Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    12. Lipanj 2018. 12:04

Pozdrav cure, evo da i ja nabacim koji komentar 😀
    Kod nas patronažna ne dolazi prije poroda, prvi put čujem tako nešto 😎
    Oko cijepljenja nisam nikad dvoumila, cijepiti ćemo bebača za sve šta se može cijepiti, i ono šta se plaća ekstra, zašto da ne zaštitim dijete ako imam tu mogućnost. 
    Koliko ja znam u ZG nema trudničkih tečajeva niti u bolnicama u 7 i 8 mj, godišnji odmori su 😀
    Danas sam bila na sv.Duhu ujutro, baš je trudnica sa torbom dolazila, i mislim si ja kak ćemo i mi ubrzo tako 🙈, ajmeeeee 😎

Elza
    12. Lipanj 2018. 12:11

Isssa

Pozdrav cure, evo da i ja nabacim koji komentar 😀
    Kod nas patronažna ne dolazi prije poroda, prvi put čujem tako nešto 😎
    Oko cijepljenja nisam nikad dvoumila, cijepiti ćemo bebača za sve šta se može cijepiti, i ono šta se plaća ekstra, zašto da ne zaštitim dijete ako imam tu mogućnost.
    Koliko ja znam u ZG nema trudničkih tečajeva niti u bolnicama u 7 i 8 mj, godišnji odmori su 😀
    Danas sam bila na sv.Duhu ujutro, baš je trudnica sa torbom dolazila, i mislim si ja kak ćemo i mi ubrzo tako 🙈, ajmeeeee 😎

Ti stvarno hoćeš brzo kao i ta trudnica jer si već 27 tjedan hehe :D
    Kad brojiš po tjednima čini se jako puno, ali kad gledaš da je lipanj već na pola, pa srpanj i kolovoz i onda još malo i etooooo :D

Baby.nb1
    12. Lipanj 2018. 12:17

Delilah sad ozezi po slatkom I za nas koje ne smijemo 😂😂 

Cure sta smo na kraju zakljucile za vinogradsku? Ne treba tecaj da bi muz bio prisutan?
    A za patronaznu I mene iznenadilo ovo da dolazi prije poroda. Sad kad mi samo pozvoni jedan dan 😂😂😂

Popila sam jucer s frendicom kavu I bas mi komentira kako puno trudnica ima. Radi u shopping centru I veli da su ih u kratko vrijeme 20 izbrojale da su prosle ispred ducana 😊😊
    A ja koju god vidim, razmisljam jel koja od klokanica 😂

url=https://lilypie.com]

christyy
    12. Lipanj 2018. 12:35

Isssa ti si tu među prvima tako da tebe to još malo i čeka. Jaoo kako vrijeme brzo letii 
    Baby.nb1 tako i ja hahaha kad vidim neku trudnicu odmah mi je u glavi možda je to neka curka sa foruma 

• anusha
    12. Lipanj 2018. 12:43

Cijepljenje - naravno!!! Meni nisu jasni ti roditelji koji misle da su pametniji od medicine. Kada ima dijete dobije xy upalu - zašto tada idu doktoru po antibiotike jer svaki lijek ima puno nuspojava? Pa i obični andol mi može naštetiti! Neka onda vode djecu homeopatima i sličnima ako ne vjeruju u zapadnu medicinu u tolikoj mjeri da ugrožavaju svoje dijete. A ovo o izumrlim bolestima - izumrla su jer su se cijepljenja provodila kontinuirano, ako se prekine, nestaje grupni imunitet i opet će doći do njihove pojave. Nisam znanstvenik ali vjerujem medicini. Da ne vjerujem, me bih ni vodila trudnoću kod ginekologa i rodila bih doma ili obješena za neko drvo u šumi kao majmunica. 

Isssa
    12. Lipanj 2018. 12:43

christyy

Isssa ti si tu među prvima tako da tebe to još malo i čeka. Jaoo kako vrijeme brzo letiiBaby.nb1 tako i ja hahaha kad vidim neku trudnicu odmah mi je u glavi možda je to neka curka sa foruma

Daaaa, proletilo mi je vrijeme, još kad mi je ginekologica rekla da očekujem krajem 8 mj porod panika me čopila 🙈, pa to može biti za 2 mj, ajmeeeee

12. Lipanj 2018. 12:46

Isssa i protiv vodenih kozica si mislila cijepiti? Zanima me jer moji ih JOS UVIJEK nisu preboljeli pa se premisljam, nitko u vrticu nije protiv njih cijepljen, ali ih je dosta prebolilo u ranoj dobi (ne znam kako su se moji izvukli!). Schinin gore kod vas je to obavezno cjepivo, za kozice, jel da?

Endzrue
    12. Lipanj 2018. 13:11
    Evo ko nije nacional pogledao malo objašnjenja čemu panika od dječje bolesti..
    Evo ko nije nacional pogledao malo objašnjenja čemu panika od dječje bolesti..

Ugl ja neću cijepit niti u rodilištu niti ikad. Kao što zakonski ja moram cijepit tako oni zakonski meni moraju pokazati sastav cjepiva te testirati dijete na komponente iz cjepiva.. Kad nalaz dođe i ako je sve u redu cijepit ću ga odmah isti dan ako treba. Ista stvar i za upale i antibiotike.. Koristiti one za koje  smatram da će pomoć.. U životu ne pijem nikakve tableturine pa ću ih probat i ovako izbjegavat ako je iako moguće i nemoš usporedit tablete koje doktor prepiše i na tebi je oćeš ih pit il nećeš il ćeš pit 3 dana pa ti se više neda a cjepiva moraš.. E pa ne moram..  daj mi da sama izaberem koja ću dat i ista stvar napiši da mi dijetetu neće ništa bit i da ćeš ti snosit troškove kad dijete oboli do kraja života.. Živimo u 21.st kad svatko ima pravo na izbor ako ti imaš pravo odabrat da hoćeš imam i ja pravo da neću.. Koliko Vas uopće zna kako se zove cjepivo.. Ajde koja je marka toga što će dat bebi i protiv  čega ti ga uopće cijepi.. I u rodilištu i u prvoj godini.. Gdje je proizvedeno.. Kakav je sastav..na hrvatskom upute nek vam pokažu (ne postoje).  Dijete koje iz mene izađe prirodno puno vitamina koje je moje tijelo dalo i da ga 3. dana utrpaju cjepivom nema šanse.. Kad  ojača pričat ćemo do tad odradite zakonski svoj posao doktora i provjerite mi dijete pa ću i ja  zakonski odradit šta se od mene traži i to je moj izbor

Delilah
    12. Lipanj 2018. 13:11

Baby.nb1 nisam ja tip za slatko...tu i tamo samo.
    Što se tice vinogradske, sogorica tamo rodila prije 2 mj i muz ne treba tecaj, 
    Teta90 na popis mozes dodat vinogradsku za rodiliate.
    A sto se tice vodenih kozica, ja ih jos nisam imala,
    A cijepljenje, dijete vam ne moze uc u vrtic dok nije cijepljeno barem u Zgu, a razno razne bolesti koje se povezuju s cjepivima ja mislim da je moguce ( kod jako malog broja djece da se jave) ali to su genetski urođeno pa mislim da je cijepivo samo okidac za pojavu.
    Definitivno sam za cjepivo

Endzrue
    12. Lipanj 2018. 13:14

Kozice neću niti komentirat.. Dragi ih je imao prošle godine  u 26.godini trajalo 2 tjedna i gle živ je zdrav je posljedica nema. Moglo je proć svakako pa nije.. Može i mene auto skupit ispred zgrade pa nije.. Svatko sebi bira

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.