Moj porod prije 2 godine u Splitu, znaci prvi.Zaprimljena navecer,otvorena par prstiju.Kao nece prije jutra ali primit cemo vas.Kroz noc stali trudovi,ujutro ti daje drip.Rodila za dva sata.tko te sta pita?Koji plan poroda? Ha ha.Realnost je drukcija.Boze ti hvala jedino na starijim,iskusnim lijecnicima.Drip je bolio.Epiziotomija.Sivanje.Pjevaj sto bi ti htjela.Ti sama.Njih deset.Ali bogu hvala brzo gotovo.Za tri mjeseca ponovno.Potpisat cu da opet dobro prode.
Zao mi je sto si tako prosla ali zasto bi ovaj put opet tako? Nisu oni svetinje niti najpametniji ljudi na svijetu. Vide ako sutis i trpis da te mogu maltretirati. Postavi se za sebe i svoje djete. Meni je drugi porod i boravak u bolnici bio 100 puta bolji upravo zato jer nisam dala na sebe. Cak sam razmisljala da odem u Vinogradsku radati drugog ali hvala Bogu da nisam. Jer jedva sam stigla do sv Duha a zivim pjesice 10 minuta od bolnice autom 2 min. Bas kako je schanin rekla ne smijemo dati na sebe. Drzim ti fige da ovaj porod bude u lijepom sjecanju ☺
Moj porod prije 2 godine u Splitu, znaci prvi.Zaprimljena navecer,otvorena par prstiju.Kao nece prije jutra ali primit cemo vas.Kroz noc stali trudovi,ujutro ti daje drip.Rodila za dva sata.tko te sta pita?Koji
Zao mi je sto si tako prosla ali zasto bi ovaj put opet tako? Nisu oni svetinje niti najpametniji ljudi na svijetu. Vide
Ja sam isto iz Splita. Sva iskustva koja sam cula su ista kao sto i Mikica spominje. Zauzmu se zene za sebe i bebice, al oni su toliko na dane podkapacitirani da samo gledaju da vas odrade. Vas plan poroda nema sanse da ce ispostovat. Sve ovisi i do termina kad Vas trud uhvati i kakva je "navala".
Za epiduralnu je npr teska borba jer ako je na carskom ili nekoj drugoj operaciji nema sanse da cete uspit dobit epiduralnu. Znam zena koje su imale vezu ka anesteziologa, i on opet ne bi im da epiduralnu jer je bija na nekoj drugoj operaciji. A ako je tu anesteziolog onda cete je dobit bez problema bez ikakve veze.
Al vodimo se tim da je svaki porod jedinstven, nema smisla slusat tudja iskustva. Sve se to moze odvit na sto nacina. Evo neki dan sam cula od prvorotkinje jedne da je porod bio skroz ok i da je prilicno brzo rodila.
Ja osobno jedino mislim ic sta kasnije u bolnicu kad me trudovi uhvate (osim ako ne pukne vodenjak) jer ako odmah krenem sigurno ce mi uvaljivat drip.
TAKO JE.JOS JE BILO SUPER JER JE TRAJALO SAMO DVA SATA.A NE ZNAN KO TO IZDRZI CILI DAN I NOC.
Da li je koja bila na 4D kod dr. Poljaka u Splitu da napiše kakav je.. Jel pričljiv? Slažem se sve sa garavušom.. Ne želin rezanje jer sam imala letz konizaciju gdje me takbuo izvana i to je taaaako dugo zarastalo i toliko dugo sam imala problem za odnos ovaj puta me taknit dolje nitko neće osim rukama.. To za međicu su nam savjetovali na tečaju da krenemo od 35.tog tjedna masirat i da to babice rade na porodu.. Pa ćemo vidjet kad za to dođe vrijeme
Ja kod njega vodim trudnocu, prije 10ak dana smo bili na pregledu i upalio nam je 4d ali je Bruna jako nisko i nije se bas savrseno vidjelo pa je bio nezadovoljan, iako nam je sve pokazao. Cak je zijevala u datom trenutku. Dragom je sve objasnjavao, brojali prstice, gledali rebra, oci, nosic...ma sve
Ima moju definitivnu preporuku!
Eto stoji mi ovo i kad stisnem na link taj tek onda se slika pokaže 🙄😏 baš sam anti talent
Ako misliš na lilypie, evo pomoći 😉
Ako znaš doći do ovog dijela Edit, odaberi forums, i kao što vidiš na ovoj slici pseudohtml, i taj link kopiraj u svoj potpis na klokanici.
Naravno da mi nije uspijevalo kad sam isla na Websites a ne forum eee pamet, hvala ti na pomoći ❤
Schinin- ma kakvo pametovanje meni pomaže a ne da još mislim da mi pametuješ a mislim da tako i ostale cure misle.. samo ti piši ako ti se da razmišljala sam već o nekim stvarima najviše rezanju i rekla sam da ću reć da me ne režu al de ti znaj oce mi to u tom trenutku past na pamet, zato mi je vrh ova rečenica šta si napisala :vodite na porod nekog s kim ste tijek poroda i vaše želje dogovorili... TO JE RIJEŠENJE DRAGOM CU ZALJEPIT NA ČELO NEMA REZANAJA 😂😂..
Moju prijateljicu su zarezali i zašili tako da su joj suze išle tijekom sexa 4 mj nakon poroda i onda je rekla možda nisam dosta čekala pa je čekala još mjesec dana i veli pakao svaki put, kako je vidla da to ne vodi nigdje išla je nedavno privatniku na neke korekcije i kaže sad je super kako treba bit al bome da je dosta platila i da bi i duplo da je morala jel ono nije bilo za izdržat... Dalje detalje nisam ispitivala tako da neznam više ništa
Eto stoji mi ovo i kad stisnem na link taj tek onda se slika pokaže 🙄😏 baš sam anti talent
Ako misliš na lilypie, evo pomoći 😉
Ako znaš doći do ovog dijela Edit, odaberi forums, i kao što vidiš na ovoj slici pseudohtml, i taj link kopiraj u svoj potpis na klokanici.
Naravno da mi nije uspijevalo kad sam isla na Websites a ne forum eee pamet, hvala ti na pomoći ❤
Ma nema na čemu 😘
Curke cisto da podijelim s vama, jer cu kasnije sigurno zaboraviti. Uglavnom, ostalo mi od jucer teleceg rizota pa sam si danas mislila sta s tim. Ne volim ga podgrijavat jer ta riza popije sav saft I kad je tek kuhan, a kamo li iduci dan. I nasla recept za talijanske arancine. Dodala u rizoto jaje I krusnih mrvica, promijesala, ostavila malo u frizideru I onda oblikovala loptice (s tim da sam u sredinu stavljala po komadic sira), onda to panirala normalno brasno, jaja, prezle I przila u ulju ko pohano meso. Uz to malo kupus salate I umaka po izboru. Meni je bilo fino, muza bas nije odusevilo, al eto. Ako vam ostane rize ili rizota, bolje nego baciti.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji