Ja sam 24+9 nadam se da nije previse... Jedem stvarno puno i brine me kak ce to do kraja...😅
Bok cure! Cekam m da dodje s posla da ručamo.. napisala sam vam kako sam imala 4 kile vise u pon na pregledu. Jucer sam, od muke, isla vagati svoj ogrtač u kojem sam bila na vagi kod ginekologa jer je m rekao da on sigurno ima vise od kile i da se ne sekiram. Ima 1018 kg.😂😂 morala sam pojesti jednu napolitanku jer smo se kladili. 🤦♀️🤷♀️
Sjedimo mi u pon nakon pregleda vani i pita me on sto je? Ja kazem nista... zbunjena sam. Vec dva mj se bebi obracamo sa Marin ovo Marin ono. Mamin i tatin sin. A sad usutili obadvoje, vidim da je i on zbunjen. Navikli smo se da je decko a sad ne znamo. Da sam znala da ce biti ovako ne bih ni pitala za spol. Pa neka bude iznenadjenje. Da ne mislite da nam je krivo ako je cura, naravno da nije, tata je ionako htjeo princezu. Samo smo ostali malo zbunjeni. Sad ga/ju zovemo samo beba 😄
Bok cure! Cekam m da dodje s posla da ručamo.. napisala sam vam kako sam imala 4 kile vise u pon na pregledu. Jucer sam, od muke, isla vagati svoj ogrtač u kojem sam bila na vagi kod ginekologa jer je m rekao da on sigurno ima vise od kile i da se ne sekiram. Ima 1018 kg.😂😂 morala sam pojesti jednu napolitanku jer smo se kladili. 🤦♀️🤷♀️
Sjedimo mi u pon nakon pregleda vani i pita me on sto je? Ja kazem nista… zbunjena sam. Vec dva mj se bebi obracamo sa Marin ovo Marin ono. Mamin i tatin sin. A sad usutili obadvoje, vidim da je i on zbunjen. Navikli smo se da je decko a sad ne znamo. Da sam znala da ce biti ovako ne bih ni pitala za spol. Pa neka bude iznenadjenje. Da ne mislite da nam je krivo ako je cura, naravno da nije, tata je ionako htjeo princezu. Samo smo ostali malo zbunjeni. Sad ga/ju zovemo samo beba 😄
Mi smo saznali prije mjesec dana da je dečko. Moj muž je odmah odabrao ime Samuel... Nije bilo ni čudo da je dečko jer su kod mene i kod njega samo dečkići , makar bi se jedna mala princeza dobro uklapala...
Sjedimo mi u pon nakon pregleda vani i pita me on sto je? Ja kazem nista… zbunjena sam. Vec dva mj se bebi obracamo sa Marin ovo Marin ono. Mamin i tatin sin. A sad usutili obadvoje, vidim da je i on zbunjen. Navikli smo se da je decko a sad ne znamo. Da sam znala da ce biti ovako ne bih ni pitala za spol. Pa neka bude iznenadjenje. Da ne mislite da nam je krivo ako je cura, naravno da nije, tata je ionako htjeo princezu. Samo smo ostali malo zbunjeni. Sad ga/ju zovemo samo beba 😄
Mi smo saznali prije mjesec dana da je dečko. Moj muž je odmah odabrao ime Samuel… Nije bilo ni čudo da je dečko jer su kod mene i kod njega samo dečkići , makar bi se jedna mala princeza dobro uklapala…
I kod mene su, starija ima dva, a mlađa tri sina. Curica nema. Pa su svi čekali mene. 😆 ali ništa jos ionako nije sigurno. Samo da bude sve ok i da bude zdravo
Moja svekrva 4 sina ima i nadala se unučici ali opet dečko... I ja kažem bitno da je zdravo ... A od moga muža djed je imamo 12 komada i svi dečki samo 2 cure tako da...
https://lmtf.lilypie.com/NZmvp2.png
Ja sam išla na Nifty plus i tako sam i saznala da je cura, a sad mi je na prošlom pregledu rekla da je dečko 😂😂😂 ja i dragi se zezamo zamisli Nika Nika ili Lea ono rodi se Niko ili Leo 🤣 al sumljam da je Nifty pogriješio. U zadnjih par dana je zovemo Nika pitam ja njega jučer kad smo bili kod moje mame šta si odustao od imena Lea veli on KAD SE NAVIKLA DA JU ZOVEMO NIKA!!! Moja mama gleda zbunjeno u njega i pita ko se naviknuo kaže ona mrtav hladan paaaaa BEBAAA mi smo umrle od smijeha
Dann cure sada sam se sjetila da mi je patronazna dala jos nesto korisno je bar za prvu ruke da ne kupujemo nepotrebno 😊😊😊pa evo 😊

👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Dann cure sada sam se sjetila da mi je patronazna dala jos nesto korisno je bar za prvu ruke da ne kupujemo nepotrebno 😊😊😊pa evo 😊

E super, hvala ti :)
Justme123 onda se mozda i sretnemo 🤔 meni je termin 5.11 ali ja racunam da cu barem 2 tjedna ranije, tako sam barem decke.
Garavusa005ma da? ☺☺ mi smo se dvoumili izmedu Aria Pia ili Aurora Malia, ja sam vise za drugo ime a muz za prvo pa sam mu popustila ovaj put 😂
Lakse mi je sad kad vidim da ni vi niste u nekoj ful pripremi jos 🙈
Jao i Malia sam htjela ali sam onda saznala da moj bratić s kojim ne razgovaram već godinama isto ima kćerku Maliu tako da je zato otpalo.
jutro cure :) jao kad vidim da vas ima koje se baš ne se*ate pomislim da mi onda nismo normalni jer mi se baš redovno, kao i prije trudnoćebebi ne može naštetiti niti ona zna šta se događa, pa ako ginekolog nije striktno zabranio ne vidim razloga zašto ne…
Ja bi, dragi neće😂😂
I moj ima paranoje. Nikako mu objasniti da i mama ima svoje potrebe :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji