Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BitCuOpetMama
    25. Svibanj 2018. 09:33
    Evo i nas u 24.tt😍😍😘
    Evo i nas u 24.tt😍😍😘

petrapp2605
    25. Svibanj 2018. 09:38

Divne ste sve 😍😍😍

Delilah
    25. Svibanj 2018. 09:56

Dobila sam od buduće krsne kume na početku trudnoće pa sad malo popunjavam neke zaostatke i ljepim slicice ultrazvuka jer je trebalo ljepilo nabavit 😀 kolko Vas ima dnevnik? Preporucam ovaj jer je s jedne strane dnevnik trudnoće, a s druge strane Naša 1. Godina  Bebin dnevnik...

Dea_Rene
    25. Svibanj 2018. 09:57

Palcica busica divna al moram priznat da sam ocarana tetovazama 
    Ja planiram nakon poroda i dojenja ponovo se ici tetovirati 

Baby.k
    25. Svibanj 2018. 10:05

Delilah, jesi zadovoljna s tim? Ja imam od Book2go dnevnik Me&mybaby, ali mi nije baš nešto.

Nina ❤
    25. Svibanj 2018. 10:08
    Evo i nas 😂😂😂
    Evo i nas 😂😂😂

25. Svibanj 2018. 10:16

Cure, buse su vam divne 😍
    Delilah prekrasan poklon, samo nemoj zaboraviti ispunjavati ko ja...imam 2 poluispunjena, isto ko i radosnice 🙁
    Nina hahhahaha tak si i ja lice skrivam kad fotke saljem 😂

Palcica12
    25. Svibanj 2018. 10:19

Garavusa i Dea_Rene vidim da i vas dvije volite tetovaže. Ja sam luda za njima i imam ih jako puno. Mislim moje su velike i veći dio tijela je prekriven. Trebala sam desnu nogu završiti do ljeta ali kako sam ostala trudna morala sam odgoditi, bude bila gotova do sljedećeg ljeta. 🤣
    Kakva je kod vas situacija? Jel imate koju?

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Delilah
    25. Svibanj 2018. 10:19

Baby k daj mi mail pa ti tijekom dana poslikam iznutra ili snimim kratki video da vidis kako izgleda pa da odlucis sama

• Bruncili
    25. Svibanj 2018. 10:20

Curke koja ima instagram, ima neka fora stranica loveprints...prekrasne radosnice. Ja sam se bas odusevila. Pronasla sam na instacu more profila sa dekoracijama za bebice da bi mi trebao loto prvo za kupit veci stan a onda za sve sitnice koje bi rado uzela 😂
    Fascinantne su nam busice...svima razlicite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.