Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    29. Svibanj 2018. 12:16

Dobro došle nove cure 😀
    Ja sam već dobila nešto robice, ali nisam mogla odoljeti da kupim neke stvarčice 😀, ovaj tjedan idemo kupiti kinderbet, kolica ćemo naručiti isto ubrzo 😀, još mi je samo 3 mj ostalo do poroda tako da je lagano došlo vrijeme za šoping  dok se još mogu gegati 😀, naručila sam 2 spavaćice za bolnicu, nakupovala novih gaća i polako pripremam. Moj muž je paničar i ne funkcionira pod pritiskom tako da moram to sve odraditi na vrijeme jer ako će on morati spremati torbu za bolnicu bojim se da će mi staviti svoje gaće i piđamu 😂😂😂😂
    Ovaj vikend planiramo krečiti kuću i imamo majstore koji će raditi vani glazuru na terasi tako da me čeka buštela 😂

Isssa
    29. Svibanj 2018. 12:19

Teta90

Anusha, znaci li to teoretski da ako nisam iskoristila ni dan godisnjeg odmora u ovoj, 2018. godini, to mogu iskoristiti u 2019. godini nakon prestanka porodiljnog? Isto tako, mislim da se Zakon o radu odnosi prvenstveno na drzavne firme, toga u privatnima nema

Da teta, ako ne koristiš ove godine onda sljedeće imaš godišnji od 2018 i novi iz 2019, bez obzira jel bila u privatnoj ili državnoj firmi, zakon vrijedi za sve jednako. Jedino kaj se promijenilo u vezi G.O je da nema prenašanja godišnjeg kod drugog poslodavca ako mjenjaš posao

Endzrue
    29. Svibanj 2018. 12:21

anusha

Ej cure, info ako neka ne zna a bitno joj je. Neke od vas su spominjale raniji odlazak posla ali prije korištenje godišnjeg odmora.. Prema Zakonu o radu, stari godišnji možete iskoristiri do kraja godine u kojoj se vraćate na posao. Eto, ako je nekome bitno. Ja sam si tako napravila jer mi je važnije da mjesec dana duže budem doma s bebicom nego sada nešto veće stanje na tekućem. A i šef se s tim složio!

Ja sam spomenila.. Stvar je što je meni ugovor na godinu dana koji ističe u 4. Mj 2019. God a porodiljni do 10.mj 2019. Znači ja moram iskoristit bez da riskiram oće mi produžit ugovor il neće

• anusha
    29. Svibanj 2018. 12:32

Endzrue

anusha

Ej cure, info ako neka ne zna a bitno joj je. Neke od vas su spominjale raniji odlazak posla ali prije korištenje godišnjeg odmora.. Prema Zakonu o radu, stari godišnji možete iskoristiri do kraja godine u kojoj se vraćate na posao. Eto, ako je nekome bitno. Ja sam si tako napravila jer mi je važnije da mjesec dana duže budem doma s bebicom nego sada nešto veće stanje na tekućem. A i šef se s tim složio!

Ja sam spomenila.. Stvar je što je meni ugovor na godinu dana koji ističe u 4. Mj 2019. God a porodiljni do 10.mj 2019. Znači ja moram iskoristit bez da riskiram oće mi produžit ugovor il neće

E da, tebi je bolje iskoristiti sav GO

29. Svibanj 2018. 12:38

Anusha i Isssa, sta nije dosad uvijek vrijedilo da godisnji iz prethodne godine mozes iskoristiti do 30.6. slijedece godine? Ili to ne vrijedi u slucaju porodiljnog?
    Isssa, gdje si kupila spavacice?

Isssa
    29. Svibanj 2018. 12:40

Endzrue

anusha

Da, definitivno iskoristi ako nisi sigurna da će ti produžiti ugovor

Isssa
    29. Svibanj 2018. 12:43

Teta90

Anusha i Isssa, sta nije dosad uvijek vrijedilo da godisnji iz prethodne godine mozes iskoristiti do 30.6. slijedece godine? Ili to ne vrijedi u slucaju porodiljnog?

Ne vrijedi u slučaju porodiljnog, nitko ti ne smije uzeti godišnji, ne vrijedi ni ako si na bolovanju duže vrijeme

• anusha
    29. Svibanj 2018. 12:44

ovo je iznimno za slučaj porodiljnog (možda ima još neka iznimnka, davno sam to gledala..)

Isssa
    29. Svibanj 2018. 12:45

Isssa

Teta90

Ne vrijedi u slučaju porodiljnog, nitko ti ne smije uzeti godišnji, ne vrijedi ni ako si na bolovanju duže vrijeme

A spavaćice sam naručila kod tete na placu, 60-80 kn komad, kod nje sam kupovala sestri i šogorici, odlične su

christyy
    29. Svibanj 2018. 12:49

Ja sam sebi našla spavačice u HM-u. Izgledaju kao dugačke košulje i po sredini su na gumbiće. Mislim da će bit super za bolnicu a i moderne su. Ježim se od onih babskih 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI