Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    29. Svibanj 2018. 13:17

Crna191

je je za G.O sve vrijedi kako su cure napisale.. meni je tako bilo, nisam koristila u 2016 go cijeli, u 2017 su me prebacivali iz firme u firmu i isplatili mi sve dane za 2016 i 2017 što sam imala..tako da sam ja startala bez dana go..kako su mi i sad dali ugovor na određeno, tražila sam da me prebace u moju firmu za koju stvarno i radim već 4god ali nikad nisam službeno bila zaposlena tu, i ugovor na neodređeno..tako da ja moram ili iskoristiti go ili će mi isplatiti pa ću otvoriti komplikacije..
    jel zna neka od vas, ako se prebacujem u sestrinsku firmu, znači 2 firme posluju na istoj adresi, u istom prostoru, povezane vlasništvom samo djeluju pod drugim imenom, jel i tu vrijedi da nema prenošenja go?

E to ti stvarno ne znam 🙈

29. Svibanj 2018. 13:20

Crna191

je je za G.O sve vrijedi kako su cure napisale.. meni je tako bilo, nisam koristila u 2016 go cijeli, u 2017 su me prebacivali iz firme u firmu i isplatili mi sve dane za 2016 i 2017 što sam imala..tako da sam ja startala bez dana go..kako su mi i sad dali ugovor na određeno, tražila sam da me prebace u moju firmu za koju stvarno i radim već 4god ali nikad nisam službeno bila zaposlena tu, i ugovor na neodređeno..tako da ja moram ili iskoristiti go ili će mi isplatiti pa ću otvoriti komplikacije..
    jel zna neka od vas, ako se prebacujem u sestrinsku firmu, znači 2 firme posluju na istoj adresi, u istom prostoru, povezane vlasništvom samo djeluju pod drugim imenom, jel i tu vrijedi da nema prenošenja go?

Mislim da ti se na isti nacin gleda jer mijenjas ime na papiru...ali ti moraju isplatiti neiskoristeni godisnji ako si bila zaposlena duze od godinu dana ukoliko ga ne uspijes iskoristiti kod starog poslodavca

29. Svibanj 2018. 13:40

Blago se vama, ja nemam puno radno vrijeme iako sam u državnoj firmi za stalno tako da moram raditi sto vise tj sto duže jer će mi porodiljni biti sirotinja :-)

Ssanja
    29. Svibanj 2018. 13:45

Ja sam danas totalno izgubila kompas 😕 otišla sam čisto da pogledam malo dječije stvari i na kraju se kući vratila sa 7 velikih kesa... na slikama je samo dio kupljenog, nisam stigla još sve ni da raspakujem. 

• anusha
    29. Svibanj 2018. 13:52

crna, nema prenošenja jer se radi o novom poslodavcu

29. Svibanj 2018. 13:56

Ssanja pa to je preslatko, robica, igrackice...ja sam se tako nadala da cekam curicu jer za njih ima trostruko veci izbor u ducanima...al eto, jos jedan decko i dosta nasljedenih stvari os starijeg brata (sve je smede ili plavo, eventualno sivo...dode mi da kupujem zenske bodice pa samo skidam masnice...kaj decku fali u zutom !? 

Baby.k
    29. Svibanj 2018. 14:00

Ssanja

Ja sam danas totalno izgubila kompas 😕 otišla sam čisto da pogledam malo dječije stvari i na kraju se kući vratila sa 7 velikih kesa… na slikama je samo dio kupljenog, nisam stigla još sve ni da raspakujem.

Aaaa preslatko je sve😍😍

Endzrue
    29. Svibanj 2018. 14:00

Crna191

Ovo mi smrdi na sranje koje je kolega imao 10 godina staža seljenje iz forme u firmu s palira... Odšteta 0kn.. Raspitaj se dobro.. A što se GO tiče ja mislim da je njima u interesu da ga ti odradiš prike nego da ti ga moraju isplatit jel tako

Endzrue
    29. Svibanj 2018. 14:03

Ssanja

Ja sam danas totalno izgubila kompas 😕 otišla sam čisto da pogledam malo dječije stvari i na kraju se kući vratila sa 7 velikih kesa… na slikama je samo dio kupljenog, nisam stigla još sve ni da raspakujem.

Ma disi to poharačila dućan 

Ssanja
    29. Svibanj 2018. 14:10

Endzrue ma najgore je što sam ustvari otišla da kupim prijateljici poklon za babine a kontam ostalo ću samo malo pogledati 😊 na kraju zamalo poklon da zaboravim, kad sve ovo uzela sjetim se po šta dam u stvari došla 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.