Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekalica123
    30. Svibanj 2018. 07:26

Nas_bebac i petrapp2605 hvala puno na savjetima, bas sam se pazila od zadnje kontrole mozda  i previse iako nema tu previse jer vjerujem da cemo sve napravit sto god nam se kaze za nas male bebice ❤️ 
    Danas popodne idem na kontrolu i nadam se pozitivnim vijestima za posteljicu,drzite fige 

koskica
    30. Svibanj 2018. 07:32

Bok cure. Ja sam isto imala posteljicu preko ušća al s 20 +5 mi se digla. (cure su ti zapravo sve rekle)  Doktor je bio rekao mirovanje, čim manje dizati i da bi se trebala povući i hvala bogu, povukla se. Ja sam jučer imala pregled, ogtt nalaz mi je super 4.8 natašte, 4 6 nakin 60 min i 4.0 nakon 120 min. Ja sam sretna zbog toga. Uzv mi nije radio jer sam bila prije 10-tak dana u bolnici napravio je samo pregled. Rekla sam kako osjećam bebu jako nisko al mi je rekao da ne brinem jer je cerviks zatboren i da je popriličo dug (4.95 cm na uzv) tako da je sve u redu. Rekao mi je nek pratim svoje tijelo. Ako me traži ležati onda ležat ako slatko onda slatko. Dobila sam 1 kg od prije mjesec dana i ja super zadovoljna. al nije ni čudo da je tako pokazala vaga, lekala sam 2 sata u čekaoni, bila i gladna i žedna za poluditi... Danas dan odmira. Malo ću sa vešom paradirati, imam  za peglati i prati, ručak, malena i brzo će dan proletiti. Jučer mi je sveki otišla 2 tjedna u Makedoniju (rodom je od tamo) ja sam happy jer je neće bit. Ha ha ha ha  neke će me cure razumijeti

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    30. Svibanj 2018. 08:01

Dobro jutro drage moje! Ovak moja mačka sluša bebu, točno tu di drži capu joj beba kuca 😍💕

christyy
    30. Svibanj 2018. 08:22

Jutro curke :)
    Petrapp preslatka slika :)
    Kako ste mi danas? Jel spajate vikend?

petrapp2605
    30. Svibanj 2018. 08:39

Hvala Christyy, noćas se malo ohladilo, tako da mi je malo laknulo nije takva sparina. Mi nećemo ništa spajati, planiramo sutra ić na neki izlet u zagorje jer je mm slobodan, a tako mora raditi u petak i subotu. Čuva godišnji za bebu sreća pa ima 29+5 dana go. 

Delilah
    30. Svibanj 2018. 08:47

Dobro jutro,
    Mi nazalost nista ne spajamo, muz cak sutra ima neki fus za napravit...
    Htjela sam podijelit s vama soj jastuk za trudnice (napravljen od popluna i plahte), sestra mi je sasila navlaku i skroz je po mojoj mjeri...imam dupli poplun pa sam nekoristeni iskoristila 😀

christyy
    30. Svibanj 2018. 08:54

Petrapp moj isto čuva godišnji za bebu, ne može uzeti baš sav odjednom al zadovoljit ćemo se i sa tjedan, dva...
    Delilah baš si se dobro snašla, ja nisam sebi još kupila al snalazim se pa si sfrčem poplun i stavim među noge pa se tak nekako namjestim 
    Ma meni baš treba odmor par dana (cure koje rade će me razumjeti) tako da se ovom vikendu veselim kao malo dijete 

Baby.k
    30. Svibanj 2018. 08:57

Dobro jutro svima! 😊
    Cekalica, sretno na pregledu, čekamo dobre vijesti😊
    Koskica, bravo za pregled. Jooj kad bi ja bar svoju mogla kamo poslati😂
    Petrapp, a kako je slatka😍
    Ni ja sebi još nisam kupila jastuk, pa frčem jastuke, poplune i tako😁 

Delilah
    30. Svibanj 2018. 08:59

Petrapp2605 i Christyy mislim da svi muzevi cuvaju godisnji za bebu 😀 moj ce prek ljeta tjedan dana, tjedan dana kad se rodi beba i 2 tjedna za bozic imaju kolektivni...
    Christyy ja sam ovo napravila jer mi se neda davat 100-200 kn pa da ispadne da ne koristim 😂 U principu ako imas dat kome, izmjeri dimenziju i sasi navlaku i udobno je, a poplun ces sfrkat po svojoj mjeri...

christyy
    30. Svibanj 2018. 09:04

Delilah

Petrapp2605 i Christyymislim da svi muzevi cuvaju godisnji za bebu 😀 moj ce prek ljeta tjedan dana, tjedan dana kad se rodi beba i 2 tjedna za bozic imaju kolektivni…
    Christyyja sam ovo napravila jer mi se neda davat 100-200 kn pa da ispadne da ne koristim 😂 U principu ako imas dat kome, izmjeri dimenziju i sasi navlaku i udobno je, a poplun ces sfrkat po svojoj mjeri…

ma kužim te skroz, ne da se ni meni kupovat to kad znam da će mi za par mj samo zauzimat mjesto u sobi, tako da i običan jastuk meni pomaže...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.