Evo slikica da vidite kako rastemo :D
Je danas ulazak u 23. tjedan i 6. mjesec trudnoce? 😱
Evo slikica da vidite kako rastemo :D
Je danas ulazak u 23. tjedan i 6. mjesec trudnoce? 😱
Baš lijepo rastete
Teta presladak ti je drobcic. Ma nadam se da me nece slat jer su meni i sokovi kupovni preslatki pa znam da bi mi toliko secera odjednom prelose sjelo, a i neke prijateljice su mi pricale da je prilicno im muka bila te uvik ujutro me tlak vozi jer sam niskotlakas.
No naravno ako me posalje da cu ici.
Ja sam isto Rh negativna. Tako da moram opet u 28 tj ic antitijela vadit.
Ja isto citam dosta o tim cjepljenjima djece. Po meni vlada velika panika bez razloga. Svakako svoje dijete namjeravam cjepit. Posebno mi je suplja ta prica s autizmom, realno tesko da dijete moze po meni autist bit ako se tako genetski vec ne poslozi.
No eto, to je samo moje misljenje.
Bas sam zgidan dokumentarac gledala kako mediji obmanjuju ljude doslovno. Ugl kako su jako puni losih informacija o bolestima teskima, prijetecim ekoloskim katastrofama, ubojstvima i sl, a realno covjecanstvo dosad nije imalo duzi zivotni vijek i sl te medicina svakim danom napreduje.
Jeste vi ostale sta o tim cjepljenjima razmisljale?
Joooj ja sam u prvoj trudnoći pokleknula na ogtt testu pa dobila dijagnozu gestacijskog dijabetesa pa se sad baš i ne veselim tim tjednima kad će me dočekati.
Danas sam na pregledu oko 13h, klasično me nervoza neka uvijek drži
Što se tiče cijepljenja, ne volim prepucavanja oko toga jer ih smatram znanstveno neutemeljenima, svoj stav imam, cijepim i nadam se da će sustav više uložiti u edukaciju roditelja i pedijatara po tom pitanju da se ovakve ludosti više ne događaju. Radim u znanosti pa jednim dijelom moj stav proizlazi iz tog.
Enivej, kako se držite danas? Ja sam pješačila do posla i ovo danas nije normalno koliko je sparno od ranog jutra... Trebalo mi je pola sata kad sam došla u ured da se prestanem cijediti
Teta90 - jesam da iz sredisnje istre sam 😊
I da zaboravila sam pitati kada vas je sestra stavila za 5.7(tečaj) nama je rekla da dodjemo 10min prije 7... I da vidimo se :) malo sam si zbunjena od ove vrućine
Looda_vila - ja razmislham o tome ja cu cijepiti racunam kada su mene moji roditelji cijepili i nista mi nije bilo samo sam bila zasticena nadam se da ce i moja bebica tako jer naravno sve mi zelimo jednu stvar najbolje za nase djete 😊😊😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
I da sta se tice Rh - faktora i ja ga imamja sam 0- meni ce biti kako sam racunala 33 tjedan kada bude vadila antitjela a do 20 nisam uopće znala koja sam krvna grupa ☺️ rekla je da sam na pocetku vadila antitjela ali d aih sada nemoze nac ali da je ocito sve uredu... Tako da nadam se da ce i ostat tako ☺️ jaooo Teta90 bas si fitt trudnica 😊😊😊😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Teta90 lijepa busica ❤
I sad naravno da sam zaboravila tko je sto napisao 😂 uglavnom, sam ogtt meni nije bio strasan, dosadno je cekanje I gladovanje. A sama glukoza mi je bila skroz ok za popit jer je bila s limunom I nisam ni trepnula. Znam da nam je nekad puna kapa pikanja I pretraga, ali to rade kako za nase dobro, tako I za dobro nasih bebica. Njima bi sigurno bilo lakse da nas je sto manje po ordinacijama I pretragama.
Sto se tice cijepljenja, sigurno cu cijepiti. Kada citam komentare pojedinaca ispod clanaka na tu tematiku, ostanem bez rijeci. "Divim se" hrabrosti ljudi koji ne znaju dvije pismene recenice sloziti, ali se smatraju strucnjacima za cjepiva I medicinu jer su nesto procitali u nekom znj tekstu na nekoj znj fb stranici. I onda to jos idu primjeniti na vlastitoj djeci.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav, ja sam jucer pretjerala s radovima, makar nisam nista tesko dizala danas me zateze u trbuhu, bio je majstor za vosu cijeli dan tu, kuhanje ciscenje pranje, muz je dopeljao ormar pa smo montirali, ja sam pridrzavala stranice i nosila sarafe...
bila sam na kontroli na Vuk vrhovcu, kaze endokrinolog "tebi secer nizi nemoze bit" 😂 i slika trbuha na punih 20 tjedana od jucer 😀
Tesko je odluciti se oko cjepiva ako mislis da je rijec o nekim " izumrlim" bolestima....ali ako si sad u blizini dbk-mtk kad vec ima dvanaestak slucajeva ospica...bojim se da se onda ipak malo realnije vidis i opasnost od tih "izumrlih" bolesti...i ok nisu ospice nista strasno ali nije ti svejedno ako si kronicni ili transplatirani bolesnik, imas dijete jos premalo za cijepljenje a bome ni ako si trudna.....
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Teta, zapisala sam se i ja za 5.7. ali ne znam još 100% da li će muž moći pa ćemo vidjeti
Nisam na kraju bila privatno, uspjela sam se malo smiriti :D
Sortiraj odgovore
Najstariji