Evo cure sta se grčeva tice ja naletila na članak
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/trikovi-protiv-grceva-u-nogama-6634?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=6634&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status
Nadam se da će pomoc
Vjerojatno sam nekako krivo spavala. Sad mi je vec bolje.
Drugačije perspektive. Službeno si više ne vidim stopala. Zato ću kod pedikera sutra :) Evo, nije puni tjedan, al je 26. Doručak lubenica, lubenica i pita od jabuka.
Evo I nas sa 25, zaboravila sam staviti u subotu 😊
url=https://lilypie.com]
Drugačije perspektive. Službeno si više ne vidim stopala. Zato ću kod pedikera sutra :) Evo, nije puni tjedan, al je 26. Doručak lubenica, lubenica i pita od jabuka.
Hello curke, vidim busice u pokretu ☺ PlavaBorovnica , fkt velika busica , a sta se ja cudim kad ni ja sebi noge ne vidim vise😆
Sretno svima koje danas imaju pregled...😌
Ja jucer bila u kupnji kindaca za bebaca 😀 Kupili kindac i madrac u bubmari i to je to od velikog namjestaja za bebu , sad krajem 8. mj popunimo torbu za bebaca i mi brojimo do kraja ....😎
Christyy ja nisam imala gel, ali sam imala obican crveni lak i na rukama i na nogama na oba poroda i nista mi nisu rekli u vezi toga (osim toga sam prvo radala u carapicama jer je bio 2.mj) tako da mislim da ne rade probleme oko toga osim kad ides na carski (za bilo koju operaciju traze da nemas nista na noktima, koliko sam ja upucena).
Tea kako si ti fit trudnica, imas samo taj lijepi trbuscic naprijed
PlavaBorovnica moram priznat da si ni ja ne vidim stopala vise, a zaostajem koji tjedan za tobom. Super mi je ta slika iz druge perspektive 🙂
Schinin mozemo a Amazona narucivati, al vjerojatno placamo vise za dostavu, ja nisam narucivala, ali moj muz stalno neke gluposti narucuje (za fotic svoj ili komp...za hobije), s wisha je narucivala moja sestra i bila je zadovoljna, isto je rekla da je vrlo slicno ebayu i amazonu u pogledu cekanja na proizvod, ali da se njoj cini da ima povoljnijih stvari.
Andeo ja nisam nosila steznik jer su nam u bolnici, dan ili dva nakon poroda, dosle dvije fizijatrice koje su nam pregledavale tebusnu stijenku i svakoj ponaosob rekle treba li ili ne nositi steznik i meni su rekle da ni slucajno nek ne nosim jer nemam dijastazu i da bi mi samo odmogao (bolnica sv.duh 2014. i 2016.godina). I moram ti reci da se meni trbuh vratio u pocetno stanje nekih tjedan dana nakon poroda i nije se ni vidjelo da sam trudna bila (po trbuhu, na guzici se vidlo jos neko vrijeme da sam s kilama u plusu)
Hej cure, bas vam rastu busice. 😁 meni se nekako cini da je moja puno nize od vasih 😕
Meni je danas punih 27 tjedana, tako da se pridruzujem curama u 3.tromjesecju😄
Justme123 predobro- imaš trbušinu, rodiš i za tj dana kao da ništa nije bilo I ja bi tako. Koliko si kg dobila u prošlim trudnoćama?
Baby.nb1 Tebi je termin par dana prije mene Baš ti je lijepi bušo :) stavim i ja slikicu ovaj tj. sa punih 25. Prošli sam tjedan preskočila
lijepe bušice😊 PlavaBorovnica prefora😁😊 Rorry čestitam na ulasku u 3. tromjesečje😊🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji