Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Delilah
    29. Svibanj 2018. 17:59

Službeno sam i ja kupila prvu robicu danas, kompletić 25 kn i hlacice 8 kn u Kiku

• Bruncili
    29. Svibanj 2018. 18:13

Delilah

Službeno sam i ja kupila prvu robicu danas, kompletić 25 kn i hlacice 8 kn u Kiku

Kik je zakon!!! Bas imaju super stvarcica! I moja princeza je dobila dosta iz kika. A i pepco ima super zimske stvari na snizenju!

• Bruncili
    29. Svibanj 2018. 18:15

Curke hvala na podrsci, svjesna sam da cu si nac nacin za ispuniti dan, ako nista procitat cu sve one knjige koje ne stizem, a i uskoro na more malo. I ja se puno brze umaram i iskreno zadnjih mjesec dana toliko krepam na poslu, da sam doma mrtvac. Ali kad osjetim svoju bebolinu sve mi je lakse. Danas se cak jako vidjela vani kad je lupila, a i maloprije je dragog nagradila sto ju je mazio pa su mu se suze skupile u ocima i ko fol ide on bacit smece 😂😂😂

Delilah
    29. Svibanj 2018. 18:16

Bruncili

Delilah

Kik je zakon!!! Bas imaju super stvarcica! I moja princeza je dobila dosta iz kika. A i pepco ima super zimske stvari na snizenju!

Ja sam bila u kiku u SuperNovoj i uzasan izbor, zapravo samo sam ovo uspjela izabrat, morat cu u onaj kod rotora ic vidjet...za pepco, gledala sam zimsku jaknu po 35 kn, al velicina 74 mi se cini nekak prevelika, ja bi radje 62 ili 68(ako taj postoji 😂) uzela...

• Bruncili
    29. Svibanj 2018. 18:39

Delilah

Bruncili

Delilah

Ja sam bila u kiku u SuperNovoj i uzasan izbor, zapravo samo sam ovo uspjela izabrat, morat cu u onaj kod rotora ic vidjet…za pepco, gledala sam zimsku jaknu po 35 kn, al velicina 74 mi se cini nekak prevelika, ja bi radje 62 ili 68(ako taj postoji 😂) uzela…

Ja sam uspjela nac 68, plavu sa masnicama 😂 a kik...svega doslovce za nikakve pare ali je to prednost mog posla pa sam bila i u zadarskom i splitskom 😂😂😂

petrapp2605
    29. Svibanj 2018. 18:47

Ja sam imala nisku posteljicu na ušću maternice, i bilo mi je rečeno da moram dosta mirovati, nikakav sport, ništa teško dizati i nikako ne imati spolne odnose, i to kad sam bila 16.tj, ja nisam prokrvarila, ali u slučaju da se to desilo rekla je gin da ili dođem do nje ili idem na hitnu ako će biti obilnije krvarenje u pitanju. Do sljedeće kontrole mi se podignula, i više nemam nikakvih zabrana. 

petrapp2605
    29. Svibanj 2018. 18:58

Ja sam upravo napravila preljev od jagoda i trešnjica za sladoled i sad si mislim, dal da si složim šećernu bombu, sladoled od vanilije burbon, jagode, šlag i preljev? Danas još nisam jela slatko 

joNNa
    29. Svibanj 2018. 19:44

Bruncil ajoooj mužić 😀 jadni oni kada "ne smiju " pokazati emocije. 
    Ja sam ljuta što trpimo posljedice tih stereotipa ...
    Cura se igra lutkama dečko auticima. 
    Sretna sam što se moj muž igrao i sa lutkama pa sam dobila briznog i osjećajnog muža koji me pročita u trenu a isto tako zna biti " macho " kada treba.(sada ne kažem da je takav postao samo zbog igranja sa lutkama)
    Imala sam priliku zivjeti pokraj susjeda koji su imali blizance decke ,jedan od njih je stalno nosio suknjice , perike, svijetle boje. To mi je bilo ono vauu. Djeca bi trebala biti što god jesu a mi ih trpamo u šablone! Dečki nose plavo,cure rozo...itd itd..

Ssanja
    29. Svibanj 2018. 20:24

petrapp2605

Ja sam upravo napravila preljev od jagoda i trešnjica za sladoled i sad si mislim, dal da si složim šećernu bombu, sladoled od vanilije burbon, jagode, šlag i preljev? Danas još nisam jela slatko

Imam istu dilemu 😀 kod mene preljev višnja i maline, i dvoumim se između sladoleda ili da ipak idem zdraviju opciju i večeram lubenicu... ili će biti oboje 😀

petrapp2605
    29. Svibanj 2018. 22:03

Nisam mogla odoljeti, pa sam jednu kuglicu sladoda s preljevom pojela, a moja beba je poludila naprosto na to slatko sad uživam u najslađim udaracima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.