Dobro došle nove cure 😀
Ja sam već dobila nešto robice, ali nisam mogla odoljeti da kupim neke stvarčice 😀, ovaj tjedan idemo kupiti kinderbet, kolica ćemo naručiti isto ubrzo 😀, još mi je samo 3 mj ostalo do poroda tako da je lagano došlo vrijeme za šoping dok se još mogu gegati 😀, naručila sam 2 spavaćice za bolnicu, nakupovala novih gaća i polako pripremam. Moj muž je paničar i ne funkcionira pod pritiskom tako da moram to sve odraditi na vrijeme jer ako će on morati spremati torbu za bolnicu bojim se da će mi staviti svoje gaće i piđamu 😂😂😂😂
Ovaj vikend planiramo krečiti kuću i imamo majstore koji će raditi vani glazuru na terasi tako da me čeka buštela 😂

Anusha, znaci li to teoretski da ako nisam iskoristila ni dan godisnjeg odmora u ovoj, 2018. godini, to mogu iskoristiti u 2019. godini nakon prestanka porodiljnog? Isto tako, mislim da se Zakon o radu odnosi prvenstveno na drzavne firme, toga u privatnima nema
Da teta, ako ne koristiš ove godine onda sljedeće imaš godišnji od 2018 i novi iz 2019, bez obzira jel bila u privatnoj ili državnoj firmi, zakon vrijedi za sve jednako. Jedino kaj se promijenilo u vezi G.O je da nema prenašanja godišnjeg kod drugog poslodavca ako mjenjaš posao

Ej cure, info ako neka ne zna a bitno joj je. Neke od vas su spominjale raniji odlazak posla ali prije korištenje godišnjeg odmora.. Prema Zakonu o radu, stari godišnji možete iskoristiri do kraja godine u kojoj se vraćate na posao. Eto, ako je nekome bitno. Ja sam si tako napravila jer mi je važnije da mjesec dana duže budem doma s bebicom nego sada nešto veće stanje na tekućem. A i šef se s tim složio!
Ja sam spomenila.. Stvar je što je meni ugovor na godinu dana koji ističe u 4. Mj 2019. God a porodiljni do 10.mj 2019. Znači ja moram iskoristit bez da riskiram oće mi produžit ugovor il neće
Ej cure, info ako neka ne zna a bitno joj je. Neke od vas su spominjale raniji odlazak posla ali prije korištenje godišnjeg odmora.. Prema Zakonu o radu, stari godišnji možete iskoristiri do kraja godine u kojoj se vraćate na posao. Eto, ako je nekome bitno. Ja sam si tako napravila jer mi je važnije da mjesec dana duže budem doma s bebicom nego sada nešto veće stanje na tekućem. A i šef se s tim složio!
Ja sam spomenila.. Stvar je što je meni ugovor na godinu dana koji ističe u 4. Mj 2019. God a porodiljni do 10.mj 2019. Znači ja moram iskoristit bez da riskiram oće mi produžit ugovor il neće
E da, tebi je bolje iskoristiti sav GO
Anusha i Isssa, sta nije dosad uvijek vrijedilo da godisnji iz prethodne godine mozes iskoristiti do 30.6. slijedece godine? Ili to ne vrijedi u slucaju porodiljnog?
Isssa, gdje si kupila spavacice?
Da, definitivno iskoristi ako nisi sigurna da će ti produžiti ugovor

Anusha i Isssa, sta nije dosad uvijek vrijedilo da godisnji iz prethodne godine mozes iskoristiti do 30.6. slijedece godine? Ili to ne vrijedi u slucaju porodiljnog?
Ne vrijedi u slučaju porodiljnog, nitko ti ne smije uzeti godišnji, ne vrijedi ni ako si na bolovanju duže vrijeme

ovo je iznimno za slučaj porodiljnog (možda ima još neka iznimnka, davno sam to gledala..)
Ne vrijedi u slučaju porodiljnog, nitko ti ne smije uzeti godišnji, ne vrijedi ni ako si na bolovanju duže vrijeme
A spavaćice sam naručila kod tete na placu, 60-80 kn komad, kod nje sam kupovala sestri i šogorici, odlične su

Ja sam sebi našla spavačice u HM-u. Izgledaju kao dugačke košulje i po sredini su na gumbiće. Mislim da će bit super za bolnicu a i moderne su. Ježim se od onih babskih

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji