Dobila sam od buduće krsne kume na početku trudnoće pa sad malo popunjavam neke zaostatke i ljepim slicice ultrazvuka jer je trebalo ljepilo nabavit 😀 kolko Vas ima dnevnik? Preporucam ovaj jer je s jedne strane dnevnik trudnoće, a s druge strane Naša 1. Godina Bebin dnevnik...
Palcica busica divna al moram priznat da sam ocarana tetovazama
Ja planiram nakon poroda i dojenja ponovo se ici tetovirati
Delilah, jesi zadovoljna s tim? Ja imam od Book2go dnevnik Me&mybaby, ali mi nije baš nešto.
Cure, buse su vam divne 😍
Delilah prekrasan poklon, samo nemoj zaboraviti ispunjavati ko ja...imam 2 poluispunjena, isto ko i radosnice 🙁
Nina hahhahaha tak si i ja lice skrivam kad fotke saljem 😂
Garavusa i Dea_Rene vidim da i vas dvije volite tetovaže. Ja sam luda za njima i imam ih jako puno. Mislim moje su velike i veći dio tijela je prekriven. Trebala sam desnu nogu završiti do ljeta ali kako sam ostala trudna morala sam odgoditi, bude bila gotova do sljedećeg ljeta. 🤣
Kakva je kod vas situacija? Jel imate koju?
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Baby k daj mi mail pa ti tijekom dana poslikam iznutra ili snimim kratki video da vidis kako izgleda pa da odlucis sama
Curke koja ima instagram, ima neka fora stranica loveprints...prekrasne radosnice. Ja sam se bas odusevila. Pronasla sam na instacu more profila sa dekoracijama za bebice da bi mi trebao loto prvo za kupit veci stan a onda za sve sitnice koje bi rado uzela 😂
Fascinantne su nam busice...svima razlicite
Sortiraj odgovore
Najstariji