Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    29. Svibanj 2018. 14:22

anusha

crna, nema prenošenja jer se radi o novom poslodavcu

Mislim da si u krivu jer poslodavac nije novi ako se radi o firmi kćer. Osnivač im je isti tj. ta firma u kojoj radi je vlasnik firme u koju bi trebala ići. Nisam sigurna jer nisam upoznata sa zakonima ali mislim da bi se tu trebala moći dogovoriti sa direktorom oko prebacivanja g.o.

Isssa
    29. Svibanj 2018. 14:50

Ssanja

Ja sam danas totalno izgubila kompas 😕 otišla sam čisto da pogledam malo dječije stvari i na kraju se kući vratila sa 7 velikih kesa… na slikama je samo dio kupljenog, nisam stigla još sve ni da raspakujem.

Ajmeeeee, rastopila sam se 😍😍😍😍😍😍😍, prekrasno, preslatko,ma nemam riječi 😊
    Ajd me prosvijetli, kaj je ovo od Motorole?????

Ssanja
    29. Svibanj 2018. 15:08

Isssa Motorola je baby alarm, ima nekoliko opcija noćno svjetlo, dvosmjerna komunikacija... valjda je dobar, meni se od ponuđenih u radnji učinio najkvalitetniji pa pojma nemam 😀

Crna191
    29. Svibanj 2018. 15:19

Endzrue

Crna191

je je za G.O sve vrijedi kako su cure napisale.. meni je tako bilo, nisam koristila u 2016 go cijeli, u 2017 su me prebacivali iz firme u firmu i isplatili mi sve dane za 2016 i 2017 što sam imala..tako da sam ja startala bez dana go..kako su mi i sad dali ugovor na određeno, tražila sam da me prebace u moju firmu za koju stvarno i radim već 4god ali nikad nisam službeno bila zaposlena tu, i ugovor na neodređeno..tako da ja moram ili iskoristiti go ili će mi isplatiti pa ću otvoriti komplikacije..
    jel zna neka od vas, ako se prebacujem u sestrinsku firmu, znači 2 firme posluju na istoj adresi, u istom prostoru, povezane vlasništvom samo djeluju pod drugim imenom, jel i tu vrijedi da nema prenošenja go?

Ovo mi smrdi na sranje koje je kolega imao 10 godina staža seljenje iz forme u firmu s palira… Odšteta 0kn.. Raspitaj se dobro.. A što se GO tiče ja mislim da je njima u interesu da ga ti odradiš prike nego da ti ga moraju isplatit jel tako

ma njima je svejedno..ja praktički dajem otkaz čim mi se pripremi ugovor za tu "novu" firmu..meni je samo bitno da potpišem ugovor prije nego odem na porodiljni, a to ću znati ovih dana valjda..
    ma samo kompliciraju, tako su me i sa porodiljnog vratili da nisam imala dana go, isplatili ga jesu ali mali mi je išao u vrtić na navikavanje s tatom..a ja suze ronila

Baby.nb1
    29. Svibanj 2018. 15:20

Ssanja ajmeeee 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

Isssa
    29. Svibanj 2018. 16:09

Ssanja

Isssa Motorola je baby alarm, ima nekoliko opcija noćno svjetlo, dvosmjerna komunikacija… valjda je dobar, meni se od ponuđenih u radnji učinio najkvalitetniji pa pojma nemam 😀

Jako zgodno 😀

• Bruncili
    29. Svibanj 2018. 16:20

Cure moje koja je mene tuga snasla danas. Samu sebe zelim ispleskati da nisam normalna....radim jos ovaj tjedan i idem na bolovanje i ja pod sokom da necu vise biti u muvingu po cijele dane, da cu negdje landrati po terenu...bas sam luda i glupa al eto hormona u punom sjaju 😂😂😂

Ssanja
    29. Svibanj 2018. 16:39

Bruncili meni je isto bilo, ja nisam na klasičnom bolovanju jer radim kao freelancer, ali kad su mi rekli da moram što više mirovati i kad sam morala usporiti tempo i smanjiti posao mislila sam da ću pobudaliti. Ali sad toliko obaveza sebi nađem šta sve treba spremiti za bebu, plus se i puno brže umaram da ne znam kako bih izdržala prijašnji tempo i da nisam reducirala posao na minimum. Tako da za koji dan kad se navikneš sigurna sam da ćeš uživati maximalno a vremena za posao, trku frku i jurnjavu će biti 😊

• Cekalica123
    29. Svibanj 2018. 17:07

Bruncili totalno te kuzim tako sam i ja na zadnje pregledu dobila info nema vise posla, potrebno je mirovanje i ono dosla kuc sva isprepadana kako sta i evo sad 3 tjedna nakon mogu ti reci da mi vrijeme leti, ispunim si dan nabrzinu. Ok bude malo neka dosadnjikavo al brzo i to prode :) 

Cure ako se ne varam netko je pisao da ima nize posteljicu, kod mene je posteljica nize i dosta blizu uscu maternice i prokrvarila 😔  sam u 17tt pa moram mirovati. Zanima me ako ima netko u slicnoj/istoj situaciji pa da me malo posavjetujete kako vi funkcionirate :) 

Nas_bebac
    29. Svibanj 2018. 17:36

Dann cure
    Nove dobro došle 😊😊
    Ima nas bass punoo 👏👏 mene glava danas boli bas pošteno .. 😐
    Cekalica123 meni je bila nisko u početku i rekla mi ke doktorica da obavezno svaki dan popodne odem lezat  i da pijem puno vode poslije mi nije nista govorila a na zadnjem pregledu je rekla da je sve u redu 😊 pa pretpostavljan da se sama podigla 😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.