da će pomoc

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

PlavaBorovnica
    18. Lipanj 2018. 09:51

Dobro jutro svima!
    Vidjela sam jedan prekrasan trbuh! Tea686, pratimo se, mi smo kojih 3-4 dana razlike :)
    Teta, brzo će to proći, tost je konačni cilj :)
    Schinin, nisam dosad narucivala preko njih. Javi kakve su ti majice kad stignu, ako su dobre mozda se i ja odlucim.
    Kismet se isto puno reklamira, zgodne stvari na slikama, al ja vam ga ne bih preporucila. Ja se mislim narucit kupaci jednodijelni i majice s asosa. 
    Uh, prestale su noge nakon onih ponoćnih šetnj po kuhinji i ostalog. Željezo mi je uredno, kontrolirala sam ga pocetkom mjeseca, ono što mi je preostalo jest nikako ne izbaciti večernju šetnju.

Tea686
    18. Lipanj 2018. 09:56

hvala😊😁 Anđeo ja nisam nosila steznik ni poslije prvo ni drugog poroda, trbuh se sam vratio na svoje i to dosta brzo tako da dal steznik pomaže neznam😐 a što se noktiju tiče to je mliječni gel, moj najdraži mada ove imam već mjesec dana😁 još malo, mislim da ću ih skratit sad kad beba dođe...

christyy
    18. Lipanj 2018. 10:08

Tea686

hvala😊😁 Anđeo ja nisam nosila steznik ni poslije prvo ni drugog poroda, trbuh se sam vratio na svoje i to dosta brzo tako da dal steznik pomaže neznam😐 a što se noktiju tiče to je mliječni gel, moj najdraži mada ove imam već mjesec dana😁 još malo, mislim da ću ih skratit sad kad beba dođe…

Ja na noktima imam trajni lak- 90% uvijek crveni. Rekli su mi da ga za porod moram skinuti. i Sad moji nokti su tanji od papira i ne znam stvarno kako bi išta radila da skinem taj lak pa sam si namjeravala staviti tanki sloj prozirnog. Onak si mislim neće me valjda usred poroda vratiti doma da si odem skinuti lak .. Jel imala koja mama problema sa nalakiranim noktima?
    Što se tiče steznika ja ću si definitivno neki uzeti ali nemam pojma kakav. Pošto ga nikad nisam nosila niti ne znam koji da kupim i gdje tako da se za to još moram raspitati. 
    Curke oduševite me svaki put kad objavite slike trbuha  Moj isto iz dana u dan baš raste i bebač toliko lupa da ja stvarno mislim da on nikad ne odmara. Ak će tako biti i kad rodim jadna ja 

Tea686
    18. Lipanj 2018. 10:18

christyy moja frendica je na porodu imala gelirane nokte, sad nisam sigurna dal mliječne ili french i nisu joj ništa rekli, merkur.  Plava borovnica to je prva beba?☺ cura, dečko?

Gold👑
    18. Lipanj 2018. 10:25

Ja sam u prvoj t prije poroda skinula gel, katastrofa su bili, sad cu isto najvjerojatnije skinut trajni lak za svaki slucaj ... Meni je na nogama uvijek french a na rukama neka boja

Ovo je trenutna
    Ovo je trenutna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI