Garavusa čestitke na
Petrapp i tebi na
Bome ste me uplašile s tim pričama s poroda.. znam da je to tako, nije me uopće strah trudova, ssmo tog rezanja. Tog se panično bojim... ne znam da li ima kakve veze ali dosta sam uska pa hm.. dolje jel.. 😁 pa me još više strah...ali kako bude biti će. Iz mene mora izaći 😂
Dobro jutro
Baby.k zgodna i lijepi trbuscic 🤗
Looda_vila meni je na porodu sestra koja je bila cijelo vrijeme davala vodu, i to mi nije davala sama da pijem vec mi je bas ona davala na usta, bas lijepo od nje, meni bi vjerovatno casa ispala iz ruke da sam sama isla piti...
Petrapp2605- bravo za pregled čestitam na curki ❤
Baby.k- nemogu ti pomoć ja danas kuham NIŠTA 😬😬😂 pripreme za more su u tijeku dragi radi do 18h pa ćemo kod mame papat prije puta (hvala joooj ❤)
Išla sam u ljekarnu po nešto za komarace jel i tu me jedu a kamoli na moru 😑 teta u ljekarni mi je preporučila nešto kaže to smijem pa sam išla googlat po sastojcima i piše na sastojcima ulje citronele i paprene metvice a pročitala upravo da se treba izbjegavati u trudnoći i sad neznam ni sama 🤔🤔...
Pozdrav cure!
Baby.k lijep trbuh danas spremam juhu, pohano meso, mladi krumpir i uz to rajčicu i krastavce..
Garavusa i petrapp čestitke..
Vidim da je tema porod...nemojte paničariti..nekako kako to brzo dođe, još brže i prođe.
Nemogu reći da ne boli..ja san stariju rodila bez epiduralne i bez dripa..trudovi su trajali 25 sati i bila rezana jer je ona bila velika(rez skoro nisam ni osjetila, a šivanje..malo se osjeti, vjerojatno je sa anestezijom manje bolno..) drugu curu rodila na carski, ali svejedno bi još 15 puta radije rodila prirodnim putem.
Tko namjerava roditi u Puli i petrovoj preporučam..ja sam bila zadovoljna i s jednim i drugim rodilištem.
Pozdrav cure. Ja sam preskocila ove price s poroda, nisam jos spremna za to 😄
Ja sam nocas jako lose spavala, bas me probava mucila 😕 a od jutra me cura boksa nenormalno.
Kakve vi planove imate za vikend?
Pozdrav cure. Ja sam preskocila ove price s poroda, nisam jos spremna za to 😄
Ja sam nocas jako lose spavala, bas me probava mucila 😕 a od jutra me cura boksa nenormalno.
Kakve vi planove imate za vikend?
Hvala žemske❤
Za ručak sam kupila šampinjone i jaja, to mi je brzo gotovo, nekakvu salaticu uz to i dobro. Ionako nemam neki pretjerani apetit😊
Eto stoji mi ovo i kad stisnem na link taj tek onda se slika pokaže 🙄😏 baš sam anti talent
Sortiraj odgovore
Najstariji